See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har handlet med KJ tre gange, og når man læser antallet af negative meddelelser så viser det blot hvorfor trustpilot ikke virker medmindre man betaler dem for promovering. Jeg har haft to gode o... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse ved køb af varer fra KJ Auktion. Kj auktion nægter at overholde forbrugerloven for private ved køb på deres auktioner, når varen de påstår er fuld funktionsdygtig ikke virker. Ha... See more

1. Auction house

Information provided by various external sources

KJ Auktion har online auktion indenfor konkursauktioner, maskinauktioner og samle auktioner

3.2

3-star
2-star
1-star

Anvendelse af fortrydelsesret

Vandt bud på to lot-nr. på en auktion, men fortrød på det ene lot-nr. Fik herefter en mail med lettere fornærmet undertoner om, at jeg de sidste 6 mdr. havde fortrudt på i alt 3 auktioner, og jeg derfor ikke skulle hente den anden vare jeg havde vundet.
Jeg svarede mailen, hvori jeg beklagede det besvær jeg havde forårsaget og, at jeg ikke havde været mere opmærksom på budene.
Den mail fik jeg ikke svar på, og er nu blevet blokeret.
Har dog købt flere ting derinde gennem tiden og brugt er del penge, så det er ikke fordi jeg blot har budt og fortrudt efterfølgende.
Ærgerligt man bliver tøsefornærmet over, at en forbruger gør brug af sine rettigheder i købeloven. Så længe man ikke gør brug af sin fortrydelsesret så er det nu et ganske fint sted at handle, og både app og hjemmeside er overskuelige og nemme at finde rundt i.

13 December 2023

Super nem hjemmeside..

Lav IKKE Jeres hjemmeside om, som andre auktions firmaer gør. Jeres er super god og funger virkelig godt, så lav endelig ikke om på noget, der funger og er super overskueligt. Tak for altid god service og styr på tingene, når vare skal afhentes.

11 October 2023

Køb ikke på KJ Auktion

Du må ikke fortryde et køb på KJ Auktion.

Jeg bød på auktionen - men fortrød 2 køb ca 2000 kr ud af 7500 kr. Jeg valgte at betale de fulde beløb, og ville afhente varer den kommende onsdag. Min konto blev spærret, og fik at vide på mail mine penge var refunderet og jeg ikke skulle skrive igen

12 June 2023

USERIØST

USERIØST. De havde smidt det skab ud som var vundet på auktionen. Men så fik man da også brugt 2 timer af ens liv på sådan et firma. Første og sidste gang. 24/3 - 23 God weekend

24 March 2023

trist oplevelse

Kj aktion loort har ikke styr på en skid, smider ens vare væk

-540kr til Storebæltsbroen
+ 2 timers spildt tid

Tak for loort. God dag

24 March 2023

Tak for godt arbejde

Tak for godt arbejde! levering uden problem!
Med NB. Afhentning skal være med mulighed for 1 uger
Efter auktion levering tid hun et dage de bedes venligst give flere dage til afhentning.
Kun ros til jer!

7 March 2023

Hej Hassan,

Tak for den fine anmeldelse.

Såfremt det er muligt, prøver vi altid at være så fleksible som muligt i forhold til afhentning.
Derudover kan man altid kontakte os, hvis man er forhindret i afhentning, så prøver vi at finde en løsning i forhold til afhentning.

Fin oplevelse 😄

Fin oplevelse købte nogle egetræs planker. Ikke helt så god kvalitet som håbet, men en god pris 😄
Jeg ankom 16:10 og de var heldigvis så søde at finde plankerne, selvom de havde lukket 😅

25 January 2023

Hej Martin,

Tak for den fine anmeldelse. :)

Rated 1 out of 5 stars

Firma der sælger folks aflagte affald

Firma der sælger folks aflagte affald. De sidste 3 gange vi har købt noget hos dem har det været noget bras, som i virkeligheden skulle have været smidt ud. Først en barnevogn, som efterfølgende har vist sig at være lige til at smide ud; 4 flade dæk, dårlige støddæmpere, kaleche der ikke kan holde sig oppe selv, jordslået flere steder og nu har bremsen så givet op og er gået i svejsningen. Så kan man så undre sig over at vi har taget den med, og det gør jeg også… men mange af tingene har vist sig efter handlen, hvor det er for sent…
En anden handel med en induktionskogeplade var vi heldigvis heldige at slippe udenom, da vi opdagede at pladen var i stykker inden vi tog fra stedet, og fik pengene tilbage.
Sidste gang vi har handlet der, fik vi en kasse med blandet elektronik, hvilken viste sig at være en bunke ikke brugbart elektronikskrald - som i virkeligheden skulle ha været på lossepladsen - til den nette sum af 500kr…
Vi er i hvert fald færdige med at bruge dem, og hvis jeg havde tjekket herinde, havde vi ikke handlet der i første omgang, men det er jo altid nemt at være bagklog…

29 November 2022

Hej Josephine,

Vi beklager, hvis du ikke føler kvaliteten, på de varer du har købt, lever op til dine forventninger.

Jeg har været inde og kigge på de varer du har købt, og kan ikke helt forstå din udlægning af sagen.
Varerne ser fine ud, og hvis de mod forventning har haft deffekter, er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert finde en løsning.

Man skal selvfølgelig huske, at det ikke er nye varer man køber, men hvis ikke andet er oplyst er de fuldt funktionsdygtige.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en Pgo hot 50 hos KJ Auktion i…

Har købt en Pgo hot 50 hos KJ Auktion i vidunderlig tilstand til en god pris. Mit Første men ikke sidste køb.

30 June 2022

Hej Carl,

Tak for den fine anmeldelse.
Vi ser frem til at se dig i fremtiden.

Mvh.

Super auktions site

Har nu flere gange både købt, og solgt hos kjauktion.dk
Dygtige medarbejder, gode beskrivelser.
Top auktions site.
Thums up herfra, kan kun anbefales.

27 September 2022

Hej Bo,

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre de rosende ord, og ser frem til at se dig på vores auktioner i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Aner ikke hva de sælger…

Markedsfører gamle østtyske porcelænsfigurer ( 1949-1970) som kongelige porcelænsfigurer - det er det ikke og viljen til at rette det er ganske spinkel. Hvis man ikke ved hvad man handler med - skal man overveje at droppe det…

25 July 2022

Hej Michael,

Jeg beklager hvis du synes viljen til at rette teksten er meget spinkel. Jeg svarer dig på din mail, og efterspørger hvad du mener er galt med beskrivelsen, samt hvad du i stedet mener burde stå. Jeg tjekkede dog kun min mail 1 gang om dagen, da vi har holdt ferie, og det er i et begrænset omfang det har været muligt at kontakte os.

Vi sælger omkring 2000 katalognumre om måneden, og det sker, at vi sælger maskiner/varer vi ikke har set før. Dertil skal det siges, at vi får oplyst af sælger, hvilke varer de indleverer, så vi prøver altid at få beskrevet sagerne så godt som muligt.

God dag

Rated 2 out of 5 stars

Købte en svejsemaskine på en af deres…

Købte en svejsemaskine på en af deres…
Købte en svejsemaskine på en af deres auktioner til en fair pris. Da jeg skal afhente den, sidder der en pænt synlig mærkat på svejseren hvor der står at den er defekt. Mærkaten kan dog ikke ses på billederne af varen.

Får annulleret handlen, og må køre hjem igen. I alt en tur på 3 timer og 250 km t/r. Efterfølgende skriver jeg til den ansvarlige for auktionen at jeg synes de burde kompensere min kørsel, da der hverken på billederne eller i beskrivelsen stod noget om ”Defekt”.

KJ svarer tilbage at de er meget kede af sagen og citat ” jeg tager hele ansvaret og det er selvfølgelig en fejl, også en fejl man ikke burde lave. Det beklager vi igen, mange gange.”

Men nogen kompensation vil de ikke give.

Jeg har i tidens løb handlet meget på auktioner og har aldrig været udsat for, at varer der decideret er mærket defekt, har været sat til salg som en ok vare.

Lærdom:
KØB ALDRIG NOGET MED MINDRE I VED SELVSYN HAR SET OG UNDERSØGT VAREN.

KJ vil uden tvivl svare det samme her på siden, som de svarede mig på mail, men jeg sidder tilbage med en benzinregning på 350 kr, for en fejl de har begået og tager ansvar for.

8 July 2022

Hej Jan,

Jeg er ked af at se, at du har haft en dårlig oplevelse på vores auktion.

Jeg ved ikke lige hvad der er gået galt i denne sag, men du er meget velkommen til at skrive en mail til mig på jn@kjauktion.dk, så er jeg sikker på vi kan finde et kompromis som du også vil være tilfreds med.

Jeg beklager selvfølgelig, hvis varen ikke har været i den forventede stand. Hvis der er nogle defekter på maskinerne oplyser vi det altid, da vi går meget op i, at kunderne ved hvad de køber så de ikke får nogle ubehagelige oplevelser. Derfor tilbyder vi også fuld penge tilbage, hvis ikke standen på varen, matcher den stand der står beskrevet i kataloget. Jeg ved ikke hvad der er gået galt i denne sag, men du må meget gerne kontakte mig så vi kan finde en løsning på sagen.

fleksible flinke mennesker!

Super flinke mennesker, især jens som blev til efter arbejdstid. Jeg blev fanget på motorvejen og derfor ikke kunne nå det indenfor åbningstiden. Hjælp med at læsse og varen var som de havde oplyst.
Kan varmt anbefale stedet.

2 June 2022

Hej Carsten,

Tak for den fine anmeldelse - vi er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Rare mennesker og god service

Vi har handlet hos kj flere gange, og er altid super tilfredse med servicen. Både på adressen og når man handler auktioner et andet sted i landet. Hvis man ikke har mulighed for at afhente i Nordborg eksempelvis, har de altid været søde til at tage varerne med til Hou.
Kan varmt anbefales

30 May 2022

Hej Signe,

Rated 1 out of 5 stars

Betal ikke før du har din vare i hånden

Det er mig virkelig en gåde at Kjauktion kan få lov til at have et CVR nummer. Havde budt og vundet en auktion på 3 varenumre. Da det er relativt små ting skriver jeg en mail og spørger om de kan hentes senere "intet svar". Da jeg skal afhente mine ting et eller andet guds forladt sted i det mørke Jylland så kan man ikke finde den ene af de ting som jeg havde købt og betalt for !. Lad mig lige understege at der ikke var afsat flere timer i min dag til finde det som jeg havde købt. Skrev efterfølgende til Kjauktion at de kunne beholde mine penge da det er et håbløst Krejler fortagende passer bedre ind på Hjallerup Marked. Så mit råd hvis du skal handle med dem er at holde dine penge i lommen indtil du har dine varer i hånden.

26 May 2022

Hej Kim,

Vi har været i dialog nogle gange, og jeg må desværre sige, at det ikke er helt samme opfattelse vi har af sagens forløb.
Jeg har været i dialog med medarbejderen, der udleverede dine varer til dig, og han oplyser, at du havde sprugt nogle af de andre der var igang med at afhente, om de ikke vil tage dit nummer med også, fordi du ikke gad at bruge tid på at flytte det. Vi har derfor udleveret varen til dig, men du var ikke interreseret i at tage den med. Angående efterspørgsel om senere afhentning, har jeg ledt efter en mail fra dig, men kan ikke se du har skrevet nogle steder. Desuden rettede jeg henvendelse til dig lige efter, at jeg havde set din anmeldelse for at prøve at klarlægge hvad der er gået galt, men her får jeg heller ikke et svar.
Angående auktionens beliggenhed er det nu en gang sådan, at vi sælger på flere forskellige adresser i Danmark, og det er altid muligt, at se adressen inden man byder. Så kan man vurdere med sig selv, om det er noget man gider bruge tid på at køre efter.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan som kunde igennem flere år…

Jeg kan som kunde igennem flere år varmt anbefale Kjauktion.dk
Både som køber og sælger er der altid en god dialog og nogle meget hjælpsomme medarbejdere

18 May 2022

Hej Brian,

Rated 1 out of 5 stars

Skod firma jeg vandt en auktion på en…

Skod firma jeg vandt en auktion på en sandblæsepotte men inden auktionen var udløbet havde jeg taget en beslutning om at købe en helt ny jeg vedkender mig at jeg vandt auktionen i 2017 men jeg ringede til dem og spurgte om de ikke kunne sætte den på auktion igen og det blev totalt afvist af deres arrogante direktør så blev jeg også lidt tvær og igen jeg vidste jo havde købt noget der kom en rykker og der henvendte jeg mig igen og blev afvist igen så gik der et år hvor jeg ikke hørte noget lige pludselig stod der en inkasso mand på min fabrik og jeg sagde at når jeg fik at vide hvor varen var henne og jeg kunne afhente så skulle jeg nok afhente og betale når jeg stod ved varen han siger så at det har han ikke noget at gøre med og kørte igen der kom et brev næsten et år senere og da skrev jeg igen at hvis jeg kunne afhente varen skulle jeg nok betale jeg hørte intet så nu 5 år efter er jeg pludselig i Ribers og det finder jeg først ud af da min bankmand ringer og fortæller det og det er et stort problem for min kreditværdighed jeg betaler så og her 14 dage efter skriver jeg så til kl auktion hvor jeg kan hente min vare jeg får så en mail om at varen ikke er i deres besiddelse mere jeg ringer så til dem og får den mest arrogante person i røret som bare overtalte mig og ville ikke høre på hvad jeg sagde her er det 14000 det drejer sig om jeg synes ikke det er småpenge og de har tjent på at sælge min ejendom videre som er ulovligt når der tvist i sagen og være så arrogant er ikke iorden så jeg er derhenne hvor jeg giver mig ikke så nu er det min tur til at give den gas med inddrivelse og retssag for de har stjålet min vare det vil jeg ikke finde mig i og slet ikke sådan en arrogant tone og det værste er at jeg lige har støttet dem igen da jeg har købt en virksomhed hvor de har været ude og vurdere den så har har jeg hældt penge I deres skod firma igen øv

17 May 2022

Hej Kim,

Jeg er træt af at læse din anmeldelse. Det er ærgerligt, at trustpilot er blevet et sted man kun kommenterer hvis man har noget dårligt at sige.

I forhold til din sag, synes jeg ikke helt jeg kan følge din udlæggelse af sagen. Du har vundet en sandblæsepot tilbage i 2017 (over 5 år siden). Vi rettede henvendelse din vej op til flere gange, men blev mødt af en meget ubehøvlet tone. Vi holder auktioner på mange forskellige lokationer i Danmark, så der kan være flere årsager til vi ikke har haft mulighed for at sælge varen igen, og når underbyder ikke vil overtage buddet, kan vi desværre ikke gøre så meget mere. Dertil skal det siges, at når man køber som erhverv er der ikke fortrydelsesret. Det skal også nævnes, at du ringer til mig inden du betaler faktura fra inkasso firma, hvor jeg fortæller dig, at vi ikke længere er i besidelse af varen, da det er over 5 år siden du har vundet auktionen og vi også har forpligtelser overfor sælger. Jeg informerer dig endda om jeg vil prøve at undersøge sagens forløb, men når ikke at vende tilbage til dig, da du dagen efter har betalt faktura. Til slut vil jeg sige, at jeg ikke kan kommentere på sagens forløb fra inkassofirmaets side, da jeg ikke er blevet opdateret med et hændelsesforløb, dertil skal det nævnes, vi heller ikke har modtaget penge fra inkassofirmaet, og det forekommer mig unaturligt, at de har sendt dig i RKI uden at varsle omkring det først.

Take a closer look