Lave priser, Aksel-loyalitetsprogrammet, jeg har tanket 200 liter om måneden i 8 måneder – ingen problemer. -0,70 i rabat pr. liter. Hvem kan tilbyde noget bedre?)
Jeg ved ikke, hvad de interne politiske stridigheder går ud på, som andre anmeldelser henviser til, men nu hvor jeg har fået et Aksel-brændstofkort og kan spare -0,70 på hver liter brændstof – noget, som intet andet brændstofselskab i Danmark kan tilbyde – ved jeg ikke, hvad jeg ellers skulle klage over.
Alle Go’on-tankstationer fungerer. Jeg kørte ind, holdt brændstofkortet op, tankede op og fik -0,70 på hver liter. I slutningen af måneden betalte jeg for alle tankninger via betalingsservice uden gebyrer. Det var det.
En kæmpe besparelse.
At brændstofpriserne i Danmark er høje, er et problem for regeringen og manglen på antimonopol-lovgivning.
På tværs af hele Danmark er prisforskellen mellem alle tankstationer på ca. 0,10. Men kun én tankstationskæde – Go’on – kan tilbyde en rabat på -0,70.
Jeg kan varmt anbefale det!
Det eneste, men: Det er bedst at tjekke kortet over tankstationer på Go’ons hjemmeside frem for på Google Maps, for en gang kørte jeg for at tanke benzin til min personbil, men endte på en Go’on Transit-tankstation, hvor der kun var diesel og kun til lastbiler 😄