Frantoiani & Südtiroler Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mijn eerste bestelling bij Frantoiani was meteen een schot in de roos. Héél vlotte afhandeling, snel geleverd, keurig en net verpakt. Kortom een heel mooi pakket met héérlijke producten en een persoon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uniek geschenk voor mijn echtgenote. Reeds meermaals hed ze de bemerking gedaan dat ze niet begreep wat er specioaal was aan olijfolie. De avond die Frantoiani heeft geanimeerd was een echte openbar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben gisteren de olijf-proef-avond meegemaakt bij Frantoiani. Niet te veel volk maar wel genoeg om leuk te zijn. Guy is heel gepassioneerd door olijfolie, en je voelt dat hij echt wel veel kent... See more

Company details

1. Wine shop
  2. Deli
  3. Gourmet Grocery Shop
  4. Italian Food Shop
  5. Oil Store
  6. Wine bar

Written by the company

Een oleoteca in Mechelen! Kom Italiaanse olijfolie ontdekken uit quasi alle Italiaanse regio's. Authentieke Italiaanse extravergine olijfoliën, bestaande uit zowel monocultivars als blends. Tezamen een mooie bloemlezing van de belangrijkste en bijzonderste Italiaanse variëteiten. Voor fijnproevers en Italofielen. Een wijnwinkel met een uitgelezen assortiment Italiaanse wijnen, met focus op Zuid-Tirol en bubbels zoals Proseccco, Franciacorta, Trentodoc. Niet te versmaden zijn Grappa en een selectie Noord-Italiaanse sterke dranken en likeuren. Niet-alcoholisch is er een ruim aanbod aan dranken, gaande van bier uit Zuid-Tirol (o.a. met basilicum), gourmet appelsappen (parelend of stil, monocultivar of blends) en proxies (alcoholvrije alternatieven op wijn). Aangevuld met enkele (aperitief)delicatessen, fior di sale (zeezout), taralli en grissini, fruitmostarda en balsamico’s, een perfecte plek om even rond te neuzen, cadeautje te vinden, of jezelf iets kwaliteitsvol te gunnen. In de namiddag en avond uitgebreid met een aperitief-en wijnbar, waarbij een ganse lijst Italiaanse niet-alcoholische en alcoholhoudende aperitiefdrankjes geserveerd worden. Met een klein hapje erbij, op ons zonneterras of gezellig binnen, dé perfecte plek om met vrienden af te spreken! Zowel eindgebruiker, wederverkoper als horecaprofessional kunnen bij mij terecht voor gepast advies en aanbod. Naast de individuele producten bied ik ook graag geschenkboxen aan, zelf samengesteld uit mijn divers aanbod of een vast aanbod vanwege de producent. Een geschenkbox waarmee je bij je relaties het verschil kan maken met het groene goud uit Italië, al dan niet aangevuld met een fles (schuim)wijn of enkele delicatessen. Degustatieboxen of een abonnementsformule bieden je de mogelijkheid zelf op zoek te gaan naar je eigen voorkeur en op ontdekking te gaan doorheen het Italiaanse aanbod. Met een tastingevent verras je je vrienden of medewerkers op een onontdekte, lekkere en aangename reis doorheen Italië! Als olijfoliesommelier deel ik graag mijn kennis met jou. Kom zeker ook de winkel te Mechelen, Korenmarkt 13, inclusief aperitief- en wijnbar ontdekken!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Olijfolietasting

Zeer leuke leerrijke avond gehad met een zeer toffe en interessante man.

18 September 2023

Reply from Frantoiani & Südtiroler

Dankjewel Linde, fijn te lezen!

Top 👍👍👍👍

Ruim aanbod, en zeer goede service. Guy heeft een perfecte kennis van de produkten. Zeker een aanrader om eens een bestelling te plaatsen !!!!

27 August 2023

Reply from Frantoiani & Südtiroler

Beste Marc, bedankt voor deze fijne reactie! Daar worden we blij van, en zorgt ervoor dat we telkens de extra stap zetten!

100% aanrader

Frantoiani heeft een geweldig assortiment aan prachtige olijfoliën uit Italië. Guy beschikt over een flinke dosis kennis om je de juiste olijfolie bij je gerecht te laten kiezen. Bij Frantoiani koop je een uniek kado voor iedere fijnproever of gewoon voor jezelf. 100% aanrader dus!

13 June 2023

Reply from Frantoiani & Südtiroler

Bedankt Corry voor deze fijne reactie. Geniet van de olijfolie!

Rated 5 out of 5 stars

Uniek geschenk voor mijn echtgenote

De avond die Frantoiani heeft geanimeerd was een echte openbaring. Nooit hadden we kunnen denken wat het verschil was tussen verschillende soorten maar ook wat een verschil het kan maken om deze eerst zuiver te proeven en dan met het eten.
Echt een grote aanrader voor fijn proevers.

8 March 2023

Reply from Frantoiani & Südtiroler

Bedankt Jean-Marie, fijn dat jullie hiervan zo genoten hebben! Was zeer leuk om dit samen met jullie te beleven.

Rated 5 out of 5 stars

Hier zie je nog maar eens …

Hier zie je nog maar eens …. “Spreek niet over olijfolie vooraleer je die van Frantoiani hebt geproefd” Ze zijn super lekker en geven het gerecht the final touch 😋. Met het verjaardagscadeau was het ook een voltreffer en nog leuk om te geven ook.

21 February 2023

Fantastische ervaring!

Onlangs een bestelling geplaatst bij Guy van Frantoiani. Op zoek naar verschillende olijfoliën om te gebruiken als apero. Bij Frantoiani krijg je professioneel advies. Je merkt dat het een passie is voor hem waar smaak en beleving centraal staan. De bestelling werd vlot en correct afgehandeld. En de olijfoliën? Die worden zeer gesmaakt!

26 August 2022

olijfolie

Ik kocht een cadeautje voor een vriendin en zowel ikzelf als mijn vriendin zijn supertevreden van de goede service, mooie verpakking, en lekkere smaak van de olijfolie... een aanrader

Culinair hoogstaand

Professioneel goede uitleg. Wat ik kocht waren geschenken voor mensen die kenner zijn van de betere olijfolie.
Achteraf waren zij enorm blij. Ze vertelden mij dat het om hoogstaande producten ging. Dus de volgende keer ga ik graag terug naar hen om een bijzonder fijne olijfolie aan te kopen.

Rated 5 out of 5 stars

Alles was tip top in orde

Alles was tip top in orde. Vlotte afhandeling, goed verpakt en in perfecte staat aangekomen én er zat ook nog eens uitgebreide info bij over de verschillende olijfolies die ik had besteld. Zeker en vast een aanrader als je op zoek bent naar de betere olijfolie!

The Trustpilot Experience

Take a closer look