Kyodaisushi Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring! De sushi van Kyodaisushi is echt heerlijk. Alles was vers, mooi verzorgd en de kwaliteit was duidelijk te proeven. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan zowel het eten als de klant.
Ook het contact met de eigenaar verdient wat mij betreft zeker een compliment. Hij is ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee. Dat persoonlijke contact maakt de ervaring extra prettig.
Ik ben absoluut tevreden en zou Kyodaisushi zeker aanraden aan anderen. Goede kwaliteit, lekker eten en vooral een zaak waar je als klant nog écht gewaardeerd wordt. Voor mij zeker 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

29 August 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slechte ervaring

Slechte ervaring

Helaas een erg slechte ervaring gehad. Ik heb 2 uur moeten wachten op mijn pokébowl, wat ik echt onacceptabel vind. Als je zo lang moet wachten op je bestelling, verwacht je op z’n minst dat er iets tegenover staat, bijvoorbeeld een cadeaubon of een andere vorm van compensatie. Helaas heb ik helemaal niets aangeboden gekregen.

Ik begrijp dat het druk kan zijn, maar 2 uur wachten zonder enige compensatie vind ik echt niet netjes. Voor mij helaas geen aanrader.

26 August 2026

Oplichters

We hebben bestel maar nooit ons product gekregen het zijn oplichters hebben gebelt wordt niet opgenomen of weg gedrukt zo daar gaat 60 euro aan eten niet bestellen
Is het niet waard bespaar je geld

9 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

2 uur moeten wachten op mijn bestelling…

2 uur moeten wachten op mijn bestelling en ze zijn er nog niet! Hebben gebeld en toen zei de manager ja binnen een halfuur zijn we er wel. Dus niet zijn 3 kwartier verder! Belachelijk dit!!
Jaa mevrouw ik stuur meteen per mail een kortingsbon, wat denk je?? NIETS ONTVANGEN! Bestel hier niet!!

22 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Het eten is altijd goed

Het eten is altijd goed, daarom hebben we nu een keer of 7 daar besteld. Maar ze zijn wel altijd 45-75 minuten later dan de doorgegeven tijd. Overigens is het wel een aantal keer netjes opgelost met een kortingcode voor de volgende keer. Maar goed, blijft wel vervelend dat je er niet op kunt rekenen.

13 February 2026

Bestel niet meer…

Besloten om niet meer bij Kyodaisushi te bestellen. Bestelling komt vaak te laat en is onvolledig, zelfs als je het zelf komt ophalen. En ik begrijp de mayonaise op de sushi ook niet helemaal

14 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Het eten is voortreffelijk

Het eten is voortreffelijk. De reden dat ik er nu voor de 7e keer bestel.
Helaas zijn ze altijd een 15 tot 30 minuten later dan de aangegeven tijd. Om dat op te lossen dus een kwartier eerder bestellen. Helaas, dan komen ze een drie kwartier tot een uur later.
Het wordt erg lastig om gezellig thuis Sushi te eten en daarna naar het theater te gaan.
De reactie van het filiaal Bunschoten is dat ze het erg druk hebben. Dat snap ik, maar pas daar dan je bezorgtijden op aan!

2 January 2026

Superslecht!

Superslecht!
Eten besteld en betaald maar nooit gekregen. En ze zijn niet te bereiken erover. Dieven! Niet bestellen hier!!

18 July 2025

Is this your company?