Company details

1. Gaming services
  2. Computer & Accessories store
  3. Computer Shop

Information provided by various external sources

Specialister i gamingudstyr, vi har helt sikkert en masse til dig

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.5

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

fucapo

jeg har købt fucapo gemmen improved.

og der gik et stykke tid inden jeg fik min order sendt.
jeg skrev flere gange og spurgter hvad der sket.

fik så endag svar, hvor personen bag improved fortalt mig han var blevet haste inlagt på sygehuset, og var meget ked af vente tiden, og han vil personligt sørger for at sende den som det første han gør.

dagen efter fik jeg min order til hovede dører.

ja det tog lang tid, men det er fuldt forståligt når man bliver indlagt.

jeg gir den 4 stjener for den måde det er klart på,
den 5 stjerne får han dog ikke, da han kunne ha ansat en person i firmaet til at klare det for ham mens han var væk, eller sende en mail ud med han var indlagt og der ville være længere vente tid på order,

men igen, sygdom er menneskelig og derfor giver jeg ham de 4 stjerne for go servies, nices price. og hurtige og efttike arbejde alt efter forholdene.

27 December 2010
Rated 2 out of 5 stars

Lang vente tid

Jeg bestilte et Zowie hammer headset den 18 Juli..

Skriver så en mail ind til dem, den 23 Juli, for at høre noget omkring det, men fik ikke svar...

Inde på siden stod der "Ordren er endnu ikke ekspederet" efter 5 dage? på deres side stod der 1 - 2 dage leverings tid på mit headset..

Den 26 Juli, har de åbenbart aflyst ordren? da jeg bestilte mit headset, var det på lager...

virkelig dårlig måde at køre en forretning på!

29 July 2010
Rated 2 out of 5 stars

Lang leveringstid

Jeg bestilte 2 pakker aimtape den 18.

Skrev to mails den 24. eftersom min ordre stadig havde status som ubehandlet.

Fik mail den 28. at varen var afsendt.

Modtag varen den 29.

Varen var på lager fra jeg bestilte til jeg modtog, ihvertfald ifølge hjemmesiden. Modtag ingen svar på mine mails.

11 dages leveringstid på 8 strimler tape...

... ikke helt godt nok til min smag!

29 April 2010
Rated 5 out of 5 stars

god service

Min søn fortrød et køb, og sloges med banken om at de skulle fjerne en reservation på pengene, det kunne de ikke uden besked fra improved, ringede til morten som straks ringede til banken, og straks kunne min søn få sine penge, tak for hurtig hjælp-
Gitte.

15 December 2009
Rated 1 out of 5 stars

jeg har bestilit et steelseries head

har bestilt et steelseries headset fra improved og der er gået en uge uden ny mail eller noget i postkassen.
har prøvet og ringe til dem men de tager ikkke telefonen.
ps hvis nogen har en ide om hvad jeg skal gøre så skriv venligst er ret pisst. :)

13 March 2009
Improved logo

Reply from Improved

Hej Mads.

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvornår du modtog dit headset for jeg kan se herfra at det er afsted 2 dage efter du bestilte.

Derfor vil jeg meget gerne have fulgt op på denne sag så hvis du vil kontakte mig på morten@improved.dk så vil jeg få undersøgt din sag.

Rated 5 out of 5 stars

Super vejledning

Vi har købt en Roccat Kone gaming mus efter anbefaling af Morten Espersen efter at have snakket med ham om en SteelSeries mus. Det har vi bestemt ikke fortrudt, et fremragende produkt, som i alt væsentligt er et bedre køb. Meget fin service og musen kom med posten få dage efter bestilling.

14 February 2009
Improved logo

Reply from Improved

Hej Ole.

Mange tak for din fine kommentar, vi gør alt for at bestræbe os på den bedste kundeserivces til rimelige priser. :)

Og selv i denne tid hvor jeg er inde ved det danske militær så er det dejligt at se at vi stadigvæk kan efterleve vores høje standard.

Rated 1 out of 5 stars

5 måneder om at levere varen.

Bestilte en musemåtte i august 2008. De hævede pengene fra min konto og sendte en mail om at de havde sendt måtten med posten. Jeg modtog dog intet T&T nummer, og modtog aldrig varen. Et par emails og en telefonsnak senere meddeler Morten Espersen telefonisk at han vil sende en ny. Det gør han bare aldrig, og svarer pt. ikke på mails eller telefon opkald længere.

Opdateret Januar 2009:
Opretter anmeldelse på Trustpilot.dk december 2008. Hører så fra improved.dk igen i januar 2009, og modtager varen.

5 måneder, 11 emails, og en dårlig anmeldelse på Trustpilot skulle der altså til.

4 December 2008
Rated 4 out of 5 stars

Improved.dk har potentiale

Jeg bestilte mig et par Siberia Neckband - fik dem 10-11 dage efter bestillingen, selvom ejeren af Improved sagde at han kunne bestille headset'et direkte hjem til min adresse fra SteelSeries. "Fint nok", tænkte jeg, men der skete en fejl, så headset'et var blevet sendt til en helt anden by. Om fejlen lå hos Improved, eller SteelSeries ved jeg ikke - men siden fortjener ikke 5/5 denne omgang.

Ejeren, Morten, er en behagelig mand, som gav masser af support og rådgivning, så det trækker selvfølgelig også op.

31 August 2008

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look