Hejco Gruppen Reviews 83

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

GRÅDIGT udlejningsvirksomhed. De har strenge regler ift at bo. Så vil de ikke gøre noget for folk med el-biler. Så snupper de hele depositummet når de kan. STOL IKKE PÅ DERES 5 stjernet FAKE ANMELDE... See more

Company replied

1. Money & Insurance

Information provided by various external sources

A/S ScanNet Webhotel

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

SVINDLERE!!

STOL IKKE PÅ DERES 5 stjernet FAKE ANMELDELSER de er nogle grådige skovle!!!. ALDRIG IGEN

5 February 2026
Hejco Gruppen logo

Reply from Hejco Gruppen

Hej Kristoffer
Vi kan desværre ikke genkende det forløb, du beskriver. Som vi forstår det, har du ikke været lejer hos os, men har været i kontakt med os i forbindelse med en fremvisning. På grund af stor efterspørgsel er vi nødt til at begrænse antallet af deltagere pr. fremvisning, og vi må derfor nogle gange give afslag – hvilket vi naturligvis beklager.
Vi tager afstand fra påstanden om, at vi skulle tilbageholde depositum uberettiget eller på anden måde handle uærligt. Vi følger gældende regler og praksis i alle vores lejeforhold, og vores mål er altid at have et godt og transparent samarbejde med vores lejere.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.
Hejco Gruppen A/S

Rated 1 out of 5 stars

Blev anbefalet ikke at flytte ind !!

Var ude at se en lejlighed på Gyldenhusvej Odense S. Det var ikke en ret imødekommende person, der viste mig rundt :/
Efterfølgende møder jeg så to af beboerne, som fortæller mig, at de ikke er åbne for at hjælpe deres beboere. Bl.a. med at få ting fikset, men bare lader stå til. De nævnte også, at flere af lejlighederne står tomme i lang tid ad gangen. Der er stigende husleje oftere end hvad loven tillader. De anbefalede mig ikke at flytte ind. De fortalte også, at de er virkelig søde og flinke når man er interesseret i deres boliger, men lige så snart man har betalt depositum, så ændrer tonen sig og de kommer stort set kun med problemer :(

5 January 2026
Hejco Gruppen logo

Reply from Hejco Gruppen

Hej Selma

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke oplevede fremvisningen som imødekommende – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og det tager vi med os i vores videre arbejde.
Når det er sagt, kan vi ikke genkende de øvrige forhold, du beskriver. Vi bestræber os på at have en god og konstruktiv dialog med vores lejere og håndterer løbende vedligeholdelse i overensstemmelse med gældende regler og vores aftaler.

Vi vil også gerne understrege, at huslejestigninger altid sker i henhold til lejekontrakten og gældende lovgivning.
De oplysninger, du har fået fra andre, kan vi desværre ikke kommentere konkret på, men vi opfordrer altid vores nuværende lejere til at kontakte os direkte, hvis der er noget, de ikke er tilfredse med – så vi har mulighed for at følge op.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning.

Hejco Gruppen A/S

Vi boede ude på gyldenhusvej 1 års tid

Vi boede ude på gyldenhusvej 1 års tid, hvorefter vi fandt noget andet der passede bedre til os. Alt spillede bare iforhold til kommunikation og aftaler. De opdager så de har taget penge for nogle nøgler (ca 3.500kr) som var en fejl, de kontakter os 1 år efter hvor vi får pengene tilbage😃

Kun gode ord herfra 👍🏽

16 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fin service og fair behandling.

Har boet til leje i lejlighed i Esbjerg hos Hejco-ejendomme i 6 mdr. Alt var OK.Fin lejlighed,rimelig husleje og fin service fra udlejer og vicevært.Havde 2 gange et par små ting som ikke fungerede, og viceværten fik bragt det i orden samme dag,som jeg kontaktede ham.
Ved udflytning fik jeg en fair behandling, idet man accepterede at pletmale vægge og loft, da jeg kun havde boet kort tid i lejligheden.Fik således stor del at mit depositum retur.
Alt i alt har jeg haft en positiv oplevelse af at være lejer i en af Hejco ejendommes lejligheder.

7 February 2025

Kun plusser herfra

Har altid været glad for at bo under hejco. Rigtig søde at snakke med og virkelig gode til at forklare hvis der er noget man ikke forstår. Så herfra er der kun 5 stjerner herfra.

God oplevelse

Meget samarbejdsvillige ift. problematikker da vi boede til leje.
Fin korrespondance med dem via mail.
Ærlige og konstruktive og gode ift. fraflytning.

Rated 5 out of 5 stars

Ærlighed og godt samarbejde.

Ærlighed og godt samarbejde.

Mens jeg boede på Havneøen, var der altid en god, ærlig og konstruktiv dialog efter, at Hejco overtog.

Hér mere end 2 år efter, får jeg en mail omkring et tilgodehavende på 700 kroner :). Det var skønt, og jeg havde aldrig selv opdaget det. Det vidner om ærlighed og integritet! Tak for det

Toppen af poppen!

Jeg har boet hos Hejco gruppen i 3 lejligheder. Første gang for omkring 6 år siden, og har kun været fuldt ud tilfreds i alle 3 lejligheder. Hvis der har været det mindste problem, uanset størrelse har de været hurtige og behjælpelige. Flere gange hvis jeg har haft et problem i min lejlighed, kan viceværten komme samme dag eller dagen efter.
Jeg er altid blevet mødt af flinke og smilende medarbejdere.
Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds med Hejco gruppen, og har altid været det. Jeg flytter ud af min sidste lejlighed fra dem, da vi har købt hus, ellers var jeg uden tvivl blevet boende hos Hejco-gruppen.

Rated 5 out of 5 stars

Flyttede fra min lejlighed for knap 2…

Flyttede fra min lejlighed for knap 2 år siden - i dag modtag jeg en mail fra dem omkring at de tilbage, da jeg fraflyttede min lejlighed havde faktureret mig for for meget - nu bedte dig om mine oplysninger så de kunne tilbage betale.

God stil 😊

12 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg boede i en af deres lejligheder i 2…

Jeg boede i en af deres lejligheder i 2 år, og der har aldrig været problemer, og standen af lejlighed var også helt igennem perfekt!
Kommunikation med Hejco har også altid været uden problemer, har jeg haft noget jeg mente de skulle løse, så blev det gjort.
6 år efter jeg er fraflyttet lejligheden bliver jeg kontaktet af dem, grundet at de var kommet til at tage et beløb som var forkert da jeg fraflyttede, så det ville de lige få overført til mig.
Alt i alt har jeg intet dårligt at sige, og kan kun anbefale dem 😊

9 January 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk!
Jeg kan på ingen måde anbefale at bo til leje hos Hejco.
Alt er godt i starten, når man underskriver lejekontrakt hos dem. Her er de søde, og de tager altid telefonen, når man ringer ind med spørgsmål. Men når man er flyttet ind, men også når man senere skal flytte ud, ændrer tonen sig markant.
Vi opsagde vores lejebolig hos dem, men i opsigelsesperioden begyndte vores havedør at drille, så vi ikke kunne åbne den (det var om sommeren). Vi skrev til Hejco om de ville fikse det, men det ville de ikke, fordi der “kun” var 1,5 måned til vi skulle flytte. Vi kontaktede derefter viseværten, og han kom heldigvis og ordnede det.
Da vi skulle flytte opkrævede Hejco 700 kr. i flyttegebyr, hvilket er ulovlig. Jeg fik kun fjernet gebyret, fordi jeg skrev, at vi var medlem af Danske Lejere, og at gebyret ifølge dem er ulovligt.
Endelig er telefonspersonalet meget ubehøvlet. De ignorerer ens telefonopkald, og hvis man kommer igennem til dem, er tonen nedladende og hård. Der er på ingen måde et ønske om dialog fra Hejcos side. Min opfattelse er, at de er fuldstændig ligeglad med deres lejere - de vil kun have penge i kassen. Det var faktisk den ubehagelige tonen fra udlejer, der gjorde, at vi i sidste ende valgte at flytte, og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Derudover kan jeg bekræfte andre anmeldelser her på trust pilot i at der er differentieret husleje på identiske lejeboliger. Det er etisk og moralsk ikke i orden.
Det skal også nævnes, at da vi boede hos Hejco, fik vi INGEN information om, hvad der skete i afdelingen. Fx blev der lige pludselig sat vejbom op og plantet hække uden nogen vidste noget om det.
Kan på ingen måde anbefale at bo til leje hos dem.

24 November 2024

HOLD JER LANGT VÆK

Alt er godt, når man vil leje en af deres boliger. I mit tilfælde var det Amaliehaven i Odense (Seden). Da jeg flyttede ind i jan.2024, bemærkede jeg lidt småting som ikke var i orden, hvilket gjorde at jeg tog billeder af de fleste af fejlene. Jeg boede kun i lejemålet ca.50% af tiden, da jeg grundet arbejde, boede på Sjælland i den resterende tid. Dvs. at jeg ikke havde slidt synderligt meget på lejemålet, andet end opsætning af gardiner (huller efter skruer), samt afskalning efter opsætning af billeder. Jeg boede der helt alene, og havde gæster 3 gange imens jeg var der. Skal lige sige at jeg er en midaldrende dame uden de store armering, så da jeg fik en regning på 8.000 kr. UD OVER MIT INDSKUD, der var jeg ved at falde ned af stolen. Derudover, så fik jeg allerede en anelse om at der ville blive problemer, allerede ved flyttesynet, som var med gangster metoder. Jeg skulle skrive under med det samme på den 82 sider store flytte syns rapport, inden jeg måtte forlade rækkehuset. Da jeg hverken havde tid til det eller mine briller med (det blev sendt på sms til min telefon), så skrev jeg under. Den "søde" dame som lavede flytte synet, virkede ret barsk omkring at få den underskrift med det samme. Derefter gik der 3 måneder inden jeg hørte mere, og der var selvfølgelig flyttet en anden ind 14 dage efter flyttesynet. Da jeg fik en opgørelse, havde jeg misvedligeholdt lejemålet så meget, at jeg skulle nærmest betale for en nyrenovering. F.eks. mente de at jeg havde ødelagt gulvene.
Heldigvis, så havde jeg godt hørt lidt om dem fra de naboer der fraflyttede Amaliehaven og de havde advaret os andre der boede der. Så jeg meldte mig ind i Danske lejere og de tog med glæde min sag, da jeg fik min flytte opgørelse. De havde da også haft MANGE sager med Hejco gruppen, så de kendte godt deres metoder. Sagen har kørt siden juni 2025 (flyttede i april), og den er nu indbragt for bolig klagenævnet. Sagsbehandling tiden er på 1 år, så inden der kommer en afgørelse, så er der gået 1,5 år siden jeg flyttede og jeg har måtte låne til et nyt indskud i en ny bolig.

Uhyggeligt, at man som lejer deponerer sin opsparing, betaler kassen i leje og derefter kan vinke farvel til sine penge.

Så hold jer langt væk fra Hejco Gruppen.

En lille bonus info. I vores blok var der differentieret husleje på nøjagtig samme rækkehuse. Nogle betalte op til 1000 mere end andre for nøjagtig samme lejemål og de var endda naboer.

1 June 2025

De trækker fødderne

Så vi har ikke hørt noget om hvad vi skal have tilbage af vores depositum, 1 måned efter at vi er flyttet ud af lejemålet. der er allerede flyttet nye ind, deres undskyldning er at de mangler en Opgørlse fra elselskab. det tager Maks 1 dag! at få disse informationer. nu har jeg selv taget kontakt til elselskabet. nu må vi se om der sker noget.

Edit: så jeg tog fat i elselskab, tog ca. 5 min, og fik de informationer jeg ville have, fik bare de rå tal pga. GDPR. men faktura fik de for 24 dage siden. såååå de vil bare ikke give mig en opgørelse og tilbagebetale depositum

24 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Overvej kraftigt inden du benytter Hejco.

Jeg boede i nogle af Hejco's meget gamle lejligheder. Der var tyveri i kælderrummet 3 gange på 3 år mens jeg boede der. Nøglen til det fælles kælderrum var magen til nøglen til min bagdør, så alle andre beboere i de to opgange (12 lejligheder) kunne komme ind i min lejlighed. Dertil var lejlighederne enormt dårligt isoleret, så forvent en høj varmeregning.

Flytteopgørelse. Sørg for guds skyld at få lavet noter på ALT i din indflytningsrapport, ellers kommer du til at betale for deres ældre lejligheder og spildt maling fra seneste lejer. De møder fem personer op til udflytning - to fra Hejco, en fra et rengøringsfirma, en fra et gulvfirma og en maler. Alle parter leder efter at finde noget, så de kan tjene penge til dem selv, så sørg for ikke at blive mast helt af dem, eventuelt tag flere personer med, så du ikke står selv.

Dertil sørg for at have udflytningsdato på skrift. Ved mig fakturerede de for to dage efter ny lejer var flyttet ind. Derudover tager de 700,- DKK for "flyttegebyr". Dette er IKKE lovligt, så hvis de nægter at fjerne det, skal i melde dem til huslejenævnet. Ved mig nægtede de at fjerne det og stoppede med at svare på mails og telefonopkald, så jeg meldte dem til Huslejenævnet. Herefter fik jeg svar og fjernet "flyttegebyret". Det koster 350,-DKK at melde dem, men du kan så få de 700,- DKK tilbage som de ulovligt kræver i flytteopgørelsen.

Hejco får én stjerne er mig, og den går til vicevært Niels Ove, som overser lejlighederne i Esbjerg og som altid er flink og hjælpsom.

18 December 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fin oplevelse

Har været lejer i 2 år i en fin lejlighed i Vejle, og fik næsten alt mit depositum tilbage. Der er fratrukket en stjerne fordi der var fejl i flytteopgørelsen, den blev dog hurtigt rettet. Udlejer har altid været hurtige i mine henvendelser.

1 December 2024

Ikke en rar oplevelse.

Ikke en rar oplevelse.
Har boet til leje gennem Hejco -gruppen i næsten syv år, og har haft adskillige dårlige og tilnærmelsesvis ubehagelige oplevelser med denne udlejer. Har virkelig forsøgt at være en ansvarsfuld Lejer, og forsøgt at gå i god dialog med udlejer. Uden held.
Pt. har en advokat overtaget min sag efter fraflytning, da jeg selv er for udmattet. Det er virkelig sørgeligt.

15 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ved fraflytning bliver man bonnet med…

Ved fraflytning bliver man bonnet med det ene gebyr efter det andet. De tager måneder om at svare og kommer aldrig retur på mails om lovet. Mest uprofessionelle virksomhed. Hold jer væk så de forhåbentlig lukker ned.

13 August 2024

Take a closer look