Hotel Svalen Reviews 13

TrustScore 2 out of 5

2.2

1. Hotel
  2. Function room facility

Information provided by various external sources

Hotel Roskilde overnatning overnatninger kursuslokaler festlokaler bryllupslokaler lokaler ti

2.2

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Forfærdeligt hotel

Forfærdeligt hotel.

De vil ikke engang tænde for varmen da det blev efterår og koldt. Så man får et værelse der er et par grader højere end temperaturen udenfor.
Rigtig dårlig morgenmad og en receptionist der hverken kan eller vil hjælpe med noget som helst.

1 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Gammelt slidt hotel og kedelig morgenmad

Gammelt slidt hotel. Gode senge. Alt andet er elendigt ! Flere lamper virkede ikke eller var i stykker. Svært at regulere brusern, selvom man slukkede den, stod den stadig og dryppede. Slidte gulvtæpper.slidt inventar. Mega kedelig morgenmad. Æg og pølser - ingen bacon. Røræg smager elendigt.
Kedeligt udvalg eller slet intet. Ikke et sted vi kommer igen. Ingen til at tage imod os i receptionen. Alt var lukket og mørkt, selvom vi kom 14.00. Mødte kun nogle udenlandske håndværkere og rengøringsdame.

5 July 2025
Rated 4 out of 5 stars

Var forbi med et selskab med 41…

Var forbi med et selskab med 41 pensionister til frokost buffet og kaffe og kage
Super god modtagelse man fik ved ankomst og maden var god
Tjeneren utrolig sød og i møde kommende
Havde god kommunikation med hensyn til hvordan det lige skulle løbe an det hele
Og blev hele tiden holdt øje med buffet om der manglede noget og blev hurtigt fjernet beskidte tallerkener når folk havde brugt dem
Personalet havde god og smilende attitude til pensionisterne
Vil da helt sikkert vende tilbage til stedet inden ejerne forlader stedet
Men så skal den søde Tjener også værer der
Så tusinde tak for et god arrangement 💪💪👌😊😊
Hilsen chaufføren fra egon's rejser

21 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det er et typisk håndværker hotel,det…

Det er et typisk håndværker hotel,det er ikke for turister der vil ud at opleve noget af Sjælland. Man bliv mødt af at man skulle betale med med det samme har jeg ikke været ude for før. Skal man nå at have noget morgen mad skal man stå op sammen med håndværkerne kl 6 kl, 8 var der ryddet for mad ingen æg et halv kedeligt fransk brød lidt pålæg. deres besked var de spiser godt sådan nogle håndværkere, jeg håbede det bedre på anden dagen der startede vi med et koldt brusebad både min kone og jeg , derefter håbede vi så at morgen bordet med var på plads, men ak ak det var det samme bare endnu dårligere uden æg og brød . Jeg var så skuffet og rasende at jeg fik pakket i en fart fik afleveret min nøgle. Men der var en skidt behandling penge ud af lommen. Jeg vil på ingen måde anbefale jer til andre .det vil være synd for andre turister at opleve det .

24 August 2023

5 stjerne, burde være højere

Kan kun anbefalde hotel svalen i Hedehusene.
Som vært “min mor” bliv hun taget imod med åbne arme og fik sit værelse med det samme, og fik en briefing om hvordan aften ville gå, for deres ved kommen. Som var 👍🏼👍🏼👍🏼
Da gæsterne kom fik de løbene deres værelser hurtigt og ubesvær.
Værelserne er pæne og rene.
Og under festen var de sødeste tjenere der sørget for det lige fra altid noget i glasset til at søgere for at maden bliver skåret ud til en blind person, og sørget for at den blinde person hele tiden viste hvis de var i nærheden af ham med mad og drikkelse.
Maden var i tiptop, med god smag og var lige som det skulle være.
Så vi kan kun anbefalde dette sted og desværre kan vi kun give dem 5 ⭐️ Selv om den burde være højere.

7 November 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse og overvurderet sted

Da vi ankom måtte vi stå i over 10 minutter og ses på at op til flere gange at personalet bare går forbi uden at gide at tag imod vores ankomst.

Vi kommer så på værelset hvor der er ekstremt indelukket og lige meget hvor meget vi prøvet at lufte ude hjalp det ikke.
Der lå slik papir fra dem før os samt brugte håndklæder hang på badeværelset.

Da vi så skulle have morgenmad kommer personalet og tager vores tallerkner og bestik selv om vi ikke var færdig med at spise!!

Damen i repestionen var meget ubehagelig i sin tone....

Har virkelig svært ved at se hvordan i han 4 stjerner
Tjaaa kommer bestem ikke her igen

8 May 2021
Hotel Svalen logo

Reply from Hotel Svalen

Kære Emil. Denne anmeldelse må være en misforståelse, da hotel svalen har været lukket ned de sidste 7 måneder pga. Corona.
Lørdag d. 8 maj 2021 er der intet personale/gæster på hotellet da vi havde lukket. Derud over er der ikke blevet serveret morgenmad i restauranten de sidste 7 måneder.
Så det kan ikke være hos os du har været gæst.

Konfirmation.

Vi holdte konfirmation d. 30 maj 2019 for vores søn.
Kort anmeldelse.
Perfekt. vi er meget tilfredse.
Alt var der styr på, Under festen blev der lavet lidt ændringer i programmet, efter personalets anbefalinger.

Tak for en rigtig god fest.

Alena og Jørn

31 May 2019

Fantastisk sted...

Vi har holdt den mest fantastiske konfirmation på Hotel Svalen d. 18/5-2019.
Alt var perfekt, maden var fantastisk og sovsen... Nøøj den var himmelsk. Vi havde valgt menuen med oksemørbrad.
Personalet var meget smilende, imødekommende og ydet god service hele vejen igennem.
Mona, som var hende der havde det store overblik, var intet mindre end fantastisk:-)
Et dejligt roligt menneske med et kæmpe overskud og overblik, hun skabte ro hos os der holdt festen, og havde TOTAL styr på alt.
En kæmpe tak til Mona.
Alle gæster, hver og en har rost stedet og maden;-)
Tak, vi skal helt sikkert holde yngste barnets konfirmation her også.

20 May 2019

De 5 stjerner siger jo alt

De 5 stjerner siger jo alt. Jeg havde bestilt et 7-timers totalarrangement. 26 gæster og 13 værelser til min 50 års fødselsdag. Alt gik bare perfekt. Lige fra da vi kom, hvor Mona (receptionisten) kort fortalte, hvordan aftenen ville forløbe. Vi bød kun ind med bordkort, chips og slik og et lille musikanlæg. Resten klarede hotellet. Maden, tjenerne og kommunikationen var helt i top, så alle nød i den grad festen, som endte på vores dejlige store værelse, hvor resten af mit selskab, der ikke var gået i seng, nød en farvelgenstand. Tak til Annette, værtinde på Svalen, som jeg mailede med 10-12 gange, for at få detaljerne på plads. Nemt og enkelt. Så min varmeste anbefaling herfra.

9 December 2018
Rated 2 out of 5 stars

Var til fest hvor personalet var meget …

Var til fest hvor personalet var meget muggen en herre og en dame herren var pænt påklædt men damen i en forvaskede T-shirt og strømpesokker under servering i sko på når der blev hæld vin op blev der spildt på flere gæster uden at undskylde selv om man gjorde opmærksom på det sange aflevere man til fødselaren selv om han ikke var færdig med at spise og stod så med hænderne i siden og vente på at han tog en sang og inden værten faktiske havde sagt velbekomme stod de med bord og skrælle sække til at rydde bord nat maden havde de dårlig sat på bordet før at de tog det væk igen værten skulle over nat og da han sad og spiste nat maden blev han gjort opmærksom på at han skulle komme og betale Nu mens hans gæster overhøre det ang. maden forret var der ikke nok af og hovedret ja så var tilbehør koldt inden man fik kødet der var 2 til at fad serverer for 36 mennesker :-( alt i alt en dårlig oplevelse

2 October 2017
Rated 2 out of 5 stars

God fest, men dårlig management

Vi holdt vores sølvbryllup på hotellet 19.11.2016. Vi havde inviteret 47 gæster hvoraf de 10 var vores børnebørn. Vi havde en rigtig god fest, god mad, god vin, og meget fin betjening under festen.

MEN at vi fik en god fest, skyldes i høj grad vores egen indsats, og bestemt ikke hotellets. Vi oplevede adskillige mangler fra hotellets side.

Da vi bestilte menu m.v., smagte vi på den vin der var med i tilbuddet – husets vin til kr. 158 – Den syntes vi ikke var helt god, og ville derfor gerne have en anden vin, der fremgik af husets vinkort. Vinkortet var imidlertid ikke ajourført, så den vin vi gerne ville have, var ikke længere i sortimentet, men vi kunne tale med hotellets vinleverandør. Vi blev så ringet op af ham, og han anbefalede en anden vin (Rosso Veneto), som han kunne levere til kr. 250, pr. kuveret. Vi syntes, at det var en ret høj pris til en sådan vin, og forespurgte hotellet om vi selv kunne medbringe vinen. Dette kunne vi godt, mod betaling af proppenge kr. 70 pr. flaske, hvilket vi godt kunne acceptere. Imidlertid viste det sig, at vi ud over proppengene ville blive opkrævet den oprindelige vinpris kr. 158 pr. kuvert, altså en pris på i alt kr. 228, FOR EN VIN DER IKKE VILLE BLIVER SERVERET, HVORTIL VILLE KOMME PRISEN PÅ DEN VIN VI VILLE MEDBRINGE!!!

Vi har selvfølgelig forståelse for, at hotellet opkræver proppenge kr. 70 såfremt vi selv vil medbringe vinen, men at opkræve kr. 158 for en vin der ikke bliver serveret giver ingen mening, og en forklaring kunne vi ikke få, udover at sådan er det. Det endte med, at vi accepterede den anbefalede vin til en pris af kr. 250 pr. flaske, iflg. Leverandøren, men det viste sig at det var kr. 250 pr. voksen pr. kuvert, så i forhold til hvad der blev skænket op (vi fik at vide af tjeneren, at der var 14 flasker tilbage) svarede det til en pris på kr. 400 pr. flaske, fordi de resterende flasker beholdt hotellet, for arrangementet var bestilt med vin ad libitum, og der var blevet drukket ad libitum.

SÅ FØLER VI OS SNYDT, JA MON IKKE!

Ligeledes bad vi om, og fik lov til, at måtte medbringe vores egne vinglas, idet hotellets glas var små ballonglas, og vi syntes, at der til et veldækket bord, og en god vin hører nogle ordentlige vinglas. Det skal her anføres, at tjenerne var enige i, at med de glas vi havde medbragt, var det et særdeles veldækket bord. Glassene købte vi i IKEA for kr. 12 pr. stk., og det forekommer besynderligt, at hotellet ikke havde nogle tilsvarende.

Til sidst skal vi anføre, at vi da vi oprindeligt bestilte arrangementet, bestilte værelser til os selv, og vores børn og børnebørn. Vi fik forevist det værelse som blev reserveret til os, som værtspar. Et meget stort og pænt værelse, der var placeret ved siden af de lokaler vi skulle holde festen i. MEN da vi kom derud, var det ikke det værelse der var reserveret til os, men derimod et værelse i nederste etage og nærmest så langt væk fra festlokalerne som vi overhoved kunne komme. Også dette var særdeles utilfredsstillende.

Som afslutning skal vi anføre, at vi som nævnt havde en dejlig fest, med god mad, vin og betjening under festen. MEN DET ER IKKE ET STED VI HAR TÆNKT OS AT KOMME IGEN.

9 December 2016

Take a closer look