Buitencategorie zakelijk advocatenkantoor met internationale focus
Zeer goede ervaringen met het uiterst professionele en pro-actieve team van Forsyte. Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik in contact met Simon van Zijll. Die was (ondanks dat hij op reis was en in een andere tijdzone) meteen beschikbaar om strategisch mee te denken over een acute situatie met internationale handelscontracten >10 mio per maand die op de helling stonden. Needless to say, er stond nogal wat op het spel. De toppers van het team, Faya Amien en Nanda Eikelenboom, kwamen meteen in actie met diverse procedures en beschermende maatregelen. Positie gered en versterkt, partners allemaal binnenboord en - en passant - een nieuwe sourcing relatie gebrokered via het netwerk van Forsyte. Nu met de aanvullende betrokkenheid van Musa Dinc een deal aan het opzetten voor verdere vertical integratie met als gevolg een afgedekte supply chain, betere marges en marktopeningen in de MENA regio. Scherp oog op de IP en structuring. Absolute upside: ze spreken hun talen bij Forsyte. Arabisch, Duits, Russisch, Turks, voor onze business belangrijk om meteen te kunnen schakelen met stakeholders. Spitzenklasse.