Skanderborghus Reviews 98

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et hyggeligt hotel med flinke og imødekommende personale. God mad og drikke. Flot udsigt over søen og tæt på byen. Hotellet har en god indretning med et central fælles område, hvor vi gæster kan m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er noget så sjældent som et veldrevet hotel, hvor alting bare spiller. Værelser , rengøring, mad mm. Ovenikøbet til en meget billig pris. De bruger ikke Sweet Deal etc. Deres kunder kommer til... See more

Rated 2 out of 5 stars

Var, efter et par år, igen på Skanderborghus. Dengang var det en hel del bedre. Betjeningen: Virkede umotiveret. Maden: Langt fra som tidligere. Måtte også vente tæt på en time efter ankomst i... See more

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et hyggeligt hotel tæt ved sø og by.

Et hyggeligt hotel med flinke og imødekommende personale.
God mad og drikke.
Flot udsigt over søen og tæt på byen.
Hotellet har en god indretning med et central fælles område, hvor vi gæster kan mødes til kaffe/ fadøl m.m.
Hotelejeren var en del af personalet ved morgenmaden - var imødekommende, opmærksom og udviste høj service.

21 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Det er noget så sjældent som et…

Det er noget så sjældent som et veldrevet hotel, hvor alting bare spiller.
Værelser , rengøring, mad mm.
Ovenikøbet til en meget billig pris.
De bruger ikke Sweet Deal etc.
Deres kunder kommer tilbage og det gør min kone og vores venner også.

14 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Er lige kommet hjem fra et dejligt…

Er lige kommet hjem fra et dejligt ophold på Hotel Skanderborg Hus. En dejlig oplevelse dejlig stort værelse rent og hyggeligt. Den skønneste mad 😋 Venligt og imødekommende personale 🥰 Kommer helt sikkert igen til sommer da det ligger i skønne omgivelser og vil også gerne opleve det om sommeren 🌞
Tak for denne gang.
Johnny og Pia

3 February 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hotel Skanderborghus kan i den grad anbefales.

Vi har lige afsluttet et dejlig ophold.
•Beliggenheden er total i top.
•Opholdsrum-Restaurant hyggelige, rene og ordentligt.
•Værelset hyggeligt og rent. Dejlige senge, puder og dyner. Sofa, skrivebord og stole. TV med alle TV kanaler 👍🏻. Dejligt rent badeværelse med meget varmt vand 🚿 .
• Værtsparret så flink og imødekommende, det øvrige personale så venlige, høflige og servicemindede 👍🏻.
• Morgenbuffen så dejlig med hjemmebagte boller og brød og den sprødeste bacon 🥓 vi nogensinde har fået.
• Middagen var så veltillavet, med massser af velsmag, tilpasset i farver og pyntet med håndlavet pynt. 👍🏻
Vi glæder os allerede til at komme igen.

De bedste hilsner Henning og Jane

30 January 2026

Bedste restaurant på Skanderborghus

Har ikke boet på hotellet men spist i restauranten bor i Skanderborg men kender egentlig kun Skanderborghus fra familie fester og begravelses kaffe som et godt sted.
Men vi besluttede at gå ud og spise på Skanderborghus på min hustrus runde fødselsdag.
Hold nu fast hvor en god mad og betjening kan ikke huske hvornår jeg sidst fik en steaks der smagte så sindsygt godt og var stegt perfekt.
Vi giver begge vores varmeste anbefalinger til at også dem der ikke bor på hotellet går derud for at spise.
Var det dyrt nææ hvor går du hen og får to glas cava til forret - en steake med Barollo rødvin - en Chokolade fondant og iriscoffee til 1500.- kr med en top professionel servering.
Kommer vi igen ja helt sikkert 100%.

29 January 2026

Skuffet….😞

Skuffet….😞 Efter at have læst mange positive anmeldelser, glædede jeg mig til at besøge Skanderborghus, men hvor blev jeg skuffet.
Vi havde betalt for deres dyreste værelse med udsigt til søen, værelset var slidt og på ingen måde hyggelig, øv øv.
Morgenmaden var et vandrehjem værdigt, der var 2 slags pålæg rullepølse og hamburgerryg som var vacuum pakket og det samme var osten….😏 brødet var skåret på forhånd både rundstykker og franskbrød så tørt og kedelig. Drikkevarerne var også hældt op på flasker længe før 07.00 så lunken og virkelig kedelig.
Aftensmaden var som ok, men bar præg af at det var forberedt mange timer før det skulle serveres, det samme med frokosten og ville du gerne have en karaffel med isvand til din mad var det ikke muligt uden vin også selv om vi havde købt store fadøl.
Der er overhovedet ikke ( kræset ) for noget som helst på Skanderborghus ☹️

1 December 2025

middelmådigt 2 dages ophold

Var, efter et par år, igen på Skanderborghus.
Dengang var det en hel del bedre.
Betjeningen: Virkede umotiveret.
Maden: Langt fra som tidligere. Måtte også vente tæt på en time efter ankomst i restauranten på hovedret, der ligesom forret var fugl! Spurgte om man kunne få et ekstra glas vin som kompensation, dette blev afslået, men blev opkrævet kr. 15,- for isterninger - begge dele irriterende uden grund.
Fødevarestyrelsens rapport 14-102025 gjorde ikke maden bedre.
Ingen sæbe i badeværelse, ingen disinfection gel ved selvbetjenings bar.
Værelserne rene, men noget nedslidte.
Alt i alt lidt trist. Kommer nok ikke igen.

27 October 2025

Festmiddag med oksemørbrad

Fik oksemørbrad til hovedret 2 mindre stykker hvoraf det ene var fyldt med sener og det andet var rå, ingen af stykkerne kunne tygges. Fortalte det til serveringen som sagde at det nok var endestykket jeg havde fået så sagde jeg det burde de have ladet blive i køkkenet.tilbehør var bl.a. forårsløg som ikke kunne tygges. Natmad var kedelige boller med pålæg.

27 September 2025

Tak for en supergod

Tak for en supergod, 5-Stjernet weekend-ophold på SKANDRRBORGHUS. Kun store "plusser" til dette hotel. Vi er 6 familier fra det Vestjyske, og er nok som jyderne er.
Vores største ros til dette hotel. Supergod service, fantastisk fin 3-retters menu, alle tiders morgenkomplet. Kunne blive ved.
På gensyn. Anders

4 October 2025

Et fantastisk ophold

Vi har været 4 nætter på dette dejlige hotel. Værelser er stort med gode siddemøbler. Omgivelserne er fantastiske - lige ned til Skanderborg sø - i gå afstand til Skanderborg - og mulighed for en flot gå tur i Bøgeskoven. Betjeningen var virkelig i top. Sjældent at opleve en så god betjening. Vi havde 2 retters menu med - desværre var menuen ens på 2. og 4. dagen.
Vi kan kun anbefale et ophold her.

1 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kedelig mad

Hej.
Maden var tvivlsomt ringe. Sommer solen skinner, og så bliver der serveret vinter mad 2 dage i træk, og uden nogen form kræsen for smag og Maden generelt , følte at man bare skulle fodres af. Har fået kantine mad på arbejdspladser, hvor der var bedre smage.Morgen maden var kedelig , ingen hjemlavede ting. SÅ arveligt, med disse fantastiske omgivelser udenfor med søerne.
Sidste gang vi har været der.
Vi har været på en del kro ophold , bla. ST. Binderup kro og Skarrildhus hvor vi stadig snakker om den fantastiske mad. Samme pris der eller en 500 mand mere pr. Person, men det er pengene værd mange gange.
Vh. Henning

1 August 2025

Super hotel

Super hotel. Fantastisk placering i skov og med udsigt over søerne. Trods store prisstigninger i branchen kan man her få et ophold m to overnatninger incl morgen buffet, frokost buffet og to retters menu til aften til kr 1149. Store pæne værelser. Vi havde opgraderet til udsigtsværelser med terrasse. Udsigt direkte til søen. En utrolig god betjening af imødekommende, venlige og smilende personale , både rengøring,tjenere og reception.Det er også usædvanligt, at man på et så forholdsvis stort sted ser ejer parret være så meget til stede. Herren ryder af efter morgenmaden og fruen er del af receptionen, sådan. Når man checker ud får man en pose med vand og æbler med på vejen.Jeg har gennem 20 år været på ca 80 ophold og dette er i top 3. 5 stjerner ud af 5. Hilsen Ole og Inge

18 July 2025

Hammerfedt!

Hej. Vi har kaft en dejlig afslappet miniferie med to overnatninger på Hotel Skanderborghus. Vi fik en fantastisk modtagelse hvor vi fik en dejlig frokost og senere en tre retters menu til aften. Endvidere var der en flaske vin pr. par den første aften. Værelserne var rigtig gode og med eget bad,- vi har kun godt at sige om stedet og bestemt ikke at forglemme deres SÅ søde personale. Det er et sted hvor vi virkelig kunne slappe af og samle ny energi. STORT cadeau til Jer alle! Vi kommer helt sikker igen! Venlig hilsen fra Else og Hans, 7790 Thyholm.

17 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Badeværelserne trænger i den grad til…

Badeværelserne trænger i den grad til en opdatering! Meget slidte og lugter hengemt..
Ærgerligt at receptionen er blevet et område 'for ivrige og højlydte spillere' så der ikke er plads til os der blot vil nyd en kop kaffe i området.
Vi ville så gerne komme igen, for hotellet er et super udgangspunkt for oplevelser i midtjylland, men aftensmaden er ringe... og morgenbuffeten... ikke noget at skrive hjem om :-(
I skal oppe Jer!

15 April 2025