Jeg kan virkelig anbefale Claus “Kviktrafik” som kørelærer til MC-kort! Jeg blev henvist af en ven, og det har bestemt været en god beslutning. Undervisningen er både præcis og tydelig, og Claus formå... See more
Company replied
Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... See more
Company replied
Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... See more
Company replied
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg har for nylig taget mit kørekort hos KvikTrafik. Processen var hurtig, effektiv og utrolig velforberedt. En stor tak til Trine og Kristian for deres dygtighed og tålmodighed, som gjorde hele forskellen. De er begge fremragende instruktører, der formidler viden på en forståelig og engagerende måde. Hvis du skal tage kørekort, så vælg KvikTrafik for en sikker og behagelig vej til succes. Tusind tak for en super oplevelse!

Reply from Kviktrafik.dk
Fin oplevelse Hos Claus, Trine og Christian. De formidler det samme, men med forskellige udtryk, hvilket giver håb for bedre læring. Undervisningen og deres entusiasme var en af de store årsager til at jeg bestod alle prøve ved første huk.

Reply from Kviktrafik.dk
Jeg tog kørekort her, og det er hurtigt og effektivt. Alle lærerne er søde og gode til at forklare tingene. Havde selv Kristian som kørelærer. Han er mega sød, tålmodig og gjorde hele forløbet meget nemt for mig (er selv gymnasieelev).
Kan virkelig ikke anbefale Kvik Trafik nok.

Reply from Kviktrafik.dk
Byens bedste køreskole , med høj faglighed og utrolig tålmodige kørelærer og en fair pris . Nu mangler vi kun , at tilmelde den sidste i søskendeflokken af 4 . Så har de allesammen været forbi kviktrafik . Tommel up herfra .

Reply from Kviktrafik.dk
Jeg ville gerne benytte lejligheden til at sige tak for den fantastiske kørekortuddannelse, I har leveret. Jeres professionelle undervisning og støtte har været uvurderlig for mig, og jeg sætter stor pris på den vejledning, I har givet mig på vejen mod at få mit kørekort. Jeg vil uden tvivl anbefale jeres køreskole til andre.

Reply from Kviktrafik.dk
Kan varm anbefaler kviktrafik.
Fik både min bil kørekort i 2011 og mc 2023 hos Claus. Super hurtigt at får kørekort overstå.

Reply from Kviktrafik.dk
Jeg fik anbefalet KvikTrafik af mine venner, og jeg vil helt klart anbefale KvikTrafik videre. Jeg var så heldig at have Claus til teori og Kristian som kørelærer. Claus formår at gøre undervisningen spændene og sjov. Jeg lærte hvad jeg skulle, på kort tid. Med Kristian som kørerlærer har jeg været tryg hele vejen igennem. Der var en helt tilpas blanding af seriøsitet, opbakning og sjov både på de gode og dårlige køredage. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, det kunne jeg ikke have gjordt uden alt den opbakning. Alt i alt et virkelig godt forløb, med godt humør hele vejen igennem.
Tak for nu!☺️

Reply from Kviktrafik.dk
Skønne mennesker, fantastisk “rejse”, virkelig søde og tålmodige kørerlærerer

Reply from Kviktrafik.dk
Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven.
Derudover er kørelærerene meget fleksible ift. planlægning af køretimer, hvilket betyder, at jeg har kunnet passe min skole, uden bemærkelsesværdig fravær, under forløbet.
Alt i alt, en helt kanon oplevelse, med faglighed i top.

Reply from Kviktrafik.dk
Jeg var rigtig glad for min kørelærer Claus. Han var mega god og hjalp mig med at få mit kørekort på kun 5 uger.
Kan virkelig anbefale Kviktrafik hvis I vil have god oplevelse og kørekortet hurtigt 😍😍

Reply from Kviktrafik.dk
Hos Kvik trafik oplevede jeg at der var plads til den enkelte elev og hvor man tror på eleven. Teori undervisningen med Claus giver et enormt grundigt og stort udbytte, med plads til alle spørgsmål man måtte side og man bliver godt klædt på til teoriprøven. Hos Kvik trafik sørger de for at eleverne er trygge, og der bliver skabt god plads til, at man som elev, kan øve sig på diverse manøvre og kørsel man evt. kan have usikkerheder ved, så man føler sig helt parat til at gå til køreprøve. Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at tage mit kørekort end hos Kvik trafik.

Reply from Kviktrafik.dk
Jeg fik min kørekort igår. Bestået fra første forsøg både teori og køreprøven. Det gik meget godt med Trine som en kørelærer. Hun gav mange god råd og forberedt mig bedst muligt.

Reply from Kviktrafik.dk
Dejlig køreskole placeret i Silkeborg midtby.
Kvik trafik er en dejlig køreskole med dejlige omgivelser og beliggenhed i Silkeborg midtby. Jeg var sp heldig at få Kristian som Kørelære, hvilket var en ren fornøjelse. Han er “hip” med de unge og giver altid et smil på læben. Man lære en del. Og dette kan klart ses. Jeg endte med både at bestå teori og køreprøve i første huk, men kunne ikke have gjordt det uden den teori vi har haft. Man keder sig ikke til teori, da Kristian er rigtig god til at køre timerne sjove og interessante. Man er derimod ikke bange for at sige noget i timerne da lærerne er gode til at danne sammenhold blandt eleverne.
KØRESKOLEN KAN KLART ANBEFALES. Og Kristian Kørelære kan også anbefales!

Reply from Kviktrafik.dk
Super god og kompetent køreskole, altid let at komme i kontakt med, overholder deres aftaler og super god undervisning.
Kristian er en super dygtig og engageret kørelærer, der personligt brænder for at hjælpe hver eneste elev. Han er altid glad og i godt humør og god til at lære fra sig.
Kan varmt anbefale kviktrafik.

Reply from Kviktrafik.dk
Har haft fornøjelsen af Claus hos Kviktrafik hvor jeg skulle have generhvervet mit kort pga. Fart.. Super til teori, nærværende og fokus på at få alle med. Bruger billeder fra trafikken man kører i, som absolut også er et plus.. Bestod begge prøver i første forsøg.. 5 stjerner herfra..

Reply from Kviktrafik.dk
KvikTrafik har mine størreste anbefalinger! Rigtig god teoriundervisning, hvor alle lære formoder at gøre det spændene.
Jeg kørte med Trine, hvilket var en super skøn oplevelse. Hun kommer med mange gode råd, og se hvor du har ekstra brug for hjælp ☺️
5 ud af 5!

Reply from Kviktrafik.dk
Mega god skole, der gik lidt langt tid men jeg var også uheldig og dumpede og det var lidt dårlig tidsperiode siden folk var på ferie så skulle vente meget langt tid. Men min kørlære (Trine) kæmpede meget med at få en ny køreprøve til mig. Idag bestod jeg og jeg er super glad;)) kan godt anbefale.

Reply from Kviktrafik.dk
Virkelig god køreskole, med rigtig gode underviserer!
- Mine køretimer foregik med Kristian som lærer. Hvor JEG ikke havde en eneste ting at sætte en finger på. Med en rigtig sjov og god underviser kan jeg varmt anbefalde kviktrafik videre! :)