Det er et super flot stykke arbejde og flot resultat. Arbejdet leveres til tiden og laves som aftalt og færdiggøres med fin oprydning efter sig.
See what reviewers are saying
Vi har i samarbejde med GEA, henover sommeren, gennemført et haveprojekt med etablering af både bede, fliser og græs. Et projekt som vi er mere end fuldt tilfredse med. Gennem dette samarbejdsprojek... See more
Written by the company
Plejer, vedligeholder og anlægger grønt ved virksomheder, private, grundejerforeninger etc.
Kratholmvej 47, 5260, Odense S, Denmark
- info@g-e-a.dk
- www.g-e-a.dk
People also looked at
Det er et super flot stykke arbejde
SUPER positiv oplevelse.
SUPER positiv oplevelse at have Kim og 2 af hans folk til at føre vores projekt ud i virkeligheden. Alt var i orden, og selvom vi havde lidt mindre ændringer undervejs blev det hurtigt færdigt og fuldt tilfredsstillende.
5 stjerner herfra.
Super arbejde og virkelig flinkt personale! Resultatet er veludført, og der var rigtig god rådgivning både forinden og undervejs i projektet. Oplyst tidsplan blev fulgt til punkt og prikke undervejs.
Super professionelt arbejde
Super professionelt arbejde, flot udført og samtidig er ejer/de ansatte rigtig venlige i kontakten .
Meget tilfreds
Meget tilfreds med deres arbejde. Vi har fået lavet en del, både i haven og indkørslen. Imødekommende medarbejdere, altid klar på dialog
Meget tilfreds
Er meget tilfreds med det udførte arbejde (ny belægning i indkørsel) og bestemt også med kommunikationen før, under og efter selve arbejdsopgaven.
Professionelt arbejde, god kommunikation og fornuftige priser
Vi er meget tilfredse med det arbejde vi har fået udført.
Der har været god kommunikation hele vejen igennem. Personalet på stedet har været meget venlige og imødekommende.
Vi kommer helt sikkert at gøre brug af dem igen, og vil også anbefale dem til andre.
Super flot arbejde som er udført…
Super flot arbejde som er udført kvalitetsmæssigt meget tilfredsstillende.
Desuden gør firmaet brug af kompetente og imødekommende personaler......
Kan anbefale andre at gøre brug af dette firma.
Annie Christiansen
Super professionelt arbejde!
Super professionelt arbejde, flot udført og samtidig er ejer/de ansatte rigtig venlige i kontakten. Følger op efter endt job og tilbyder fornuftige priser :-)
Kan klart anbefales!
GEA og Kim har mine varmeste anbefalinger :-)
Fik GEA og indehaveren Kim anbefalet af nær relation til at lave en ny indkørsel, og det har bare været en super oplevelse.
Hurtig tilbudsgivning, god pris, god kvalitet, god kommunikation, venlige medarbejdere og alt er efterladt i skønneste orden.
GEA og Kim har mine varmeste anbefalinger :-)
Flisearbejde
Hej Alle
Dette her kan anbefales god service og aftaler holdes. arbejdet er godt udført
Per Nielsen
Super service og høj kvalitet i det…
Super service og høj kvalitet i det arbejde som er blevet udført. Én enkelt ting måtte rettes hvilket blev udbedredt hurtigt og uden beregning
Vi fik lagt ny græsplæne og sat højbede…
Vi fik lagt ny græsplæne og sat højbede op. Rigtig søde og dygtige personale. Og så var der lige et par ekstra ting. De har ja hatter på 😊og kom også med nogle gode forslag. Vi kan varmt anbefale dem 👍
GEA overholder aftaler og rydder op…
GEA overholder aftaler og rydder op efter endt arbejde - jeg er meget tilfreds med min nye indkørsel til yderst fornuftig pris.
Jeg kan godt anbefale firmaet👍
Meget tilfreds!!!
Super håndværk og generelt gode sparringspartnere under hele forløbet. Pris og kvalitet går rigtig godt hånd i hånd!
Kan varmt anbefale GEA Grøn …
Kan varmt anbefale GEA Grøn Ejendomsservice & Anlægsgartner.
De høre hvad man siger og forstår en (IKKE havemand) og er god til at rådgive så man ikke selv skyder helt ved siden af.
John Madsen
Godt arbejdet
vi har haft GEA til at grave ud til dobbelt indkørsel og trampolin. De har ligeledes fjernet et stort bed, lagt ny græsplæne samt lagt fliser. Alt er blevet udført til aftalt tid og pris og der har genne forløbet været en god dialog og konstruktive forslag fra både Kim og hans medarbejdere. Da arbejdet var udført og vi ikke syntes at hullet til trampolinen var som vi havde ønsket kom de med det samme og lavede det om - super god kundeservice.
vi vil til enhver tid anbefale alle, at gøre brug af GEA.
GEA Grøn
Godt og ærligt stykke arbejde. De kom på det aftalte tidspunkt og lavede min indkørsel og have lige som jeg ønskede det.
Overgår forventningerne
GEA har lagt fliser, lavet stensætning, fjernet træer, gamle fliser og jord hos min mor.
De har lavet et rigtigt flot arbejde, og gjort ting ud over det aftalte. De har gjort et stort nummer ud af at være sikker på at den gamle dame som hun er fik det hun ønskede. Men det bedste af det hele er, at de holdt sig under tilbudsprisen
Faglig, ansvarsbevidst og reel
Gennem dette samarbejdsprojekt har GEA været både faglig dygtig, ansvarsbevidst og reel ift pris.