Hemligagrannar Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fakesida

Den här webbplatsen är en enda stor bluff. Hundratals nya omregistreringar varje dag? Ja, fiktiva profiler. Vi har inte hittat en enda riktig kvinna. Bilderna är AI-genererade och ska märkas som sådana enligt EU-lagstiftningen. Ingenting. Alla kvinnornas profiler har en mycket liten notering om att fysisk kontakt ej möjlig. Kvinnorna förmedlar dock andra avsikter, naturligtvis helt och hållet lögnaktiga. Vi överväger att polisanmäla sajten för uppsåtligt bedrägeri. För övrigt är villkoren ogiltiga eftersom de strider mot tillämplig lag. Den värsta typen av rip-off. En stjärna är för mycket

20 April 2025

En bluffsida!

En bluffsida!
Meddelanden är otillständigt dyra!
Misstanken om en bluffsida är nu bevisad bortom allt tvivel!
Märkliga kontaktförsök;
"Jag har blivit vräkt! Lägenheten måste asbestsaneras!"
"Jag åkte med mitt X till Dubai där vi träffade en shejk som ville köpa mig för 10 000 kameler! Jag sprang till flygplatsen och åkte hem!"
"Min man/sambo är otrogen och nu vill jag ha din hjälp att hämnas på honom! Vill du kn***a med mig?"

Undanflykter följer ett givet schema:
1: Jag bestämmer mina arbetstider själv!
2: Jag är anställd och bestämmer inte min arbetstider!
3: Jag är egenföretagare och jobbar mycket!
"Vi måste lära känna varandra lite bättre!"
"Vi måste ha lite tålamod innan vi träffas!"
Profilen "Rör min kropp"
Fråga i augusti: "Är min fi**a ful?"
Raderad chatt sent i september.
Ny fråga i slutet av oktober:
"Är min fi**a ful?"
Andra profiler har gjort samma sak!

"Vill du verkligen göra allt du skriver?"
Varför skulle jag annars skriva det?
"Jag står i rondellen vid infarten till Stockholm!"
Alla som kommit till Stockholm vet att det inte finns någon rondell vid någon infart!
"Hjälp! Bilen startar inte! Kan du köra mig?"
Stundtals är det en märklig svenska!
Har "kvinnor" andra funktioner?
Betalar "kvinnor" för chattar?
"Pilska Pia" och "Högljudda Lina" har samma profilbild!
Skriver man något kritiskt raderas profiltexten!

15 November 2024

Spökskrivare?

Det går inte att komma förbi misstanken att det sitter spökskrivare som skriver inbjudningar och svar i alla evinnerlighet
Varför kan jag inte ta bort chattförslag?
Varför kan jag inte blockera oönskade personer?
Varför har man begränsningen på 700 tecken?

17 May 2024

Bluffkontakter

Jag har betalt 1.200kr för köp av sk krediter och använt de till att messa tjejerna på Hemliga Grannars site.
Inte ens de tjejer som bjuder in till första oskyldiga möten, står för deras löften om träffar.
Att de andra tjejerna skulle stå för deras mer långtgående löften, kan ingen tro på.
Du som har egna erfarenheter, skriv här.

14 November 2023
Rated 2 out of 5 stars

STOR VARNING för denna sida.

Bara massa fiktiva personer samt att det kostar en förmögenhet att skicka meddelanden. 1200:- har jag lagt ut på detta. Snacka om att dom kapat mej vid anklarna. Är så nedtryckt i skorna igen. Är riktigt förbannad. Hittade sidan och skapade konto 2023-02-08 -- 2023-02-13 säger jag upp kontot. Har begärt återbetalning men lär väl inte få något tillbaka.

8 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

det är bara att lura med pengar

det är bara att lura med pengar, inte en enda träff på riktigt, kvinnor på detta sajten säger att deras väninnor har hittat sin prins och att de är jätte nöjda, med själva vill de inte på träff oavsett hur mycket man försöker för en träff går de runt men massor med frågar om och om igen, de säger, jag väntar på dig, när kan du komma? kom hit jag vill ha dig och bara dig. och sen frågar man var ska jag åka nånstans? och så kommer mera frågar om och om igen och aldrig tar slut den oändliga fråga ställning

12 January 2023

bara snackar

har varit på sajten i över 1 år, man berättar om sig själv utifrån de frågor man får av damerna, men samma person frågar samma sak om igen. som om det var en annan jag pratade med. antar att sajten har sk underhållningsprofiler, syftet är att dra betalande till sajten, men dessa går inte att träffa IRL vilket jag upptäckte för sent, "allt går att sälja med mördande reklam"

28 December 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bullshit like the others.Jag är på den…

Bullshit like the others.Jag är på den här sidan och jag har spenderat många krediter för ingenting! Jag skrev som en gentleman och började på riktigt. "sex idag" eller "**** my virgin anal" de skickar till och med nakenbilder, en del trevliga och en del skam, all bluff!när du nämner vad de skrivit tidigare, till exempel "JAG ÄR ENSAM HEMMA, VAD KOMMER DU OM?" plötsligt har de inte tid eller så byter de ämne. Ingen vill ha sex där, falska konton och ett gäng utpressare, det är lättare att beställa en kvinna så spendera inte dina pengar där

11 September 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look