See what reviewers are saying
Har nu både fået lavet kloakspuling, tv inspektion og hævning af dæksel, med yderst kompetent og serviceminded hjælp hele vejen igennem. Alle jeg har talt med, både dem der har været ude, samt over... See more
Jeg vil gerne give KFH Kloak mine bedste anbefalinger! Jeg havde brug for en TV-inspektion af min kloak, og de leverede en fremragende service fra start til slut. Prisen var utrolig rimelig... See more
En usædvanlig god oplevelse
Kfhkloak har hjulpet os med en række services. Bl.a. foretaget kloakinspektion, fjernet rødder, foretaget strømpeforing, opsat rottespærre m.m. Det har hele vejen igennem været en meget positiv oplevelse. Fagligheden er høj, kommunikationen er i top, løbende forventningsafstemning, hurtig respons ved henvendelser og en uovertruffen god service. Vel at mærke til nogle særdeles rimelige priser. Vi kan kun anbefale Kfhkloak
Thomas O, Humlebæk
Klar kommunikation
I forbindelse med rottebesøg var de meget hurtige til at rykke ud, og kommunikationen var klar og informativ omkring, hvad man typisk gør i sådan en situation.
Venlige og imødekommende både i telefonen og ved besøget. Vi fik gennemgået kloakken, lukket af for rotterne og samtidig gode råd til, hvilke øvrige tiltag de anbefaler fremadrettet. Vi har haft en rigtig god oplevelse og forventer at gøre brug af dem igen fremover.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KFH Kloak i forbindelse med en forsikringssag, TV-inspektion og montering af rottespærre. Tobias og hans kollegaer har overholdt alle aftaler, ringet inden ankomst og løbende givet gode tilbagemeldinger om det udførte arbejde gennem hele forløbet.
TV-Inspektion
Jeg fik foretaget en TV-inspektion af min kloak. Professionelt udført og behagelig person der var faglig dygtig.
Kan anbefale KFHKloak og vil vælge dem igen.
God og professionel service
Vi fik foretaget en tv-inspektion af vores kloak og derefter en reparation af de konstaterede skader som en forsikringssag.
Vi er yderst tilfredse med hele forløbet: God kommunikation med chefen Simon, som hurtigt besvarer alle henvendelser, venlige og kompetente medarbejdere ude i marken, som gav grundig orientering om arbejdets gang. Ikke mindst var jeg glad for selv at kunne følge tv-inspektionen på skærmen og drøfte reparationerne med medarbejderne både før og efter.
Kan absolut anbefale KFH kloak.
De to håndværkere kom til tiden
De to håndværkere kom til tiden, var høflige, udførte arbejdet som aftalt og ryddede pænt op efter sig. Den aftalte pris blev overholdt.
Yderst tilfreds kunde.
Klar anbefaling
Jeg kan varmt anbefale Simon og hans hold fra KFH Kloak. Vi brugte dem i forbindelse med en større renovation af vores kloak, og til trods for der opstod flere problematikker undervejs, så var de meget professionelle og leverede højt serviceniveau. Jeg kan bestemt anbefale KFH Kloak.
God oplevelse
Simpelthen super god service og professionel gennemgang af mit kloaksystem. De dygtige kloakmestre viste mig viste mig og forklarede hele kloaksystemet til mit hus, de varmeste anbefalinger herfra.
Opgravning af kloakrør (lunke)
Meget tilfreds med KFH kloak, pålidelig, omhyggelig og veludført arbejde , tak
Professionelt arbejde med videotjek af…
Professionelt arbejde med videotjek af kloak. Fin information om tidspunkt, som dog måske kunne være lidt mere nøjagtigt ved bestilling, men godt med telefonkontakt inden ankomst.
Hurtig reaktion
Hurtig reaktion, venlig betjening og perfekt udført arbejde til tiden
Eftersyn af rottespær blev udført som…
Eftersyn af rottespær blev udført som aftalt og dokumenteret med foto. Ingen slinger i valsen og en god pris. Kan varmt anbefales.
Godt og omhyggeligt arbejde
Der blev udført et godt og omhyggeligt arbejde. Kolarkens tilstand blev grundigt beskrevet. Alt blev gennemført til aftalt pris.
Super fin service
Super fin service - virkelig god information - tak for det
Hurtige og effektive:)
Her har vi med meget professionelle og…
Her har vi med meget professionelle og effektive håndværkere at gøre! De kom hurtigt, lavede en TV-inspektion og fjernede en aflejring uden besvær. Varm anbefaling herfra.
TV-inspektion og strømpeforing af kloak
Vi fik en TV-inspektion udført hvor der blev fundet flere skader på rørene. KFH kloak udførte opgaven til stor tilfredshed og punktlighed.
Vi har været meget tilfreds med forløbet og KFH kloak stod med al kommunikation med forsikringen.
Derfor vil jeg klart anbefale KFH kloak til andre.
Fin service og information efter…
Fin service og information efter udførelsen
Imødekommende, lyttende og resultatsøgende
De to medarbejdere løste opgaven med rottespærre professionelt og hurtigt. De gav sig tid til at tale med mig om en eventuel dykpumpe, jeg overvejede at købe. De gik straks i gang med at undersøge eksisterende pumpe, som viste sig at være ok, og havde tid til at fortælle om en dykpumpes funktion mm. Alt i alt en superfin oplevelse.
Virkelig godt og hurtigt
Virkelig godt og hurtigt. Meget lyttende og fleksible