See what reviewers are saying
Du bør ikke handle her! (Anmeldelse fjernet og tillader mig at skrive igen for kunderne skal vide besked om hvem der handler med!) Skulle akut bruge varevogn så efter snak med Køge Nord Eng... See more
Super oplevelse! Endelig fandt jeg en bilforhandler der har hjertet på rette sted, og virkelig går op i at hjælpe kunden med hver lille detalje, og besvare alle spørgsmål, små som store uden at tvivl... See more
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Det er første gang at jeg føler, at jeg ikke er blev taget ved næsen. De har overholdt alle aftaler. TAK 😁👍
Zach har været god til at løbende holde mig orienteret omkring hele processen af køb af bil.
God service og står på mål for hvad han lover.
Min kæreste og jeg købte en ID.3’er fra…
Min kæreste og jeg købte en ID.3’er fra Kne Biler for nogle uger siden. Vi har virkelig været tilfredse med både bilen og den service, vi har modtaget. Hele processen har været tryg, gennemsigtig og professionel fra start til slut.
Forhandleren var imødekommende, ærlig og tog sig god tid til at svare på vores spørgsmål og sikre, at vi følte os godt informeret gennem hele købsforløbet. Bilen blev leveret i flot stand, og vi har kun haft gode oplevelser siden.
Kan varmt anbefales :-)
Jeg oplever et højt service niveau i…
Jeg oplever et højt service niveau i form af hurtige svar og imødekommenhed.
Køb af ID3
Jeg har købt en 4 år gammel ID3 hos Kne Biler og den kører super godt!
Zach var nem at kommunikere med og hjalp efterfølgende med at få styr på en nøgletop, som manglede.
Vi har gjort en god handel og har været…
Vi har gjort en god handel og har været tilfreds med forløbet så vil absolut gerne handle der igen.
Super god oplevelse.
En helt igennem top professionel behandling. Alle aftaler jeg lavede med Zach blev fulgt til punkt og prikke og vi havde en god korrespondence undervejs. Der svares lynhurtigt på henvendelser og det var generelt en meget behagelig oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Zach og Køge Engros biler!
Købte bil af Zach hos KNE biler
Købte bil af Zach hos KNE biler. Super sympatisk fyr der leverede en god oplevelse.
HOLD JER VÆK
Fup, fidus og dårlig handel - Kan ikke anbefales, største svindlere på det danske auto marked der gør ALT for at sælge bras til dig. Service er ikke eksisterende. HOLD JER VÆK DERFRA FOR JERES EGEN SKYLD
Jeg købte en BMW i5
Jeg købte en BMW i5
Jeg har haft bilen over en måneds tid. Kører helt fantastisk super god oplevelse af forhandleren. Blev hentet af forhandleren to gange Ved togstationen og afleveret igen.
Tak🙏
God og ærlig service
Købte en ældre VW Up hos KNE Biler. Zach var ærlig omkring de fejl og mangler der var med bilen og var også behjælpelig med at løse et par småproblemer bagefter (skift af sikring og omkodning af nøgle). Alt i alt en meget positiv oplevelse.
Zach fra Kne-biler.dk har virkelig…
Zach fra Kne-biler.dk har virkelig været elegant og ydet en rigtig god service og været ærlig omkring bilen jeg købte. Og det var nøjagtig derfor jeg har købt bil ved Kne-biler.dk
Kæmpe service jeg kun kan anbefale🙌
Hej Køge nord engrobiler
Hej Køge nord engrobiler. Tak for en super god handle. Hvor der var styr på det hele fra start til slut. Tak for køb af min nye bil 😀
Købte en VW arteon igennem kne biler
Købte en VW arteon igennem kne biler, og jeg har været tilfreds igennem hele forløbet. Super proffesionelt, og det hele spiller bare. Kan anbefales
Kører helt fra horsens til Køge for at…
Kører helt fra horsens til Køge for at se en gammel bmw fra 2006 og den er som beskrevet af udseende så vi napper en køretur og på den tur finder vi så ud af at bagbremsen overhovedet ikke bremser og der skal skiftes komplet bremser i bag en ekstra udgift for min søn på 2500 uden arbejdsløn. Vi tænker så får vi bare afslag i prisen for tilsvarende beløb men nej ikke en skid ikke engang plader ville han (zaco)som han vist hedder giver så vi kørte skuffede hjem 230 km og 6 timers arbejdsdag mangen til ARROGANT SÆLGER SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER resten af Jylland og Danmark spar jer det skulle have heddet TAKE IT OR LEAVE IT BILER
Super oplevelse
Super oplevelse! Endelig fandt jeg en bilforhandler der har hjertet på rette sted, og virkelig går op i at hjælpe kunden med hver lille detalje, og besvare alle spørgsmål, små som store uden at tvivle.
Kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk service
Fantastisk service! Efter mange besøg hos adskillige bilforhandlere, fandt vi endelig vores drømmebil hos KNE Biler. Bilforhandleren var utroligt hjælpsom og vidende, hvilket gjorde hele processen så behagelig. Kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter deres perfekte bilmatch! 🚗🌟
Super fin handel hos KNE biler engros.
Super fin handel hos KNE biler engros.
Sælgeren var kompetent og dygtig, meget hjælpsom når det gjaldt spørgsmål om bilen ..
Kan anbefale
vh
Martin
Super Service!
Jeg var på jagt efter en ny bil længe, og efter flere måneders søgen fandt jeg den helt perfekte bil her hos KNE-biler. Super lækker vogn som jeg bare skulle have (og det fik jeg). Zach derude er super behjælpelig og gør sit bedste både i og efter arbejde, for at man forlader stedet positivt - jeg fik lov til at se og prøve bilen efter lukketid da jeg kom fra Jylland, og havde svært ved at nå åbningstiderne. Derudover så er han super hurtig på telefonen, og hjælper selv med de mindste ting selv efter handelen er overstået!
Det kan klart anbefales at tage ud og kigge/ købe bil derude!
Tak for handelen KNE-biler & Zach - god vind fremover!