See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

De svarer ikke på henvendelser over mail. De ringer ikke tilbage. Selvom de erkender at lave fejl på regningerne, så retter de ikke fejlene og lader omkostningen gå ud over lejeren. Generelt så er... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kundeservicen i dette formidable firma er i Verdensklasse - Per Halgren effekten går fra øverste ledelse til mindste picoline og man er aldrig i tvivl om, de lever op til deres motto; "Ordentlighed fo... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Du kan være heldig at have en venlig konsulent der giver dig en normal behandling, eller du kan ende med at skulle kæmpe dig igennem tingene. Personalet er tit arrogante i deres kommunikation. (... See more

1. Property Rental Agency
  2. Grounds Maintenance Service
  3. Property Investment
  4. Property management company

Written by the company

Jeudan investerer i og driver større kontor-, bolig- og detailejendomme primært i Storkøbenhavn. Desuden tilbyder vi et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser.

1.9

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All languages

Ubehagelig dårlig oplevelse

De svarer ikke på henvendelser over mail.
De ringer ikke tilbage.
Generelt så er oplevelsen, at alt som kan gå galt går galt gennem Jeudan.

27 January 2026

Kære Martin

Vi er kede af den oplevelse, du har haft med os. Det er bestemt ikke meningen, at man ikke skal kunne komme i kontakt med os.

Vi har anmodet om dine oplysninger, så vi hurtigst muligt kan genetablere kontakten og få en dialog om jeres udfordringer op at stå.

Venlige hilsner Henrik/Jeudan

Rated 1 out of 5 stars

Vi kunne ikke få vores bil ud da…

Vi kunne ikke få vores bil ud da udkørselsporten var i baglås😡

14 December 2025

Hej William,

Tak for din feedback. Vi beklager meget den ulejlighed, du oplevede i P-huset Gammel Mønt. Årsagen var desværre et uventet internetnedbrud uden for åbningstid, hvilket betød, at portsystemet ikke fungerede som normalt. Vi forstår, hvor frustrerende det har været og vi arbejder på at sikre, at lignende situationer ikke opstår igen.

Hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere, er du velkommen til at kontakte mig direkte via mikn@jeudan.dk eller ringe på tlf. 41997755.

Mvh
Mikkel, Jeudan A/S

Manglende aktion og tilbagemelding

Vi på Stenløse Tandklinik havde brug for at få lukket for vandet pga. udsivning. Vi har været i kontrakt med flere forskellige incl. servicecentret uden at nogen er kommet tilbage med hjælp. For at få lukket for vandet, kontakter vi nu det lokal vandværk, så en reparation kan iværksættes

20 October 2025

Opdateret 14-11-2025

Kære Stenløse Tandklinik

Vi har vendt den konkrete sag internt og skal endnu engang beklage, at kommunikationen i dette tilfælde ikke har været på det niveau, vi ønsker den skal være på.

Med hensyn til beskrivelsen af hændelsen om udsivning af vand, kan vi ikke konstatere, at det skulle være tilfældet. Hvis der er tale om udsivning af vand, sættes vores akutberedskab i spil med det samme skaden konstateres. Vi sender meget gerne en medarbejder forbi for at vurdere sagens omfang.

Vores kundechef på ejendommen rækker i øvrigt ud til dig snarest for at fortsætte dialogen.

Oprindelig besked:

Vi er kede af den oplevelse, I har haft med vores service i dette tilfælde. Det er ikke meningen, at hjælpen udebliver, når I kontakter os.

Vi vil tage kontakt til jer hurtigst muligt for at få problemet løst og sikre os, at det ikke gentager sig.

Professionel og imødekommende

Vi er lejer hos JEUDAN nu, og har lige forlænget samarbejdet med et nyt og større lejemål.
Vi oplever JEUDAN som yderst en imødekommende og professionel organisation. Hver eneste gang vi møder en medarbejder (salg/service/håndværkere/arkitekt/administration...) møder vi dedikerede, engagerede medarbejdere med stort ejerskab i virksomheden - tak!

19 November 2024

Reply from Jeudan A/S

Mange tak, Helle - for de fine ord og stjernerne. Det glæder os, at det er den oplevelse vores engagerede medarbejdere efterlader hos jer.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Rated 5 out of 5 stars

Det er stil og god service simpelhen

Det er stil og god service simpelhen. Quote classy actually.

18 November 2024

Reply from Jeudan A/S

Mange tak, Charlotte. Det glæder os, at især vores service er "classy". Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer.

Go service

Go service, hurtig handling

18 September 2024

Reply from Jeudan A/S

Mange tak for din anmeldelse af os og de flotte ord.

Rated 2 out of 5 stars

Meget dyr parkering i indre by - grotesk

Meget dyr parkering i indre by. Holder parkeret i Dr. Tværgade i nøjagtig 120 minutter men opkræves for 180 minutter - altså en hel time ekstra. Og det er jo dyrt nok i forvejen. VIRKELIG dårlig forretningsmodel og på grænsen til det utilstedelige.

10 September 2024

Kære Jørgen,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til priserne i vores p-anlæg på Dronningens Tværgade og det er helt forståeligt at du har en holdning hertil. Det er korrekt, at vi afregner prisen på parkering pr. påbegyndt time, hvilket ikke er en atypisk forretningsmodel for et p-anlæg. Dette kommunikeres også på vores skilte flere steder i p-huset, men det er måske ikke tydeligt nok. Vi vil derfor kigge ind i, om der er mulighed for at synliggøre dette forhold endnu mere.

Rated 5 out of 5 stars

Jeudan parkering - tak til Jeudan for at løse mine udfordringer..........

Jeudan har i P anlæg specielle pladser, hvor biler kan holde i 2 etager. Disse vælges sidst. En stor bil kan ikke holde på disse pladser og overskrider man midterlinjen, så gives der bøde. Det må være P selskabets ansvar, at man kan holde på pladser, der lejes. I et andet tilfælde kunne P anlægget ikke tilgås sent om aftenen og bagvagten havde ikke adgang til systemet. Jeudan var ligeglade, da jeg efterfølgende kontaktede dem. Det kostede mig dyrt, da jeg blev nød til at køre til lufthavnen næste morgen meget tidligt og parkere der. Elendig service.

Jeudan tog mine udfordringer alvorligt og løste det med god service, kompensation mv. Tak for det til Jeudan + respekt herfra......

6 September 2024

Hej Henrik

Først og fremmest tak for din henvendelse.

Det lyder ikke som en opløftende oplevelse, du har haft i vores p-huse, hvorfor vi rigtig gerne vil i kontakt med dig for at høre nærmere.

Vi har anmodet om at få dine kontaktinfo, så vi kan række ud til dig. Vi håber, du har lyst til at indlede en dialog.

51.000 kr for istandsættelse

51.000 kr. for "normalistandsættelse" af et lejemål i København beboet i 3,5 år? Vi troede det var en joke. Det var det ikke...

19 February 2024

Kære Helene

Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi kan godt forstå, at beløbet kan virke overvældende, hvorfor vi gerne vil i dialog med dig for at kunne forklare årsagen til beløbet.

Vi vil gerne kontakte dig, men vi har ikke tilstrækkeligt med oplysninger for at kunne finde sagen i vores system, hvorfor vi har anmodet om dine kontaktoplysninger her på Trustpilot - dog uden held. Vi håber derfor, at du har mulighed for at give os lidt flere oplysninger, så vi kan finde din sag frem og komme i kontakt med dig.

Rated 1 out of 5 stars

Et fundament af respekt og ordentlighed, med seriøse revner....

Kære Jeudan

Moderne lejemål forvaltet med gammeldags omhu. Bygget på et fundament af respekt og ordentlighed....

Sådan lyder det som det første på jeres hjemmeside, og har desvære intet hold i min første oplevelse med jer. Endte med at sige nej tak til lejemålet, da tiltroen til jer var røget. Det ønskede lokale, og med det samme ja tak til det efter fremvisning, og igen samme aften bekræfte på mail at jeg fortsat gerne ville have lokalet, efter henvendelse fra vedkomne der fremviste mig lokalet. Derfra gik det så helt skævt, og intet oplyst til mig ved fremvisning omkring leje, depositum m.m. viste sig at være sandt, og endte med et andet tilbud på lejemålet end jeg var blevet oplyst under fremvisning og på jeres egen hjemmeside...

Og i tillæg til dette blev jeg afvist, efter 2 gange bekræftelse på at jeg ville have lokalet og kun det ud af 3 lejemål...

Absolut ingen repekt og ordentlighed i den oplevelse jeg havde med jer, og tør ikke indgå aftale med et sådan selskab, for hvad kan der ikke ske når man ikke kan stole på noget som helst af det man bliver oplyst, og så før end vi overhovedet kom i gang...trist oplevelse og jeg må søge videre.

Vh.
Henrik

17 April 2023

Kære Henrik

Tak for din feedback! Den hjælper os til at blive bedre.

Vi er ærgerlige over, at du fik den oplevelse indledningsvist, men er glade for, at du gav os muligheden for at rette op og få det løst.
Det har vist sig at være manglende kommunikation og opdateringer internt, der var årsagen - og heldigvis ikke mangel på ordentlighed og respekt.

Vi kan dog sagtens forstå, at det udefra kunne opleves sådan, hvorfor vi er meget taknemmelige for din feedback.

Vi beklager derfor den forvirrende start og ser frem til et forhåbentligt langt og godt samarbejde.

Mvh Anita/Jeudan

Rated 5 out of 5 stars

Ordentlighed og professionalisme er afgørende

Vores kontaktperson Sasja Søndergaard i Jeudan er reel, vidende og forstår at løse vores behov. Vi fokuserer på at drive vores virksomhed, og derfor har det værdi, at vi ikke skal bruge unødig tid på at vores lejemål. Det skal bare fungere - og det gør det.

12 April 2023

Reply from Jeudan A/S

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde fremover.

Ordentlighed ?

Vi har i ca. 20 år været lejere hos Jeudan, i butikslokaler der er i nært tilknytning til en nu lukket butikskæde. Vi har i 2 omgange oplevet Jeudan's "Ordetlighed " omkring lejemålet. Første gang da den nu lukkede butikskæde for år tilbage ville udvide og vi blev forsøgt opsagt på grundlag af at man pludselig ikke ville anerkende vores fremlejemål som havde været der altid siden lejemålets start. Dette ændrede sig da butikskæden alligevel ikke ville udvide, hvor det så var ok at vi blev med fremlejer. Denne her gang er butikskæden nu lukket og Jeudan løb derefter fra de aftaler som vi inden havde lavet om fremtidig lejeniveau og tilpasning heraf, men som dog ikke var blevet endelig på skrift. Det er tankevækkende om vi kunne ligge i vejen for en ny og større butik !

Vi har på landsplan ca. 60 butikslejemål, og vi har ikke oplevet denne form for " ordentlighed " hos andre større udlejningsvirksomheder på markedet.

Vi kan derfor ikke anbefale Jeudan som erhvervslejer.

14 April 2023

Kære Carsten

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse.

Vi forsøger altid at skabe langvarige relationer med vores kunder. Det har du blandt andet også mærket via forståelse for din situation samt imødekommelse heraf. Vi bliver dog nødt til at reagere, når betalingerne ikke kommer rettidigt fra vores kunder.

Vedrørende aftaler du mener vi er løbet fra, vil vi gerne drøfte dem med dig, hvorfor vi vil kontakte dig herom.

Rated 5 out of 5 stars

Som lejer i en af Jeudans ejendomme er…

Som lejer i en af Jeudans ejendomme er vi yderst tilfredse.
Er der noget i lejligheden, som ikke fungerer, kommer de meget hurtigt og udbedrer skaden.
Håndværkerne er altid meget serviceminded, vi får den bedste behandling på en fin og venlig måde.
Glade ansigter og stjerner herfra😊
Inga Kruse

3 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kun udepå at rippe lejere for penge

Lyver os lige op i ansigtet når vi caller dem ud på deres bullsh*t ift ikke at ville betale depositum tilbage. De påstod at de skulle renovere for over 20.000 kr i et lejemål der var brugt i et år, selvom de allerede havde sagt at de ville rive hele l*rtet ned anyway, og vi ganske rigtig kan se at intet af det de påstod de skulle renovere er blevet gjort. At miste så mange penge er et stort beløb for en virksomhed for vores, og jeg synes det er noget svineri at behandle deres erhvervslejere med så lidt respekt.

6 January 2022

Reply from Jeudan A/S

Kære D. Garbov. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at din oplevelse i forbindelse med dit lejemål ikke har været tilfredsstillende. Vi er interesseret i at genoptage dialogen, hvis du ønsker, og jeg ved, at min kollega derfor har forsøgt at kontakte dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os. Mvh Anita/Jeudan

Rated 1 out of 5 stars

Jeg parkerede i jeudans p-hus på…

Jeg parkerede i jeudans p-hus på Amerika plads, i 1 time og 10 minutter. De bonner mig for hver påbegyndt time, dvs at jeg betaler for 50 minutter som jeg ikke får noget som helst for . Det er jo at stjæle folks penge uden at give en ydelse for dem ! Det er godt nok en uærlig forretningsmoral ! Og jeg er ikke kunde dér mere !
SVAR : det kan godt være at det er normal forretningsgang for Jeudan at tvinge kunderne til at betale for noget de ikke får, men det gør det jo ikke mere etisk. Ergo, Jeudan er en uetisk forretning ifht de parkeringshuse der godt kan finde ud af at afregner pr minut !

29 November 2022

Kære Anette,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til priserne i vores p-hus på Amerika Plads og det er helt forståeligt at du har en holdning hertil. Det er korrekt, at vi afregner prisen på parkering pr. påbegyndt time, hvilket ikke er en atypisk forretningsmodel for et p-hus. Dette kommunikeres også på vores skilte flere steder i p-huset, men det er måske ikke tydeligt nok. Vi vil derfor kigge ind i, om der er mulighed for at synliggøre dette forhold endnu mere.

Parkeringshuset på Gammel Mønt

Vedr. Parkeringshuset på Gammel Mønt.

Jeg vil bare fortælle, at det er en fornøjelse at benytte parkeringshuset på Gammel Mønt. Jeg får ALTID en udsøgt betjening af det faste personale. De giver service udover det sædvanlige! Tusind tak!
Jacob

22 November 2022

Reply from Jeudan A/S

Tusind tak for de pæne ord og fem stjerner. Vi glæder os til fortsat at servicere dig og andre kunder i huset.

Rated 1 out of 5 stars

Vi var et lille nyopstartet firma der…

UPDATE:
Jeg har igen sendt mail til ejendomsadministrator i fredags da vi INTET har hørt- aftalen var start August 2022 at vi skulle have vores aftegning, for så ville jeres folk være tilbage. Jeg Hører INTET- det er bare så meget for dårligt denne behandling fra Jeudans side. At i vil være bekendt at behandle små nystartede firmaer på denne måde, som er så UHELDIGE at få lejet noget igennem jer, og så kan man ikke engang få sin slutafregning. Du skriver så fint i dit svar tidligere at vi endelig skal tage fat i jer hvis der skulle være yderligere, men hvad når man så igen ikke får svar fra jer???
Vi var et lille nyopstartet firma der lejede et lokale i Egedalcentret af Jeudan tilbage i oktober 2020. Vi havde utrolig meget bøvl i overtagelsen, da der var ombygget og en del ikke virkede og var ikke bygget som aftalt. Der var lys der ikke virkede de første 2 måneder, og megen diskussion frem og tilbage. Jeudan gav dog tre stykker smørrebrød som plaster på såret. Vi kom på plads og så kom coronanedlukning nr 1 og vi kunne ikke åbne da vi skulle lave angsthåndteringsgrupper og skilsmissegrupper. Vi betalte alle regninger til tiden på trods af vi hverken fik hjælpepakker eller havde nogen indtjening. Vi har holdt to møder dernede, og haft ca 15 enesessioner på det år. Det er hvad lokalet blev benyttet. Vi måtte desværre opsige lejemålet efter et år, da vi ikke kunne klemme flere penge ud af vores privatøkonomi. Jeudan kvitterede med at sætte huslejen op, på trods af vi håbede på at vi kunne få en rabatordning, så vi kunne sikre os de fik deres penge, men huslejen blev som sagt sat op, og vi måtte opsige lejemålet. ( vi brokker os ikke over de satte huslejen op, det er jo business og vi forstår, men var selvfølgelig ærgerlige da vi havde håbet på vi kunne klare den til vi kunne starte op med grupper)
Vi var ude 31/9-21. Jeudan ville have hele depositum på at sætte i stand. Da det var 33000kr, mente vi at vi godt selv kunne ordne det for at få vores depositum retur. Det var Jeudan ikke meget for, de truer med at det ville blive dobbelt så dyrt hvis vi ordnede noget selv og de ikke var tilfredse. Vi forklarede at vi jo kun havde været der i 20 timer på et år. Kun få ting var hængt op på vægge. Da der var så mange påtaler på fejl da vi rykkede ind, fik vi en medarbejder fra Jeudan til at gennemgå et syn og skøn, og vi havde fået et tilbud på en maler der kunne male det hele for 10000kr. Her endte det igen med diskutioner med Jeudan, men vi landede på at de trak det beløb som vores maler kostede fra vores depositum og så malede de selv, da der var så mange ting der skulle udbedres fra deres egen ombygning.

Vi måtte kæmpe på det kraftigste for at få udbetalt vores depositum.
Nu står vi så 9 måneder senere, og har ikke fået vores forbrugsafregning. Vi har skrevet et utal af gange, vi har rykket og senest sendte vi en mail i april, som vi fik svar på i fredags. - et svar med de stadig ikke kan give os en afregning og de kan ikke sige hvornår. Jeg ringede til ledelse i Jeudan og spurgte om det her er deres standart??? Fik samme svar at de selvfølgelig beklagede, men at de var i den problemstilling på at de ikke havde målere i lejemålet. Så de vidste ikke hvordan de kunne afregne vores forbrug. Vi har betalt 2300kr pr måned et år, og har selv afregnet el og varme til elselskab, så vi har stadig mange penge tilgode. vi kan bare ikke få dem eller få dem afregnet, Det er under al kritik. Det giver egedal centret dårlig omtale da det ikke kan være rigtig at så erhverv bliver behandlet på den måde. Vi ved godt vi er små fisk i vandet for Jeudan, men for os er det grundlag for mange bekymringer, og vi bruger meget tid på at få det løst med Jeudan men bliver bare mødt af en mur. ingen forståelse eller lyst til at finde en løsning. Så vi kan ikke anbefale Jeudan for små erhverv, og det er så synd for centret da det netop er det som centret kan, det er at byde på store og små erhverv.

21 June 2022

Opdateret svar:
Kære Jeanette

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du har haft den oplevelse. Et sådanne forløb skal naturligvis være hensigtsmæssigt. Jeg ved, at min kollega sendt dig en mail, så vi kan få afklaret afregningen.

Anita/Jeudan

Tidligere svar:
Kære Jeanette

Jeg er ked af, at I har haft en vanskelig overtagelse på jeres lejemål og at det har taget lang tid at afregne forbruget i jeres lejeperiode.

Jeg kan forstå på min kollega, som sidder med sagen, at I har talt i telefon sammen og aftalt et møde efter sommerferien, hvor afregningen af forbruget skal afklares, så der kan komme styr på de sidste detaljer.

Hvis I har flere spørgsmål, skal I endelig ikke tøve med at tage fat i os igen.

Rated 1 out of 5 stars

Mangel på imødekommenhed og service.

Jeg har via min virksomhed i flere år haft abonnement på parkering på parkering, Amerika plads Østerbro.

Skulle i dag have udbedret et stenslag i ruden, men "Service"-medarbejderen vil ikke give adgang til bilen der skal foretaget arbejdet (af max 15 min varighed), uden at han betaler for parkering. Men der skal jo ikke parkeres...
Det resultere så i at jeg skal flytte bilen udenfor, stå og se på arbejdet blive udført for så at kører ned igen.
Syntes inderligt det er en mangel på imødekommenhed og service, overfor jeres faste og langvarige kunder.

1 April 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest beklager vi meget den oplevelse, du havde i vores parkeringshus på Amerika Plads.

Det skal naturligvis være muligt for eksisterende kunder at få udbedret stenslag og andre opgaver på bilen af mindre omfang uden ekstra parkeringsudgifter. Den indsigt du har givet os, har vi taget til efterretning og tilpasset vores procedurer, så lignende episoder ikke opstår i fremtiden.

Tak for din tid og anmeldelse, der bidrager til at forbedre den service vi i Jeudan ønsker at give vores kunder.

Patrick/Jeudan

Take a closer look