Kviktrafik.dkReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan virkelig anbefale Claus “Kviktrafik” som kørelærer til MC-kort! Jeg blev henvist af en ven, og det har bestemt været en god beslutning. Undervisningen er både præcis og tydelig, og Claus formå... See more

Rated 4 out of 5 stars

Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mega god skole, der gik lidt langt tid men jeg var også uheldig og dumpede og det var lidt dårlig tidsperiode siden folk var på ferie så skulle vente meget langt tid. Men min kørlære (Trine) kæmpede m... See more

Company details

1. Driving school

Information provided by various external sources

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Køreskole i topklasse

Mega god køreskole! Fik den anbefalet af nogle venner, og kan kun anbefale den videre! Rigtig fleksible i forhold til køretimer. Havde Kristian som kørelærer, og det var en fornøjelse! Han er utrolig lærende, og fletter samtidig smil ind i undervisningen. Kan varmt anbefales! Tak for denne gang KvikTrafik :)

16 September 2022

Hej Kasper 🙂
Det er os der takker for besøget, og er glade for du har været tilfreds 😀
Håber du får en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene 🚗😀👍🏻

Rated 5 out of 5 stars

Højt humør og kvalitets undervisning

Kæmpe fornøjelse med Kristian som kørelærer. En super kompetent og nede på jorden underviser, der mødte mig hvor jég var i livet. Det gav ro og overskud til god indlæring. Hyggelig, sjov og tryg atmosfære ved hver køretime. En sand fornøjelse. 🥳

19 August 2022

Hej Casper 😀
Vi takker, og det har bestemt også været en fornøjelse at have besøg af dig på køreskolen 😀
Håber du får kørt en masse, og så ses vi jo på vejene 🚗😀

Kæmpe anbefaling!

Jeg bestod min køreprøve igår, og det er kun takket være min dygtige kørelærer Kristian! Generelt har jeg kun gode og positive ting at sige om Kviktrafik som køreskole. Hele forløbet har været en succes, både med teorien og kørelektionerne. Der var bare altid styr på det hele. Enormt glad for valget af køreskole, men endnu mere glad for min kørelærer. Kristian kan kun anbefales!

Mvh Victoria (17 år)

18 August 2022

Hej Victoria.
Vi takker for de fine ord og er glade for du har været tilfreds, og håber du allerede har haft glæde af kørekortet 🚗😀
Og så ses vi jo på vejene 😀

Rated 5 out of 5 stars

Kviktrafik får mine varmeste anbefalinger

Kviktrafik får mine varmeste anbefalinger. Kristian forstår at lære fra sig, både i teoritimerne og i bilen, og jeg har følt mig meget tryg bag rattet med Kristian som kørelærer. Både til teori og i bilen var der plads til humor, og det tog helt sikkert toppen af nervøsiteten for mig. Kviktrafik er en god og effektiv køreskole, som bare kan deres kram. De får helt sikkert en anbefaling herfra :)

5 August 2022

Hej Peter.
Vi takker for ordene, og er glade for du har været tilfreds 🙂👍🏻
Håber du allerede har fået kørt en masse, og så takker vi for besøget hos os 😀

Var ikke parat som 18-Årig - Gennemførte som 22-Årig

Jeg har som 18-Årig gav det med at få kørekort et forsøg, men desværre var jeg ikke klar på daværende tidspunkt.. Nu efter jeg er flyttet til Silkeborg, har jeg fået en chance til og er virkelig blevet mødt med den læring jeg havde behov for, for nu at kunne kalde mig “Køreklar”❤️ Specielt tak til årets Kørelære Christian for nogle fantastiske timer og for at være en kæmpe chef i mine mange spørgsmål og forvirring! Tak for at holde dit hoved koldt, når jeg ikke kunne 🥺🥰

24 July 2022

Hej Anders 😀
Vi takker mange gange for de rosende ord, og er glade for endelig at kunne møde dig på vejene 😉🚗
Vi er glade for at du har været tilfreds, og det er jo vores opgave at have styr på det hele, selvom du havde godt styr på det 😀👏🏻
Vi ses på vejene og håber du får en masse glæde af kortet 😀

Kæmpe Anbefaling

Kæmpe tak til Kristian! Suveræn undervisning samt køretimer! Han formår at være ung med de unge og giver konstruktiv kritik på en rigtig god måde hvor der er alvor i samtidig med han altid formår at få listet noget humor ind sammen med et smil på læben. Takker for en god oplevelse og vil kun give mine varmeste anbefalinger til Kristian! Tak for tiden:)

8 July 2022

Reply from Kviktrafik.dk

Hej Oliver 😀 Tak for de pæne ord og endnu engang tillykke med dit kørekort 😀🚗👏🏻 Det har været en fornøjelse at køre med dig, og vi glæder os til du kommer forbi og viser bilen 😀👍🏻
De bedste sommerhilsner herfra 🌞

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig positiv og behagelig oplevelse…

Virkelig positiv og behagelig oplevelse at tage MC kørekort hos Kvik Trafik. Claus gør det nærværende og humoristisk på hans egen måde og sørger derforuden for at der er god ro og opmærksomhed til alle i prøve situationen.
Anbefales herfra.

6 July 2022

Reply from Kviktrafik.dk

Hej Thomas. Vi takker for de fine ord og håber du allerede har været ude og nyde vejret på 2 hjul 🏍😀
Håber du får en go sommer og takker for denne gang 🌞👍🏻

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog mit MC kørekort ved Kviktrafik.

Jeg tog mit MC kørekort ved Kviktrafik.

Det kan bestemt anbefales.

MVH. Lars Knudsen

9 May 2022

Hej Lars 🙂
Vi takker for ordene og for besøget hos os, og håber du får en masse glæde af kortet 😀👍🏻🏍

Helt fantastisk køreskole

Helt fantastisk køreskole. Hurtig og effektiv teori som var overstået på en måned, herlige ture på MC og Claus formår at banke alt det praktiske kørsel ind på rekort tid.
Kan kun varmt anbefale at tage kørekort hos Kvik trafik.

7 May 2022

Hej Søren.
Vi takker for anmeldelsen, og er glade for du har været tilfreds 😀
Vi håber du får en masse glæde af kortet, og så ses vi på vejene 👍🏻😀🏍

Rated 5 out of 5 stars

Kunne ikke have været bedre!

Jeg er super glad for mit forløb hos kviktrafik. Det er uden tvivl en køreskole der tager sig tid til den enkelte og tager hånd om sine elever! Tusind tak for et godt forløb!

30 March 2022

Reply from Kviktrafik.dk

Hej Tjalfe. Vi takker mange gange, og det har helt sikkert også været en fornøjelse fra vores side at have dig omkring køreskolen :)
Vi ses på vejene :)

Rated 5 out of 5 stars

Fedeste sted at tage kørekort!

De varmeste anbefalinger herfra! Kvik trafik er et fedt sted at tage kørekort! sjove og lærerige teoritimer, tid til spørgsmål og så man er i de absolut tryggeste hænder når man kommer på vejen! 👍🏻

4 March 2022

Reply from Kviktrafik.dk

Hej Cecilie 🙂 Vi takker mange gange for anbefalingen og er glade for du har været tilfreds 😀 Håber allerede du har fået glæde af kortet, og fået kørt Silkeborg tyndt 🛻😀 Vi ses på vejene 👍🏻

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger! 😊
Takket være Claus’ og Bodils tålmodige (!) og professionelle tilgang (og en ekstra køretime eller to 😉) fik jeg mit kørekort i første forsøg. Hvem havde regnet med det? Tusinde tak for al jeres hjælp og forståelse. Det har været en fornøjelse.

23 November 2021

Reply from Kviktrafik.dk

Hej Lea :) Det er helt klart os der takker for besøget, det har været en fornøjelse at have dig både i lokalet og bilen :) Vi håber du får en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene :)

Super godt forløb

Super godt forløb! Meget fleksible til egne ønsker om kørsel !

1 November 2021

Hej Dan.

Vi takker, og håber du har nået at få lidt glæde af kørekortet, trods vejret 😀👍🏻

SUPER KØRESKOLE

Fantastisk køreskole, sjov kørerlærer. (Claus) super service. Jeg kan anbefale kviktrafik til hver en tid… mange tak for en rigtig go oplevelse… mine bedste anbefalinger herfra 😁🙌

17 September 2021

Hej Saban 🙂
Vi takker for de fine ord og den gode anbefaling 😀
Håber du får en masse glæde af kortet 🏍 og så ses vi på vejene 😀👍🏻

God oplevelse:)

Super god oplevelse gang på gang

16 September 2021

Hej Oliver 😀
Vi takker, og ikke mindst i lige måde herfra 👍🏻😀
Og håber du også får glæde af mc kortet nu 🏍😀

Brilliant køreskole

Brilliant køreskole, med gode kørelærere og nem mulighed for førstehjælp!

Alt fungerede perfekt, både miljøet på skolen, ligeså vel som i bilen!
Alt er super professionelt og du bliver godt klædt på til både Teori- og køreprøve

Kan helt klart foreslå Kviktrafik!

16 August 2021

Hej Magnus.

Vi takker for de fine ord, og det har været super at køre rundt med dig 😀👍🏻
Nyd kørekortet og vi ses på vejene 🚗😀

Rated 5 out of 5 stars

Super fedt sted at komme

Super fedt sted at komme, yderst kompetent undervisning.
Kan varmt anbefales.

14 July 2021

Hej Morten
Vi takker for anbefalingen, og håber du allerede har haft masser af glæde af kortet, især i det her gode vejr :)

Bare i orden 👍

25 May 2021

Hej Kristian 🙂
Vi takker og håber du har fået lidt glæde af kortet allerede, selvom vejret ikke lige har vist sig fra den bedste side endnu 😀

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse, plads til det hele

Kørelærer-Claus er en enormt lattermild og tålmodig gut, der tager det med et smil, hvis man skulle begå fejl i trafikken (såfremt man ikke kører som en blind). Han bevarer både roen og troen på, at man nok skal klare diverse prøver, selv hvis det ikke lykkes første gang. Claus har stået med den ene fod i graven for at hjælpe mig til at forstå og bestå min teori, og tusind tak for det. Kan varmt anbefale ham og KvikTrafik, og selvom vi forhåbentligt ikke skal ses i en skolevogn igen, vil jeg savne den permanent gode stemning og støtte.

Lover at vinke til dig,

-Kristine

19 May 2021

Hej Kristine 🙂
Tusind tak for de fine ord, og jeg er super glad for at vi har kunnet hjælpe.
Men vi er der jo også for at hjælpe, og give lidt redskaber til hvordan i bedst kommer igennem 🙂
Takker for denne gang, og vi ses på vejene 😀🚗

Rated 5 out of 5 stars

Hvis det var muligt at give mere end 5…

Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner så ville jeg 100% gøre det! :-D

Jeg vil til enhver tid anbefale Claus til alle der skal tage kørekort! Teori lektionerne gik hurtigt, da Claus formåede at kombinere teorien, men en god portion god humor og sjov! :-D

Jeg har hele vejen igennem følt at Claus altid har stået klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Dagen hvor jeg skulle til teoriprøve sendte jeg et par spørgsmål på en sms, efter 5 minutter ringede Claus mig op så vi fik en snak om mine spørgsmål og jeg kunne gå til teoriprøve med ro i maven! :-D

Alt i alt et super godt, sjovt, lærerigt og ikke mindst hurtigt forløb! :-D

18 May 2021

Hej Camilla 😀
Takker rigtig mange gange for de fine ord, men det er jo det vi er der for😀
Håber du allerede har været ude på de 2 hjul, og du får en masse glæde af kortet.
Vi ses på vejene 😀🏍

Take a closer look