Duidelijke webshop. Artikelinformatie is goed. Levering was snel en goed verpakt. Een artikel is tijdens transport defect geraakt. Irritech heeft een nieuwe opgestuurd voordat het defect exemplaar... See more
See what reviewers are saying
Heel breed assortiment, je vindt er niet veel met zoveel. Prijs is erg concurrerend (niet persé de allergoedkoopste, maar dat is een kwestie van bijna niks) en meestal snel geleverd (de volgende dag,... See more
Company replied
Goede prijs kwaliteitverhouding en een snelle levering. Product is sneller geleverd dan de levertijd die op de site vermeld was.
prijs en kwaliteit zijn gewoon goed maar heb verschillende keren besteld en nooit op tijd geleverd ik heb mijn spullen nu ontvangen maar wat ik bespaard heb wat irritech goedkoper was dan een an... See more
Company details
Written by the company
Irritech is uw specialist in drainage, pompen, leidingen, vijvers en beregening. Meer dan 10 jaar ervaring binnen watertechniek.
Contact info
Roosendaalseweg 164, 3882 MP, Putten, Netherlands
- 0341-266636
- info@irritech.nl
- www.irritech.nl
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hier gewoon niks bestellen.
Hier gewoon niks bestellen.
Als je voor garantie of iets retour wil sturen hanteren hun eigen regels en niet eens de wettelijke verplichte regels.
Verzendkosten betalen is normaal.
Maar bij een product die niet volgens de beschrijving klopt mag je nog maals Verzendkosten betalen om retour te sturen.
Dit is dus tegen de wet en hun geven hier dus geen bal om.
Koop dus hier niks!!
Zie andere reviews van Google, hier word het nog eens duidelijk in bevestigd.
Goede prijs kwaliteitverhouding en een…
Irrigatie spullen besteld en goed geleverd
Irrigatie spullen besteld. Bijzonder behulpzaam bij informeren voorafgaande aan de bestelling. Via chat en telefoon. Snel geleverd 2 dagen. Prima in orde.
Goed technisch advies
Goed technisch advies, levering liet even op zich wachten.
gewoon prima
Duidelijke webshop, klantvriendelijke service.
Duidelijke webshop. Artikelinformatie is goed.
Levering was snel en goed verpakt.
Een artikel is tijdens transport defect geraakt. Irritech heeft een nieuwe opgestuurd voordat het defect exemplaar retour is gegaan. Dit is vertrouwen in je klanten hebben.
Snelle levering, grote voorraad en schappelijke prijzen.
Bij de laatste keren bestelling steeds…
Bij de laatste keren bestelling steeds materialen niet op voorraad terwijl op de site staat op voorraad en dan duurt het vaak lang eer je de bestelling binnen hebt.
Prima geleverd en het kwam overeen met…
Prima geleverd en het kwam overeen met de site
ook nog netjes geholpen na een…
ook nog netjes geholpen na een telefonische vraag
Goede informatie en assortiment
We hadden problemen met water dat bleef staan in de tuin. Naar aanleiding van een duidelijke blog op hun site over verticale drainage alles besteld. Goede prijs en snel geleverd.

Reply from IrriTech
Bestelling en levering ging soepeltjes
Goede informatie, vriendelijk personeel & snelle levering.

Super snelle levering
Super snelle levering
Goede kwaliteit
Gewoon perfect

Reply from IrriTech
veel zorg voor de producten en snelle…
veel zorg voor de producten en snelle levering.

Reply from IrriTech
Beloven op website op voorraad en…
Beloven op website op voorraad en levering volgende dag. Dat werd meer dan een week. Dat is tegenwoordig mode, maar niet gewenst.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.