Mijn visjes(Galaxy's en dwerg Rasbora) werden netjes op tijd en gezond bij mij thuis bezorgd en tot op heden geen uitval gehad. Ze belden een dag van te voren wanneer ze kwamen. Dit was uiteindelij... See more
See what reviewers are saying
Ik schrik van de negatieve reacties. Bij dit bedrijf tetra s en regenboogvissen en andere vissen gekocht. Allemaal super gezond. Ook aardige en kundige mensen. De verkoper geeft mij zelfs het advies o... See more
Klantenservice is erg slecht, Nadat ik een vis bij hun had besteld lekke alles is orde snelle orde behandeling goede communicatie en een snelle levertijd Echter is mijn nachtmerrie begonnen nadat... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vissen gaan dood
5 Zwaarddragers pineapple besteld en 2 dagen na ontvangst eerste dood, nu na 6 dagen nummer 2 overleden. Kennelijk dragen ze een ziekte of parasiet mee, niet tof. Bedrijf wil kwaliteit water uitsluiten, maar mensen, met mijn andere zwaarddragers inclusief baby gaat het prima he. Hopelijk blijft dat zo en lopen ze nu niets op. Oh en stress? Misschien beter niet de avond voor levering je vissen al inpakken voor vervoer...
vriendelijke en goede service.
Ik had een aantal vissen besteld, niet van die dure maar gewoon 'n paar molly's (gele kweekvorm), 'n paar guppy's en 'n paar platy's Ik heb wel vaker vissen besteld bij dit bedrijf en dat ging altijd goed deze keer niet 2 guppy's lagen bij het uitpakken dood in de zak die overigens genoeg lucht bevatte. In de begeleidings papieren staat duidelijk dat je in zo'n geval een foto moet maken en deze dan mailen ik heb daar niet meer aan gedacht en de visjes in de kliko gedaan. Ik heb wel even 'n mailtje gestuurd. Ik kreeg 'n Vriendelijke mail terug met de mededeling dat ik eigenlijk een foto had moeten mailen maar dat ik bij wijze van uitzondering 2 nieuwe visjes bezorgd zouden worden. Hoezo geen service?! Overigens weten veel mensen dat niet, maar volgens de wet moet de leverancier aantonen dat het dier dat zij geleverd hebben gezond was bij levering, kunnen zij dat niet dan dienen zij een nieuw exemplaar te leveren of het aankoopbedrag terug boeken.
Levering zoals afgesproken.
Levering zoals afgesproken.
Met vragen reageren ze snel en adequaat!
Hier gewoon alle sterren. We zijn zeer tevreden
Pauwoog Grondel en Platy
Dacht eerst dat het goed was, maar met klachten doen ze weinig.
Geven aan dat Platy en Pauwoog grondel zich verstoppen maar zijn volgens mij dood en opgegeten.
Kan ook niet anders na 6 dagen niets te hebben gezien. Volgens hun was het dat de vissen zich verstopte en kwamen ze wel weer tevoorschijn.
Na 6 dagen nog steeds niets gezien.
Ga ook niet mijn bak overhoop halen om misschien nog graatjes terug te vinden.
Er NOOIT meer wat kopen hele slechte service.
Ook voor de 2 weken garantie hebben ze een uitvlucht.
Laten je dus eerst geloven dat ze zich verstoppen en komen dan met dat je de dode vissen moet fotograferen en ook een foto van watertesten moet maken.
Allemaal goed en wel maar vermeld dat dan ook op je site.
Kortom Uitermate Teleurstellend
PS inmiddels nog een dode algeneter erbij
Goede winkel
Zeer goede winkel. De bediening is aardig en zeer behulpzaam. Grote selectie van vis en uitrusting. Ik raad het iedereen aan.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Komen nu voor de 2de keer hun leveringsafspraak niet na. Bovendien in onze levering ook dode en zieke vis.
Veel keuze en zeer vriendelijk geholpen.
Veel keuze en zeer vriendelijk geholpen.
Gisteren 10 goudvisjes binnen gekregen…
Gisteren 10 goudvisjes binnen gekregen en netjes op de afgesproken tijd dus tot zo ver een dikke prima.
Maar wie meet die vissen bij jullie op en waar mee?
Want van de maat die jullie opgeven klopt echt helemaal niks, wat een mini visjes, dus pas dat even aan zo komt het als bedonderen over.
Ik heb een week geleden mijn bestelling…
Ik heb een week geleden mijn bestelling geannuleerd nu 8 dagen later nog steeds mijn , niet terug. Nu net een bericht dat het teruggestort is
Wat een slechte service
1. In December 2023 7 Ranchu besteld, voorkeur aangegeven, echter alle vissen bijna dezelfde kleurvariant, teleurstellend.
2. Bij levering was er 1 op een haartje na dood (deze is binnen een paar uur ook doodgegaan, ondanks mijn pogingen).
3. Hieromtrent contact gezocht voor terugbetaling. Reactie was snel —> vandaar de ene ster. Ze zouden het geld terugstorten.
4. We zijn nu bijna in febrauri 2024. Meerder malen gevraagd waar mijn geld bleef: geen reactie en geen terugstorting!
Ik koop hier na mijn eerste ervaring nooit meer. De vissen zijn van mindere kwaliteit, aan de dure kant en service is belabberd.
BLIJF WEG.
Echt een TOP winkel!
TOP WINKEL!
Helaas dat er maar 5 sterren gegeven kan worden, anders had ik er zeker 6 of meer gegeven!: Echt top gezonde vissen, een accurate nette en zeer verzorgde bezorging. Verder echt TOP service die altijd bereikbaar is en tot het uiterste van klantvriendelijk gaat!
Gaat er iets fout, of iets bij levering is niet goed, beschadigd of ziek / dood: dit wordt direct en serieus TOP geregeld en geheel vergoed door de winkel. Ik kan niets anders, dan echt iedereen adviseren om hier alles voor jouw aquarium en/of vijver te kopen. En nee ik krijg geen aandelen voor deze review, maar deze winkel verdient oprecht een positieve review van mij. Hier kunnen veel bedrijven en winkels van leren. Hoe tevreden kan een mens zijn. Voor mij krijgt Koicompagnie echt een 10 met een griffel!
Groetjes Patrick
The Trustpilot Experience