See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ervaring met JM promotions: Ik kreeg een positief, vriendelijk en enthousiast antwoord op mijn vraag naar een gratis winkelwagenmuntje. Mijn naam is: mevr.J. A. Veurink Adres: Handw... See more

Rated 5 out of 5 stars

Promotie materiaal besteld met bedrukking van mijn logo van mijn bedrijf. Per mail hele snelle reactie en goede prijzen. Vervolgens besteld en werd keurig geholpen en van het hele proces op de hoogt... See more

Company replied

Company details

1. Promotional products supplier

Written by the company

JM Promotions is een van de grootste internet-leveranciers van bedrukte promotionele producten. Wij bieden u een compleet assortiment aan met goedkope give-aways, displays, drukwerk en relatiegeschenken. Wij helpen en denken graag mee tot het beste resultaat. Wij staan voor; persoonlijk contact, uitsekende kwaliteit, gratis verzending en snelle levering.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zomercadeau

JM Promotions heeft ons snel weten te helpen bij het regelen van ons zomercadeau. Alles was op tijd af en in perfecte staat geleverd. Een echte aanrader!

3 July 2025

Absoluut waardeloos

Ongelofelijk slecht in de communicatie, komen afspraken niet na, beantwoorden geen vragen maar nemen graag je geld in ontvangst om kwalitatief ver ondermaats te leveren. Colin erkent ook dat ze afspraken niet nakomen en dus verkeerd leveren maar weigert er iets aan te doen.
Ook escalatie opties naar Jeffrey of Maarten worden genegeerd, weggewuifd en concreet afgewezen. Absoluut respectloos en denigrerend.
De “persoonlijke touch” en “aandacht voor kwaliteit” is nergens te vinden, voor helderheid en betere communicatie wilde ik fysiek gesprek houden maar dit is meerdermaals actief afgehouden.
Handel liever direct met fabrieken in China via Alibaba oid, dan via mensen die wel de prijs fors opjagen maar geen toegevoegde waarde hebben.
Niet bedankt en nooit meer.

14 May 2025

perfecte service

JM promotions heeft voor ons de medailles voor ons hardloopevenement verzorgd. We hebben het ontwerp aangeleverd wat door JM promotions nog gecorrigeerd en verfijnd werd, waar we erg blij mee waren. Verder reageerde JM promotion snel en dacht actief mee met ons. Voor komende editie gaan we zeker weer naar Jeffrey!

21 December 2024

Badslippers kapot na 2 weken

Slippers afgenomen bij dit bedrijf. Na 1.5 week gaan de slippers kapot. Krijg je als reactie op je mail dat je maar even naar de schoenmaker moet om het te laten lijmen, terwijl zij een product leveren wat niet kwalitatief voldoet aan de verwachting. En compensatie? neehoor. Wanneer je aangeeft dat je dit geen duurzame oplossing vind wordt je genegeerd.

19 August 2024
JM promotions logo

Reply from JM promotions

Beste Willemijn,

Jammer dat je niet tevreden bent. Wij hebben je echter zo duurzaam mogelijk proberen te helpen. De band is eenvoudig met lijm vast te zetten, dit kunnen wij laten doen of dit kan je eenvoudig zelf doen of door de lokale schoenmaker. Als wij het moeten doen moeten de badslippers eerst hierheen worden gestuurd en daarna weer worden terug gestuurd. Nu kan je ze duurzaam lopend of op de normale fiets eventueel naar de schoenmaker brengen. Verder zijn alle andere geleverde slippers gewoon heel en goed, wat erop duidt dat het geen productiefout is maar mogelijk, zonder dat je het doorhad, ergens bent blijven haken waardoor de band is losgekomen. Het euvel is zeer eenvoudig op te lossen dus laten we vooral niet van een mug een olifant maken. Hopende dat de slippers snel weer in gebruik genomen kunnen worden en je er alsnog lang plezier van gaat hebben!

Top bedrijf

Vriendelijk bedrijf met een hele duidelijke website. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf. Aanrader 👍

24 May 2024

Ervaring met JM promotions:

Ervaring met JM promotions:

Mijn naam is: mevr.J. A. Veurink
Adres: Handwerkerszijde 16
Postcode: 9201 CN Drachten

Ik wacht nu in spanning af ….

13 September 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look