Flot butik med bredt udvalg og dygtige folk i butikken. Bestilte opmåling og forslag til entre i byhus. Kenny kom til os, havde prøver med gav god råd og vejledning. Hurtig bestilling med ordrebekr... See more

Company replied
Garant Herning har været en super leverandør til vores renovering. Vi har kunne købe +200kvm gulve og gardiner til gode priser i unikke designs. her snart 1,5 år efter processen er vi glade tidlige... See more
Company replied
Garant har et meget stort udvalg af kvalitets tæpper. I butikken findes tæpper til enhver smag. Ekspedienterne kendskab til tæpperne er stor, ligesom de yder en fantastisk god service. Garant kan varm... See more
Company replied
Har haft en rigtig positiv oplevelse med Garant Herning i forbindelse med bestilling og montering af gardiner. Der var enkelte fejl på selve gardinet fra fabrikken af, som er blevet skiftet uden probl... See more
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Industrivej Syd 1 Hammerum, 7400, Herning, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Ualmindelig eminent servise . Både af sælger og særdeleshed ophængning af gardiner.

Reply from Garant - Herning
Tak for en fantastisk god oplevelse med valg af gulv.

Reply from Garant - Herning
Anders er en super dygtig sælger samt rådgiver - kan kun medgive bedste anbefalinger 👌👌👌

Reply from Garant - Herning
Hurtig og god support ved købe af gardiner til min lejlighed. Jeg valgte at købe power view ruller gardiner 8 stk. med fjernebetjening samt bro til app styring. Har haft dem siden 03.05.2024 og der har ikke været nogle problemer alt køre som det skal. Køber gerne igen til vores nye hus, hvis vi kan få en god pris.

Reply from Garant - Herning
Rigtig fin modtagelse i butikken og rigtig god vejledning i køb af gardiner og gulvtæppe. Kompetent og professionel opmåling af begge dele i hjemmet. Gardiner og tæppe bliver nu begge specialfremstillet og monteret af Garants motører.

Reply from Garant - Herning
Nyt gulvtæppe leveret som planlagt.
Pålægning gik fint og vi er glade for tæppet.

Reply from Garant - Herning
Vi fik en grundig vejledning i valg af gulvbelægning og selve arbejdet blev udført hurtigt med et flot resultat.

Reply from Garant - Herning
Det var en rigtig god oplevelse vi havde, da vi fik et nyt tæppe i vores gang, efter en forsikringsskade.

Reply from Garant - Herning
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke👌

Reply from Garant - Herning
Det var rigtig rart at vi kunne gå rundt i butikken og se os omkring. Da vi havde brug for hjælp, fik vi det og endvidere det tæppe som vi måske kunne bruge, blev vi tilbudt at tage med hjem på prøve. Fantastisk mulighed for at se tæppet der hvor det skulle være.

Reply from Garant - Herning
God sælger som ydede en god betjening, samt en dygtig montør!

Reply from Garant - Herning
Personalet i Garant.Deres sammerbajde omkring opgaven og deres gode forslag om udvalgte varer. De kommer til aftalte tid.

Reply from Garant - Herning
Garant har et meget stort udvalg af kvalitets tæpper. I butikken findes tæpper til enhver smag. Ekspedienterne kendskab til tæpperne er stor, ligesom de yder en fantastisk god service. Garant kan varmt anbefales.