Hotel Froslev Kro Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været til familie træf 11-13 september. Og hvilken weekend. Både værelser, mad og servering var helt perfekt. Dejligt personale, selvom der var sygdom søndag morgen blandt personalet, fik v... See more

Rated 4 out of 5 stars

Dejlige store værelser. Fin morgenmad. Ok aftensmad. Og Finn - hvilken herligt menneske. Ren ADHD, der bare gav 100. Prøv Finns kaffepunch. Ingen vin kort - men masser af vin, nogenlunde smagende. Til... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Stort, lyst værelse. Dog uden hårtørrer og TV2. Dejligt kaffebord med 3 hjemmebagte kager og småkager. Fin aftenmenu - vi måtte dog vente 30 min på forretten, aspargessuppe, Pga travlhed og lid... See more

Company details

1. Hotel

Written by the company

Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

50 års fødselsdagsgave til min bror

50 års fødselsdagsgave til min bror. Vi tog fra København lørdag morgen med forventning om en dejlig weekend sammen med min bror og svigerinde. Vi ankom til Kroen omkring kl. 15 og fik kaffe og kage - fin start. Værelserne var rimelige - fandt dog vasketøj fra tidligere gæster i skabet. Vi glædede os til en dejlig middag med vine til. Vi spurgte tjeneren hvad menuen var - havde kigget i receptionen men ingen info. Tjeneren ville komme tilbage, men.... lige pludselig stod der en tallerken med en stor "klat" mayo med lidt krydderi i og 2 bidder sild - ja en bid hvid sild og en bid kryddersild. Vi morede os over dette og troede at det var en joke. Hertil fik vi hvidvin... nok ikke et alm. valg. Så kom hovedretten. Jeg viste ikke hvor jeg skulle kigge hen og hvad jeg skulle gøre. Jeg ville ikke lave en scene midt i restauranten, men tog dealen frem og læste igen hvad jeg havde købt. Skuffelsen var kæmpe da blikket igen faldt ned på den total gennemtæsket kortelet med 3 kedelige kartofler og en håndfuld overkogte grønne bønner. Var det virkelig hvad vi har taget til Frøslev for. Ingen af os havde lyst til mere at dette og spise ikke op. Bordet bag ved os rejst sig resolut og forlod restauranten da hovedretten blev sat på bordet - det siger vist ret meget. For at rode bod på dette elendige måltid ville jeg købe lidt kaffe med lidt til eller en drink. Kaffe var muligt - drinks nej - men jeg skulle huske at de lukkede kl. 21.30 - så var det op på værelset.
Dagen efter da vi forlod kroen, gav vi meget tydeligt udtryk for at vi var meget utilfredse med maden og vinen. Hertil var svaret - ja - de havde godt vente det tidligere på morgenen - men det kan jeg ikke bruge til noget. Næ jeg betalte tillæg for 2 værelser og for 3 kaffe og køre hjemad. Jeg er helt sikker på at vi ALDRIG kommer tilbage Jeg er så pinlig over at have givet dette i gave til min bror. Heldigvis har han en dejlig humor og har fortalt mig flere gange at vi har været med i skjult kamera.

25 June 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vi ankommer efter flere timers kørsel…

Vi ankommer efter flere timers kørsel fra København og havde glædet os til de mange fine retter men..... en nedslukket mand sukker ved forespørgslen på et bord og kommer tilbage fra køkkenet med ordet "kalvesteg" !
Øhh er det det eneste spørger vi eftetfølgende og svaret er Ja!
Sultne og skuffet går vi derfra.
0 ☆'Er herfra og sikke en behandling:-(

15 May 2019

hej Tanya.

I ankommer kl 20:30 og har ikke bestilt bord, og køkkenet lukker kl 20 som der står på vores hjemmeside. vi er kede af ikke at kunne tilbyde jer mere end dette, men det var det vi havde på hovedmenuen. I havde ovenikøbet en vegetar med, og havde i bestilt i forvejen havde vi sagtens kunne finde noget godt frem.

VH
Frøslev kro

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, vi havde købt 2 dages ophold, men kroen havde kun registreret 1 nat, selvom vi 14. dage før opholdet, havde fået bekræftet aftalen mundtligt, så vi blev nærmest smidt ud, mad og vin var under standard.

12 May 2019

Hej Ulla

vi er selvfølgelig meget kede af det der er sket. Dog er det jer der selv har booket opholdet under vores hjemmeside. og havde vi haft ledige værelser havde i selvfølgelig fået det. vi forsøgte endda at kontakte ferieudlejning, og ville betale for opholdet der, men de havde heller ikke plads. vi sender altid mails ud så man kan se hvad man har booket.

Vh Frøslev kro

Dårlig oplevelse ..

Dårlig oplevelse ... maden var dårlig, vinen udrikkelig.. værelset var godt (den rod skal de ha´ ) kommer nok ikke igen. Snakkede med andre gæster som havde samme oplevelse. Lad prisen stige for opholdet og servere lidt bedre mad og vin.

28 April 2019
Rated 3 out of 5 stars

Frisk modtagelse

Frisk modtagelse
Værelset stort med nyt bad
Et lags glas i vinduerne og det trak ind. Vi kunne tydeligt høre fuglene.Trods dette trængte der til udluftning. Vinduerne var repareret med gaffatape.😶 1 vindue kunne ikke lukkes. God varme i radiatorerne så vi frøs ikke.
Begyndende skimmel og mug i brusekabine.
Kaffe og tærter kl 15.30 .Ok
3 retter med vin menu.
Tomatsuppe var fersk og intetsigende.
Nakkesteg, 1 Skive, kartofler 1.5stk sovs og lidt rødkål. Var glad for min mand ikke var med han var ikke blevet mæt overhovedet ikke mæt. Maden var hverdags ok.
Micro desserten var moccais med frugt.... som var et ananas kirsebær et kvart jordbær og en skive stjernefrugt.
Vinmenu var 1 lille glas hvidvin og 1.5 lille glas rødvin.
På intet tidspunkt var det nogen forklaring om vin eller mad.

22 March 2019

Kære Bente

ang. værelset ville vi dog have ønsket i havde sagt det så vi kunne have gjort noget ved det. det er ærgeligt først at læse om herinde.
til vores hovedretter får man altid ekstra kartofler, sovs og rødkål hvis man ønsker dette. dette tilbyder vi alle vores kunder, så alle bliver mætte.
vin menu består af tre glas vin, og der bliver altid skænket godt op. hvis vores tjener har misset et glas beklager vi- det er altid jeres ret at sige til hvis i mangler et glas :-)
menuen har vi stående i receptionen, men vi beklager hvis i gerne ville have haft mere info. vi forsøger så vidt muligt at give jer informationerne hvis man har spørgsmål.

VH Frøslev kro

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde købt en Sweetdeal med…

Vi havde købt en Sweetdeal med 3-retters menu med vin + en overnatning. Forretten var tomatsuppe, som smagte af ingenting og blev ledsaget af eet stykke brød. Hovedretten var to stykker forloren hare, halvanden kartoffel, brun sovs og rødkål. Smagte egentlig udmærket, men der var alt for lidt mad! Også et lidt besynderligt valg af menu på en fredag aften... Til dessert en panna cotta som smagte af absolut ingenting! Hotellet virkede slidt, særligt værelset vi boede på, hvor det faktisk også regnede ind om morgenen. Vi kommer ikke igen!

12 March 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde et dejligt ophold

Vi havde et dejligt ophold, og syntes vi fik meget for pengene.Gammel kro i landsbymiljø, udmærket mad og drikke. Ikke noget at klage over..Kan kun anbefale det til folk der ønsker autenticitet.

19 February 2019

Dejligt værelse

Dejligt værelse, det kunne man ikke klage over. Værre var det med den kulinariske oplevelse, det trak desværre en hel del ned.
Fik kold suppe til forret og det var ikke meningen. Fik tørre ultra tynde skiver steg og koldt tilbehør. Det var vist heller ikke meningen.
Til dessert fik vi grynet chokolademousse - ja der var store klumper i. Jeg har aldrig smagt noget så underligt.
MEN den største skuffelse var morgenmaden. Jeg tror der var andre på hotellet der fik en dejlig morgenmad, desværre var det ikke os.
Der var morgenmad til kl. 10.00 og vi var der kl. 9.15 og blev mødt af tomt fad, hvor der havde været rullepølse, tomt fad hvor der havde været leverpostej. Tom kurv til blødkogte æg og igen tomme fade hvor der havde været røræg og pølser.
Der blev ikke fyldt op, jo - af rugbrødet.
Vi blev dog mætte, idet der var boller og ost.

19 November 2018
Rated 1 out of 5 stars

havde booket et dobbelt værelse med bad…

havde booket et dobbelt værelse med bad og toilet, da vi ankom havde givet os et værelse som vi skulde dele med 2 andre værelser, jeg havde ekstra fortalt ham at vi kun var intreseret i et værelse med bad og toilet, da vi af personlige grunde ikke kan dele badeværelse med andre, vi blev derfor nød til at forlade kroen og finde noget andet, jeg bad om at få mine penge tilb. og det blev også lovet,men der er stadig ikke sket noget,vil lige poirentere at vi stod i kø for at klage over værelserne.

30 October 2018

Weekend med gode venner

Weekend med gode venner. Fantastisk hotel. Bedste hjælpsomme smilende skønne personale. Skønne store værelser. Dejlig mad og god vin , som personalet skænkede ekstra op af. Sikken skøn weekend. Sikken fin stemning på hotellet. Vi glæder os til et gensyn engang 😃😃😃

1 October 2018

Super ophold.

Har haft et dejligt ophold med 2 overnatninger samt ½-pension + fri vin til middagen, som bestod af tre retter. Velsmagende mad samt hyggelig og god betjening. Vinen blev der absolut ikke sparret på.
Vejret tillod at eftermiddagskaffe og kage kunne nydes på den store terrasse.
Ikke sidste nye værelser men rent og pænt.
Et sted man gerne besøger igen.

29 September 2018

Overrasket

Overrasket
Efter at have læst anmeldelserne af Frøslev kro, var vi noget betænkelige da vi drog af sted på vores 2 dages Deal. Vi blev dog GLÆDELIGT overrasket. Vi fik et dejligt værelse i annekset. Maden begge dage var overraskende god, serveret af behageligt personale, og vinen blev der ikke sparet på. Morgenmaden kunne der heller ikke klages over. Alt i alt et fint fint ophold, kan klart anbefales.

30 August 2018

Servicen er elendig

Servicen er elendig. Kroejeren er direkte uforskammet overfor gæsterne.
Rengøringen særdeles mangelfuld.
Personalet har ingen forståelse for, hvordan man driver et hotel.

30 August 2018

En skuffende oplevelse

Havde bestilt 2 nætter på Frøslev Kro, men vi droppede nr 2, fordi vi fik et værelse meget under forventet standard. Lillebitte lige ud til parkeringspladsen hvor andre gæster ikke kunne undgå at se ind til os. Ikke nogen mulighed for at skærme sig med andet end et sort pliségardin. Så blev der meget mørkt på værelset, for lyset i loftet virkede ikke. Uden for vores vindue var der så opholds- og rygeplads for personalet og andre gæster, så røgen trak ind til os. Aftensmaden var ikke frisklavet og tydelig opbevaret i varmekasse. Der kommer vi ikke igen!

26 August 2018
Rated 2 out of 5 stars

Efter at have læst anmeldelser må jeg…

Efter at have læst anmeldelser må jeg desværre give mange af dem ret , her kommer vi ikke mere 😏 vores værelse var fint men resten var ikke ok .Forret , jordskokkesuppe helt fin med 1 glas hvidvin ,hovedret kolde kartofler kolde grøntsager og en meget tør kottelet agtig ting jeg kunne ikke tygge det og 2 glas rødvin vi ventede 1/2 time på hovedretten ,dessert ,jordbær med fløde jeg mener når der er vin menu til så skal der også være vin til desserten .Vi har været her før hvor det var meget fint derfor vendte vi tilbage men vi finder et andet sted næste gang vi skal handle over grænsen

8 August 2018

Slet ikke pengene værd :-(

Fik langt om længe bestilt ophold, der er åbenbart run på året rundt? Nå men bestilt blev det, hvilket vil sige at det regnede jeg med, der kom nemlig ingen mail retur.. nå men efter at have spurgt på mail var den god nok. Vi kommer frem, får anvist vores værelse. Vi beder om noget koldt at drikke, turen havde været varm. Vi fik 2 kolde Fuglsang pilsnere, fremragende øl efte min smag, jeg havde bedt om noget koldt vand også og fik en kande med koldt vand, føj, det smagte af hele køleskabet... nå men vi fik slappet af i nogle timer og gik ned til aftensmaden.. der blev dækket op til os på terassen, bordet havde nok ikke været tørret af i nogle dage så hvorfor starte nu. Vi fik røget laksetartar?? Det smagte ok, men var jo nok nærmere en røget laksesalat? Efter den lille forret skulle vi have kylling, hvilket tog 45 minutter før det kom ud, vi havde dog fået rødvin så mit første glas var væk da maden endelig kom. Det var også ok, grønsagerne var en mærkelig mellemting mellem udkogte og brændte?? Hvordan kan man det? Men det blev spist, og igen tog det næsten en time før desserten ankom.. en kugle is og en smule orange koldskål..? Noget som tager 45 sekunder at anrette kan da vel ikke tage 45 minutter at få ud til bordet.. vi sluttede af med et par irish coffee, som i bedste fald var middelmådige men til 80 kroner stykket.
Vi gik igen på værelset hvor vi så kunne fornøje os med at se på tv-guiden hvad der var i tv, 98% af kanalerne virkede ikke? Jeg så også at loftet på toilettet var sat til med en kæmpe skimmel plamage...
Vi fik brugt aftenen sammen (sammen med dem som holdte fest i stueetagen med høj musik) og næste morgen gik vi ned til morgenmad kl 8.00 igen faldt maden igennem, de blødkogte æg var is kolde og scrambled æg havde en sær sød bismag.
Vi blev hurtigt færdige og fik pakket færdige.. slutregningen lød på 440,- selvom vi havde medbragt en “deal” med en værdi på kr. 998,- alt i alt for dyrt og får ringe kvalitet til denne pris.

1 July 2018
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig oplevet så dårlig behandling

Aldrig oplevet så dårlig behandling! Vi havde booket et værelse gennem expedia. Da vi ankom, sagde ham i receptionen, at vi lige skulle ud at køre en lille tur igen! Vi kiggede på hinanden, og sagde hvorfor dog det. Jo han havde et samarbejde med en, der havde nogle ny restaurerede lejligheder i Padborg. Der skulle vi bo. Vi måtte gerne tage kaffe og kage, men vi takkede nej i første omgang, for vi ville se hvad der var vi skulle overnatte i. Jeg siger føj for den ... Vi kom til noget der nok var restaureret i 70'erne. Der var så indelukket, og selvfølgelig dårlig lugt. Så det var meningen, at vi skulle køre 1½ km hver gang vi skulle spise osv. Aldrig har jeg mødt så dårlig en betjening. Og vi kørte helt fra Nordjylland. Vi takkede selvsagt nej til den lejlighed, og fik en flaske rødvin og en beklagelse med. Expedia var til gengæld flinke, og gav os et beløb til brug ved næste bestilling. Vi har lært, at skulle det ske igen, og vi har booket gennem expedia, skal vi tage kontakt til dem straks, og så vil de løse problemet. Det tænkte vi ikke lige på, da vi stod i situationen. ALDRIG FRØSLEV KRO!

17 May 2018

Fantastisk hyggeligt hotel

Fantastisk hyggeligt hotel med en dejlig atmosfære. Vi fik kaffe og kage da vi ankom, lige noget man trænger til. Vi fik et dejligt lyst værelse og var forbavset over stilheden. Maden var utrolig lækker og dejlige vine til som blev serveret af nogle utroligt søde, sjove og glade tjenere. Hele personalet var fantastiske og vi følte os virkelig velkommen. Vi anbefaler varmt Frøslev Kro.

3 May 2018

Ikke pengene værd

Ikke noget at råbe hurra for.
Kommer ikke igen
Laksetatat uden brød
Svinekottelet
Pandekage med 1 kugle is
Hvid og rød Ingen dessertvin.

7 April 2018

Take a closer look