Hannes Herligheder

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Noget af maden var fin MEN Sous vide rosa kalvecuvette var IKKE rosa - den var brun og strukturen var ikke som den burde være. Det var noget af en skuffelse at skære den ud og servere den for gæ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik mad i lørdags til min datters konfirmation 70 kuverter, kumme nok have bespist 85, vi havde dog også valgt to forretter pr person istedet for dessert - vores gæster og os var meget begejs... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret frokostbuffet til ca 20 personer. Maden blev leveret på klokkeslæt, salater var anrettet meget indbydende. Det varme skulle først anvendes efter ca. 2 timer, men var stadig meget va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi holdte vores søns konfirmation i lørdags 4 maj 2019 . Alt fra maden til service var i top . Gæsterne og os selv var vilde med maden , kødet var dejlig mørt , salaterne var meget lækre og indbydend... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Perfekt til prisen!

Vi fik leveret mad for anden gang fra Hannes Herligheder og var endnu engang begejstrede! 27 kuverter til barnedåb.

Maden fik udelukkende rosende ord af vores gæster og der var rigeligt af den!

Levering og efterfølgende afhentning af service gik uden problemer.

Skal du holde fest - så går du ikke galt i byen her! :-)

25 November 2013
Rated 4 out of 5 stars

Super lækkert

Fik mad fra hannes herligheder igår til vores barnedåb og maden var fantastisk der var rigeligt af det og det kom til tiden.

Det eneste der trækker ned var at vi udtrykkeligt havde frabedt os at der kom rå tomat i og på maden pga en hyper allergiker i blandt gæsterne, heldigvis nåede denne at se det var i kartoffelsalaten og kunne så gå uden om den. Bare ikke optimalt når vi havde frabedt os tomat.

MEN handler der gerne igen

28 April 2013

Herligt!

Bestilling gik smertefrit, nemt at tilføje en ekstra kuvert selvom jeg var lidt sent ude. Leveringen kom til tiden, maden var pakket fint og lige til at gå til - og det smagte rigtig godt, gæsterne var tilfredse og glade.

En klar 5'er, sjældent at finde kvalitets-mad til den pris. Anbefales absolut til andre.

17 April 2013

Fremragende mad

Det er bestemt værd at anbefale hannes herligheder, super lækkert buffet med første klasses råvarer Vi er enige om at det ikke er sidste gang vi benytter hannes herligheder.

3 September 2012

tak for dejlig mad

Hannes Herligheder . vi har netop fået leveret en super lækker Italiensk buffet. Alt var af rigtig god kvalitet, helt sikkert et sted vi vil benytte igen

2 April 2010

Super mad:o)

Dette mad kan varmt anbefales. Og mad var der rigeligt af. Så man skal ikke være bange for, om der er nok mad til sine gæster. Her er der ikke en finger at sætte på noget. Super god mad. Det skal opleves:o)

9 March 2009

Take a closer look