KKFH | Méér dan kozijnen Reviews 6

3.3

Company details

1. Window supplier

Written by the company

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) is uw partner voor kozijnen, deuren & schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen. KKFH ontzorgt en denkt mee. We komen langs en regelen het voor u! Van inmeten tot montage en dat alles in onze eigen fabriek in Heerenveen (Friesland). Ons primaire verzorgingsgebied ligt in een straal van ongeveer zestig kilometer rondom Heerenveen. We leveren dus kunststof kozijnen in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Eerder dit jaar een offerte opgevraagd…

Eerder dit jaar een offerte opgevraagd maar die was niet in verhouding met de gevraagde werkzaamheden en materialen en in vergelijking met andere bedrijven die goede kwaliteit en goed werk konden leveren en waarvan er 1 idd heeft geleverd. Het binnen- en opruimwerk zonder extra kosten hebben gedaan en voor minder dan de helft van de offerte van deze aanbieder. Ook andere aanbieders van kwaliteitskozijnen en montage bleven ver onder de prijs van KKFH. Het mag gerust een paar honderd euro schelen, maar meer dan 3000 is echt onzin en dat op 2 kozijnen.

1 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik ben de buren van een KKFH-klant

Ik ben de buren van een KKFH-klant,
Ik heb al 5/6 jaar aluminium op mijn boeidelen an heb nu problemen omdat het bedtijf geen rekening houdt met -Krimp en uitzet'.
Via de opdrachtgevers zeggen ze dat het niet hun schuld is, telefoongesprek geven ze aan dat ze wel rekening hebben gehouden met krimp uitzet.
Vreemd dat mijn boeidelen problemen geven.
Verder hebben ze de gezamelijke dakgoot verhoogd en gezorgd dat mijn dakgoot niet meer aansluit op mijn boeidelen.
Met dank.
18-7-2025
KKFH langs geweest.
Verder niets gehoord. Nu de bouwvak in en hoge temperaturen.

3 July 2025

Beste mevrouw van der Kooij,

Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met uw boeidelen. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad en een afspraak ingepland om deze week bij u langs te komen om de situatie ter plaatse te beoordelen. Daarmee hopen wij uw zorgen over de boeidelen te kunnen wegnemen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik kwam bij de zaak omdat een sluitlip…

Ik kwam bij de zaak omdat een sluitlip was kapot gegaan bij een kozijn wat ik bij KFH had gekocht 8 jaar terug.
Kreeg gelijk een nieuwe mee.
Dat is service en binding 😀
Thanx!

26 June 2025

Beste Diedert,

Bedankt voor uw mooie review en graag gedaan! Een kleine service voor een grote glimlach. Daar doen we het voor!

Gewoon kwaliteit!

Wij hebben recent kunststof kozijnen en een dakkapel laten plaatsen door KKFH. Alles is keurig geregeld en zeer netjes gemonteerd. Alles past goed en sluit perfect! Erg nette club!

14 February 2025

Reply from KKFH | Méér dan kozijnen

Wat fijn dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier van uw kozijnen en dakkapel.

Dank voor de mooie review.

Rated 5 out of 5 stars

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. TOP

Mijn zoon heeft de afgelopen week zijn huis voorzien van kunststof kozijnen en voordeur van KKHK. Dit is een bedrijf zoals je het graag ziet. Verkoopgesprek, inmeten, leveren en installeren. Alles verloopt zoals afgesproken. De kozijnen zijn top en erg netjes gemonteerd. Ook is het veel stiller in huis geworden door de geluidsreductie.

Een tevreden klant uit de Noordoostpolder

21 January 2025

Reply from KKFH | Méér dan kozijnen

Wat fijn dat u en uw zoon zo tevreden zijn, daar doen we het voor!
Bedankt voor de mooie review.

Hartelijke groet,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look