Banner for Garant - Charlottenlund

4. Rug Shop

About Garant - Charlottenlund

Written by the company

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Rådhusvej 4-6, 2920, Charlottenlund, Denmark

• 39 63 58 00
Promotion box for Garant - Charlottenlund

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

3.3

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en fantastisk oplevelse med…

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Garant - Charlottenlund⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi købte både gulvtæpper og en udendørsmarkise, og servicen var i absolut topklasse!
Personalet var yderst hjælpsomme og professionelle gennem hele processen. Fra den første vejledning til de mange spørgsmål, vi havde, følte vi os trygge og godt informeret.👍
Kvaliteten af produkterne er den bedste. Vi kan på alle måder derfor anbefale Garant - Charlottenlund til andre, der leder efter fremragende service og kvalitetsprodukter.😊

7 October 2024

Hej med dig.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Charlottenlund.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både serviceniveau, rådgivning og ikke mindst kvaliteten af dine nye gulvtæpper og markise.

Rigtig god weekend.

Lise / Garant kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Forkert vejledning og Penge i egen lomme

Købte en løber til vores entre - spurgte indtil om det ville ligge fast på gulvet og ikke skrider rundt, da vi syntes bagsiden var glat - fik oplyst at den ville ligge fast. Virkeligheden er så en helt anden 😔 - tager selvfølgelig kontakt og får at vide vi kan komme og hente noget vi kan ligge under - første tanke var fin service. Da vi kommer for at tænkte det der skal ligge under, bliver vi bedt om at betale 229 kr for det. Det undret mig meget, men betalte. Beder om at få kvitteringen og får så dankort kvitteringen. Beder igen om kvitteringen for mit køb som har har smidt i skraldespanden. Da jeg får den lyder de så kun på kr. 199. Så de 30 kr. skulle måske i hans egen lomme ? Tjekkede så kvitteringe for løber og måtten til vores entre da jeg kom hjem. Sjovt nok var der også kun en dankortkvittering på det køb. Gad vide hvor meget jeg har betalt for meget på det køb 🤷🏼‍♀️
Garant i Charlottenlund

18 October 2024

Kære Charlotte.

Tak for din anmeldelse, selvom det naturligvis ærgrer os, at du har haft en skuffende oplevelse.

Jeg har været i dialog med butikken, som beklager meget, at du ikke føler, at du har modtaget den rette vejledning. Samtidig kan dog de ikke helt genkende din udlægning af sagen. De kommer beklageligvis til at slå prisen forkert ind. Det opdager de selv med det samme, får rettet fejlen og efter aftale udbetaler de 30 kr. kontant.
Vi beklager naturligvis mange gange den ulejlighed det har medført.

Samtidig vil jeg dog gerne forsikre dig om at vi altid bestræber os på at yde den allerbedste service, når man handler hos os. Selvom du desværre er skuffet over din oplevelse, sætter vi pris på, at du deler din ærlige feedback med os. Den vil vi bruge konstruktivt til at forbedre os fremadrettet.

Lise, Garant kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og afpresning af inkasso…

Dårlig service og afpresning af inkasso firma.
Jeg havde en fra Garant til opmåling. Det skulle ikke blive dyre end 5000 kr. ellers ville jeg ikke havde gardinerne hos dem. De sender så en regning på 10.500 kr. det var ikke aftale, og jeg er ikke interesseret. nogen måneder senere, for jeg et brev fra inkasso, om at jeg skal betale 10.500 plus gebyr.

jeg kan ikke anbefale dette firma.

4 December 2022

Hej Simon.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse.
Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Lise / Garant kundeservice

Take a closer look