Company details

1. Physiotherapist
  2. Massage therapist
  3. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Du får en personlig og nærværende behandling i private omgivelser i min lille klinik. Åbningstiderne er fleksible og prisen for behandling er lav. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2002, og har givet massage siden 1999.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne anbefale Katja /…

Jeg vil gerne anbefale Katja / fysiomobil
Fik en tid lørdag da det passede mig bedst, tak for at du er så fleksibel. Fik opvarmning med saunatæppe , det var skønt. Og så en meget god og grundig massage der løsnede min ryg op. Jeg elsker at man kan mærke massagen og nu her dagen efter bare nyder at ryggen er som ny. Tak for dig 👍

16 November 2024

Reply from Fysiomobil

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏻. Jeg er altid glad for at byde dig velkommen i min lille klinik. Så jeg ser frem til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik anbefalet Katja og nu giver jeg…

Jeg fik anbefalet Katja og nu giver jeg min varmeste anbefaling videre. Du bliver mødt af den varmeste person, som virkelig lytter og hjælper dig igennem hele vejen. Meget betænksom, venlig og erfaren.

30 October 2024

Reply from Fysiomobil

Tusind tak for de meget pæne ord. Jeg bliver helt rørt.....

Professionel og nærværende behandling

Jeg fik Katja og fysiomobil anbefalet af en bekendt. Absolut en af de bedste anbefalinger nogensinde.
Fysiomobil har fleksible tider, der kan bestilles tid online eller du kan ringe direkte.
Når du ankommer bliver du mødt med glæde og varme og stor interesse for din personlige situation.
Efter behandlingen har jeg haft større bevægelsesfrihed og oplever bedre velvære generelt.
Katja får mine allerbedste anbefalinger som fysioterapeut og massør - og personlig coach.

22 August 2024

Reply from Fysiomobil

Tusind tak for den meget, meget flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anmelde Katja ……

Jeg kan på det varmeste anmelde Katja … Både som privat fys og som arbejds fys… Katja var fast fys på min arbejdsplads igennem mange år … Hun er effektiv, dygtig og giver den fedeste massage - vil man have det hårdt, så gør hun også det … Katja har åbent “stort set altid” i hendes lille klinik ved Randers og har du akut brug for hjælp hos hende, så gør hun hvad hun kan for at få plads til dig så hun kan hjælpe dig … Det er nemt at finde, der er super gode parkerings forhold, også for handicapbus …

5 February 2024

Reply from Fysiomobil

Tusind tak for den meget, meget fine anmeldelse. Og jeg beklager, at jeg ikke har fået svaret her før nu.

Rated 5 out of 5 stars

Tænk at det kan lade sig gøre at booke…

Tænk at det kan lade sig gøre at booke en massage tid efter butiks arbejdstid og samtidigt hos en meget dygtig og kompetent fysioterapeut. Jeg gik i vinter med store smerter i lænden, jeg faldt over en reklame på Facebook og tænkte.. det giver vi et skud. Jeg bookede en behandling kl 1900 på en torsdag, jeg havde det allerede bedre efter en behandling hvor jeg virkeligt kunne mærke at det ikke “bare” var en hygge massør, Katja fandt mine problemer og arbejde med dem på en måde hvor jeg ikke var i tvivl det her er bare godt! Jeg har siden 2004 haft kroniske smerter i ryggen og været stivgjort i 12 ryghvirvler, så har jeg et lænse hold i ryggen er jeg faktisk mere eller mindre sat ud af spillet. Jeg har fået rigtigt mange behandlinger igennem de sidste snart 20 år som rygpatient, men jeg har nu fundet den Fys/massør der lige nøjagtigt har de magiske fingre og kan løsne mig i en sådan grad at jeg kan varetage mit job på fuldtid plus lidt mere i perioder. Jeg giver fysiomobil de bedste anbefalinger, det er værd at køre efter. Er du erhvervsdrivende er det muligt at lave en aftale hvor Katja kommer ud på virksomheden og behandler ansatte, hvis ikke at den butik jeg arbejder i som daglig leder lå så langt væk som den gør ville vi helt sikkert have en sådan aftale.

23 March 2023

Reply from Fysiomobil

Tusind tak for din meget, meget flotte anmeldelse. Jeg har læst den for længe siden, og beklager at jeg ikke før nu har svaret herinde.

Take a closer look