Altid en god oplevelse at komme her. Har været kunde her i snart 10 år - selv da jeg boede udenfor københavn.
See what reviewers are saying
Var derinde med min mor, som skulle have rette op på en lidt mærkelig farvning (lavet af en andet salon). Vi blev mødt af et fantastisk personale, som tog sig tid til at lytte til hvad min mor ville h... See more
Blev klippet af en frisør elev igår jeg følte mig meget velkommen i butikken og mit hår er blevet så fint så jeg vil bare sige tusind tak og jeg vil helt klart anbefale stedet klipningen er pengene væ... See more
Written by the company
Ønsker du at forandre dit look? Eller trænger du til lidt selvforkælelse? House of Balayage er en intim og eksklusiv frisørsalon, hvor din frisør altid har fokus på at give dig kvalitet og velvære for alle pengene. Vi lægger vægt på, at du får en unik oplevelse i en afslappet og behagelig atmosfære, hvor din frisør ikke kun forkæler dig med den rette klipning, men også opvarter dig med boblende Asti.
Godthåbsvej 93 A 2, 2000, Frederiksberg, Denmark
- Info@hobcph.dk
- www.hobcph.dk
Altid en god oplevelse at komme her
Blev klippet af en frisør elev igår jeg…
Blev klippet af en frisør elev igår jeg følte mig meget velkommen i butikken og mit hår er blevet så fint så jeg vil bare sige tusind tak og jeg vil helt klart anbefale stedet klipningen er pengene værd ❤️🙏🏽
Er altid glad for det, jeg får lavet og alle er super søde og imødekommende. Virkelig god stemning i butikken.
Er altid glad for det,
Fantastisk oplevelse hos HOB
Fantastisk oplevelse hos HOB, det sødeste hold af frisører, lækre omgivelser og helt igennem service på højeste plan🤩 Kæmpe anbefaling og min faste frisør fremover💜
Alt er i top
Alt er i top: behandlingen, personalet, forplejningen, atmosfæren og fagligheden. Jeg er kommet der et par år nu :)
Jeg havde en virkelig god oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse! Jeg blev taget godt imod, og frisøren lyttede til mine ønsker og kom selv med gode idéer. Klipningen blev super flot og lige som jeg havde håbet. Stemningen var hyggelig, og man føler sig virkelig godt tilpas. Kan varmt anbefales!
Virkelig grundigt og flot arbejde af…
Virkelig grundigt og flot arbejde af Zille
Meget tilfreds 😍😍😍
Meget tilfreds
Meget glad for min toning og hårkur hos Julie. Fik også gode råd med på vejen. Førsteklasses service. Julie er dygtig!
Professionelle frisører
Professionelle frisører, omhyggelig med at behandle og klippe.
Ved hvad der passer til mig
Altid en venlig og rar oplevelse hos…
Altid en venlig og rar oplevelse hos HOB. Har gået der flere år nu og får altid de bedste råd og vejledninger til at pleje frisuren.
Kan varmt anbefale salonen ❤️
Mega god frisør! Kan stærkt anbefale
Det har været en virkelig god opleves at komme her, hver gang jeg har været her. Stor anbefaling herfra ❤️👏🏼
Kan virkelig anbefales
Gode til at klippe, farve, give råd og give sig tid. Også til børneklip.
Bliver altid venlig og godt modtaget
Bliver altid venlig og godt modtaget
Bedste frisør ❤️
Sofie er så god!!
Sofie er altid så dygtig og laver lige det jeg ønsker. Er vild med hovedbundsmassagen hvor hun brugte PARK børsten 🌟
Fordi at de snakkker meget og gør det…
Fordi at de snakkker meget og gør det hyggeligt at være til frisør
Altid dejlig stemning og flotteste klip
Altid dejlig stemning og flot
Jeg bliver ved og ved med at komme igen🙌
Mehwesh er uden tvivl den mest kompetente frisør, jeg nogensinde har været mellem hænderne på.
Hele viben og atmosfæren i HOB er bare lækker og hyggelig, og jeg bliver ved og ved med at komme igen😊
Kan varmt anbefales
Fra det øjeblik, man træder ind, bliver man mødt af en skøn stemning og et smilende personale, der virkelig får en til at føle sig velkommen. Betjeningen er personligt, og det er tydeligt, at de tager sig tid til at forstå ens ønsker. Samtidig er de super professionelle. En virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem!