Tok fryktelig lang tid før jeg fikk joggeskoene. 5 ukers leveringstid. Fulgte anbefalingene om å bestille en str større, men di ble alikavel for små. Vanskelig å få dem sendt i retur.
Exclusianorge
See what reviewers are saying
SVINDEL STYR UNNA Bestilte sko i august, har fremdeles ikke mottatt (25/11))sko selvom de påstår at de er levert. Har send flere Mail om at jeg ikke har mottatt of ikke er interessert i skoene lengre... See more
Svindelfirma
Folkens, hold dere unna dette firmaet. De følger ikke norsk kjøpslov. Fikk en pakke med sko....omsider. Det tok så lang tid å motta at jeg måtte få Klarna til å holde på faktura. Når de endelig kom, var det feil på alle 3 parene. Jeg kontaktet de og så jeg ville returnere feilvarer. Det var hverken en følgeseddel eller retur og angreskjema med.
De beklaget at jeg ikke likte produktet, og så lurte de på om jeg ikke heller kunne gi de til familie, venner eller naboer 😲. "Hva i helsike" tenkte jeg, hva er det de driver med. Jeg ba pent om å få returskjema, for varene skulle returneres. Etter noen dager kommer et "tilbud" om å få slettet 20% av fakturaen mot å ikke returnere. Si meg, tror dere jeg vil betale 80% av varene som er ubrukelige. Nei, jeg skal ha returskjema. Da tok det noen dager, så kom de med tilbud om 50% avslag mot å slippe å returnere. Jeg var konsekvent, sa nei ganske krasst, skal ha returskjema. Etter litt venting, kom ingen returskjema. Da tok jeg orginalinnpakninga, surret igjen og returnerte til det som var oppgitt som avsenderadresse da jeg fikk pakken (Økernveien i Oslo). Jeg gå videre beskjed til Klarna, slik at de fikk ta over saken. De satt på saken i over 2 mnd. De kom visdt ingen vei heller, så nå blir det Forbrukerrådet.
HOLD DERE UNNA DETTE FIRMAET!!
Hold dere unna dette firmaet.
Hold dere unna dette firmaet., De er useriøse, nekter å forholde seg til norske lover og regler, kjøpsloven. Sender ikke med angreskjema, og nekter å motta retur. Dette er så dårlig! Bare krangling. Nå har jeg kontaktet Klarna, som holder igjen betaling, og neste steg er forbrukerombudet.
Svindel
Jeg bestilte en bukse i str large og fikk en bukse som var så liten at den kanskje tilsvarte størrelsen xxxs. Jeg klaget og sa at jeg ønsket å returere produktet og få refusjon. Etter det fulgte lange epost korrespondanser hvor jeg som MUG fikk beskjed om at jeg kunne få 20% refusjon. De kunne ikke gi full refusjon pga kostnadene ved å sende produktet tilbake til Kina. Jeg ble også bedt om å høre med famile og venner om noen av de kunne bruke produktet i stedet. Dette skjedde ved to anledninger. Jeg sendte inn bilder som viste hvor liten buksen var og at dette umulig kunne tilsvare str large. Da fikk jeg bare til svar at produsenten sa at det er det rette produktet jeg har fått. Styr unna. Dette er ren svindel.
Bestilte en lang flott cardigan
Bestilte en lang flott cardigan. Kom en kort hettegenser . Utrolig dårlig kundeservice som sier varen er lik den jeg bestilte. ALDRI mere handle fra de.
Svindel og lureri - Styr unna!
Bestilte en vare som ikke tilsvarte forventningene. Tok kontakt for å returnere. Fikk ett svar hvor jeg måtte begrunne hvorfor jeg ville returnere.
Referete til angrerett jf. norsk lov og etter det ble det stille. Har sendt flere e-poster etter dette uten svar.
Fikk først svar når jeg skrev at jeg vurderte kontakt med forbrukerrådet og tv2 hjelper deg.
Da sa de at returprosessen var komplisert, ga meg tilbud om 20% refusjon og oppfordret meg til å se om venner eller familie ville ha varen for å slippe bryet med retur.
Dette oppsummerer bare kort og godt ett useriøst firma som bedriver svindel og lureri.
Ønsker derfor å advare andre slik at dere ikke går i fella slik som jeg gjorde.
Styr unna! Dette er kort og godt juks og fanteri.
Hentet ut varen(Sweet teddy) her om…
Hentet ut varen(Sweet teddy) her om dagen. Er overhode ikke hva jeg så på reklamen.. billig dritt pakket i plastpose. Ble skikkelig lurt her...STYR UNNA
Jeg bestilte en leke hund som kom i går…
Jeg bestilte en leke hund som kom i går ,langt ifra samme hunden som var på reklamen.:( er det noen som har returnert varer og hvordan?
Exclusia Norge er svindel firma.
Exclusia Norge er svindel firma.
Alt så så fint ut på siden deres.
Bestilte 2 hunder som så ekte ut.
Idag kom pakken med myke lekehunder som ikke er verdt mer enn portoen.
Skulle gjerne lagt med bilder, men ser ikke ut til å kunne legge vedlegg
Får ikke kontakt med dem..
Får ikke kontakt med dem... Ringer,svarer ikke mail... Holdt på 1 måned nå. Får ikke varen.
Er nok ren svindel.
Styr unna dette firmaet!
For det første tok det veldig lang tid før bestillingen kom. Jeg hadde bestilt en kjole og den var helt uten proposjoner, så jeg ville returnere. Sendte melding om retur samme dag som mottak, men fikk først svar når Klarna hjalp til, 1 mnd etter min henvendelse. Fikk da tilbakemelding fra Exclusia at det var for sent og returnere……
Kommer aldri til å handle der igjen og håper at ingen andre gjør heller. Siste: Etter lang tid, uten noen tilbakemeldinger fra Exclusia, fikk jeg beskjed fra Klarna om at faktura var slettet og at de tilbakebetaler faktura som jeg hadde betalt. Forstå det den som vil…..
Tok fryktelig lang tid før jeg fikk…
1 og eneste gang eg handler der
Bestilte den kjolen som de reklamerer for, for eg syntes den såg så fin ut. Etter erfaring fra tidligere kjøp av klær på nett bestilte eg 1 nr større enn eg egentlig trengte. Først tok det sykt lang tid å få den, og når det sto at den var levert var den enda ikke kommet. Og når den endelig kom var kjolen fin den, men shortsen inni såg ut som en bestemortruse, ikke slik den såg ut i reklamen, og ikke passet kjolen heller, fikk ikke puppene inn i den engang. Og nå prøver eg å få ut av de returadressen så eg kan retunere og få pengene tilbake, men det eneste de er intressert i er å prøve å overtale meg til å enten beholde kjolen eller bytte til en større str. Skal aldri kjøpe noe der mer.
Har ikke fått skoene jeg bestilte
Har ikke fått skoene jeg bestilte. Ved sporing kom det opp at de var levert. Jeg har ikke fått dem! Kontaktet dem på mail 3 ganger uten respons. Kontaktet Klarna om saken Betalingen er satt på vent. Får en uggen følelse av at dette er et useriøst firma. Oppfatter det som svindel.De pøser på med reklame.Det er heller ikke mulig å nå dem pr tlf. Et godt råd er ikke å kjøpe noe i fra dette firmaet.Tror jeg er svindlet.
Styr unna dette firmaet!
Har bestilt en vare som jeg vil returnere, men får ingen kontakt. Har sendt opplysningene de ber om x 2 for å få returinformasjon. Ingenting skjer.. Veldig dårlig. Kravet i Klarna ligger der og jeg får ingen kontakt... Svindel?
Fikk for små sko til tross for at jeg…
Fikk for små sko til tross for at jeg har mottatt samme type sko og str som tidligere. Fikk ikke returnere skoene men fikk 50% avslag. Holdt på i over en uke med å få returseddel. Til slutt ble jeg så lei at jeg betalte. ALDRI MER
Har kontaktet dem flere ganger uten å…
Har kontaktet dem flere ganger uten å få svar. Omsider kom et par sko som var altfor store og som jeg vil returnere---fulgte ikke med returskjema. Bedt om å få dette og adresse for retur---helt tyst. Styr unna----dette tenderer mor kriminalitet og burde virkelig gjøres noe med Hjelper det med en politianmeldelse?
Fikk fine sko
Ikke kjøp sko fra Exclusia
Nå har sko-annonsen våknet til liv igjen. STYR UNNA! Produktene er av meget dårlig kvalitet fra Kina, selskapet har ingenting med Norge å gjøre, kun i navnet. Angrerett forholder de seg ikke til. Skulle du likevel ha lyst på skoene finner du nøyaktig samme på Wish for ca 100 kr. Men kvaliteten er skikkelig dårlig.
Skulle bestille noe nå ikveld og når…
Skulle bestille noe nå ikveld og når jeg trykket på betal kom det opp at kortet mitt ble avvist men jeg ble alikevel trukket 400kr. Hvordan skal jeg få fikset dette? Var inne på mobilbanken min og først så sto det at de hadde trukket pengene mine men nå har det forsvunnet og pengene mine også.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Er ikke mulig å bytte varen dersom du får feil størrelse.Jeg fikk beskjed om å finne noen andre i familien som kunne bruke buksa.
Jeg bestilte L og bruker normalt s/m så vær obs på at størrelsene er liten. Fikk nesten ikke buksa over rumpa. Veldig kort i livet. Og tynnere stoffet enn det ser ut til.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.