Fikk god hjelp og feilsøking av bilen…
Fikk god hjelp og feilsøking av bilen når jeg hadde problemer med høyttalerne :)
Elutstyr selger lydprodukter med fokus på kvalitet.
Moldegårdsveien 5, 6415, Molde, Norway
No recent history of asking for reviews
Min karakter går ikkje på leveringa som denne bedrifta sverger til postnord for di dei av ein eller annan grunn ikkje treng så mykje betalt for å reise landet rundt med tinga dine fem gonger og gjerne miste dei underdervegs.
Min karakter går på kundeservice.
Der har et nyoppstarta firma som dette litt å lære. Eg har sjølv gått på skule for lære det som tregns for å bli ein god hestehandlar og å ringe opp og skjelle og smelle på ein kunde som har lagt inn ein ordre på over 5000 kr berre fordi han er litt bekymra over at ting såg ei stund litt lugubent ut, det er ikkje kundeservice.
Dessuten kaller kallen som driv dette firmaet eg snakker om sider som: "Trustpilot" for ei form for straffe-bok som me kundar ikkje skulle hatt. Ja faen ta. Utan slike ting ligg jo alt til rette for at heile landet kan dra på seg turban og snakka gebrokkent indi-engelsk og svindle til seg alle pengane våre.
Om mi eiga erfaring gidd eg ikkje skriva om fordi då kjem dette til å bli ein lang diskusjon, så den seier eg meg ferdig med sjølv om eg ikkje kom i mål og ser meg om etter andre for å få montert det eg kjøpte hos elutstyr.no

Reply from Elutstyr
Da Chevrolet Tahoe 2017 Mod ikke kommer med originalt DAB+ Radio. Kontaktet jeg Elutstyr Molde.
De anbefalte en Dension intergrert DAB+.
Denne fungerer helt topp, som en original DAB+ Radio.
Bytter kanaler raskt. og ligger da ( Selvfølgelig ) inne på radio displayet.
Greie og oversiktlige nettsider, godt utvalg, upåklagelig service og rask levering. Tommel opp!