Fysioterapi & Motion Reviews 2

Company details

1. Physiotherapist
  2. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Fysioterapi og Motion er en fysioterapi klinik med tilhørende træningscenter, hvor du kan træne under supervision af en fysioterapeut. Vi er team af fysioterapeuter, som har overenskomst med den offentlige sygesikring. Klinikken er beliggende i CPH Business Park, direkte ved motorvej E20 syd for København på adressen Stamholmen 151, 2650 Hvidovre med gode parkeringsmuligheder.

2.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 1 out of 5 stars

Spar dine penge – find en anden fysioterapeuter

Min oplevelse her har været præget af manglende faglig dybde og en kynisk tilgang til kunderne. Øvelserne, jeg modtog, var standardmateriale uden relevans for mit specifikke problem. Det føltes mest af alt som "samlebånds-fysioterapi".

Det, der dog gør, at jeg aldrig sætter mine ben her igen, er deres håndtering af afbud. På trods af en uforudset flyforsinkelse og en personlig opringning næste morgen, hvor jeg fik grønt lys for min forklaring, valgte de alligevel at sende en regning for for sent afbud. Det virker som om, de går mere op i at "kratte gebyrer ind" end i at hjælpe deres patienter. Mit råd: Find en klinik, der rent faktisk interesserer sig for din genoptræning.

9 February 2026
Unprompted review
Fysioterapi & Motion logo

Reply from Fysioterapi & Motion

Hej Klaus,
Tak for din feedback. Vi er kede af, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse, da vi altid stræber efter en god og gennemsigtig dialog med vores patienter.

Vi er kede af, at vi ikke nåede at besvare din mail fra i går, før anmeldelsen blev skrevet, da vi gerne ville have opklaret misforståelserne direkte.
Da vi i februar noterede dit afbud med begrundelsen snerydning 12 timer før din aftale, og modtog en anden begrundelse her en måned senere, har det skabt uklarhed i sagen.
Da fakturaen og påmindelsen desværre forblev ubesvarede, har vi fulgt vores normale procedure for manglende betaling.

Vi følger de regler for afbud, som er fastsat i vores overenskomst med regionen. Disse regler er oplyst i klinikken, på vores hjemmeside og på Sundhed.dk.

Klinikken modtager ikke honorar ved sene afbud. Dette resulterer i et tab for klinikken, medmindre vi kan nå at give tiden til en anden patient.
Tidsfristen er sat, for at vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden – hvis det havde været muligt, ville der ikke være blevet opkrævet et gebyr.

Vi beklager dog, hvis du har oplevet kommunikationen omkring dette som uklar telefonisk.

Vedrørende dit behandlingsforløb tager vores fysioterapeuter altid udgangspunkt i den specifikke problematik og planlægger forløbet derefter.
Vi tager naturligvis din kritik med i vores interne faglige sparring.

Vi vil rigtig gerne invitere dig til en samtale med din behandler og mig, som klinikejer, så vi kan gennemgå dit forløb og finde en god afslutning.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en tid.
Vi kan kontaktes på e-mail: mail@fysogmotion.dk eller telefon 36491340.

Frank
Klinikejer
Fysioterapi og Motion

Rated 1 out of 5 stars

Administrationen er usædvanlig ringe…

Administrationen er usædvanlig ringe der sendes opkrævninger og rykkergebyrer i et væk. Fysioterapien er ikke meget bedre. Find en anden!

30 December 2025
Unprompted review
Fysioterapi & Motion logo

Reply from Fysioterapi & Motion

Hej Philippe,
Jeg vil starte med at beklage det sene svar. Jeg er først nu blevet opmærksom på din anmeldelse fra januar, men jeg vil meget gerne give dig en tilbagemelding nu.

Vi er kede af, at det samlede forløb hos os har efterladt et negativt indtryk.
Vi kan konstatere, at betalingen er bragt i orden, men vi beklager de frustrationer, som rykkerforløbet har medført.

Vores administrative system sender påmindelser ud, når betalingsfrister overskrides.
For at kaste lys over de administrative spørgsmål kan vi oplyse, at vi følger en fast politik vedrørende manglende betaling eller sene afbud, da vores behandlere ellers ikke modtager honorar for deres tid. Denne politik fremgår af det infoskema, du underskrev ved opstart.

Vi tager dog din utilfredshed med den fysioterapeutiske behandling meget alvorligt.

Da vi vægter vores faglige kvalitet højt, vil jeg som klinikejer gerne invitere dig til en personlig dialog.
Jeg vil gerne lytte til dine erfaringer, så vi kan lære af dit forløb og få rettet op på eventuelle misforståelser.

Kontakt os venligst på e-mail: mail@fysogmotion.dk eller telefon 36491340 og spørg efter undertegnede, så vi kan aftale en tid til en opfølgende snak.

Med venlig hilsen,
Frank