Useriøst og mangler Desværre er min oplevelse af Jagtkursus.dk ikke hvad jeg forventede eller hvad underviserne lovede. Det var nogle hyggelige undervisningsgange vi havde og... See more
Company replied
Kan sagtens anbefale dette kursus VIP. Dygtige undervisere, som ved hvad de snakker om. De har alle en god måde at få det svære oversat til forståeligt sprog. Men husk!! Der skal læses og øves li... See more
Da man meldte sig til fik man 3 søndage man skulle skrive i kalenderen, så ville resten komme efterhånden. Til trods for der på hjemmeside fremgår 4 dages teori? Det endte med de 3 søndag... See more
Helt igennem anbefalingsværdigt, et super godt forløb (teams pga Corona) hvor både Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum på en rigtig god måde og med masser af spørgsmål til samme undervejs. Ture... See more
Company replied
Jagtkursus.dk er Danmarks ældste jagttegnskursus og hver gang vores elever har været oppe til jagttegnsprøve efter vores endte undervisning, viser det gang på gang, at vi stadig har en meget høj beståelsesprocent. Denne høje beståelsesprocent viser at vores store erfaring, undervisningsform og nyudviklet undervisningsmateriale spiller en afgørende rolle for vores elevers høje beståelses %, set i forhold til landsgennemsnittet. Så ønsker DU en effektivt og personlig undervisning så meld dig til et af vores kurser.
Tornelundsvej 5, 4690, Haslev, Denmark
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg er ikke i tvivl om at dette er stedet at indløse sit jagttegn. Rammerne i Zoologisk Have er inspirerende og undervisningsmaterialet er i orden. Gør dig selv den tjeneste at booke tid hos Jagtkursus.dk ved Preben og Lars. De er seriøse omkring deres fag og du får muligvis den bedste undervisning der er på markedet.
Meget veltilrettelagt kursusforløb. Kan varmt anbefales. Knæk og Bræk
Meget kompetente underviser som brænder for deres fag. Til hver en tid vil jeg anbefale Preben og Lars (jagtkursus.dk) også er det hyggeligt ☺
Jeg har taget jagttegn via jagtkursus.dk i starten af 2014. Det har været en fornøjelse at blive undervist der. Det er super dygtige folk der underviser og sikrer sig, man lærer alt der er nødvendigt! Jeg vil til hver en tid anbefale jagtkursus.dk.