Hurtig betjening. Kom til selv om jeg ikke havde bestilt tid. Flink fyr som også vejledte om ting der kunne være godt at gøre for min bil. Fik tilbudt kaffe i ventetiden. God oplevelse.
See what reviewers are saying
Det er yderst vigtigt at synshaller følger med i reglerne om køretøjer generelt, da lovgivningen bliver ændret hele tiden. Jeg har været til syn 5 gange de sidste halve år, med trailer, bil, m.m. J... See more
Information provided by various external sources
Bilsyn kl.06:00 - 17:00 (Fredag 15:00), Toldsyn, MC syn, Campingvogn, Påhængskøretøj, Nummerplade, Trafikstyrelsen, Pris 375,- Inkl.moms, Falkevej 11 - 3400 Hillerød, Speciel rabat ved online booking, omsyn gratis samme dag.
Falkevej 11, 3400, Hillerød, Denmark
- jacob@larsen-bilsyn.dk
- www.larsen-bilsyn.dk
Hurtig betjening
God smilende og hurtig service
God smilende og hurtig service, og en grundig gennemgang af bilen. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Hos Larsen Bilsyn. dd.
Dejligt at nyde morgenkaffen, mens bilen bliver gennemgået fra A til Z. Morgenfrisk medarbejder, rart miljø, Alt i alt en Super oplevelse hos Larsen Bilsyn.
Det var en meget behagelig oplevelse
Det var en meget behagelig oplevelse !
Syndmanden var utrolig venlig og forklarede hvad der var af ting på min bil, som jeg skulle holde øje med!
Super oplevelse !
Kommer tilbage!
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Er venlig og imødekommende, og “tegner og forklarer”. Jeg var helt tryg, og kommer helt sikkert igen.
Blev modtaget yderst venligt og…
Blev modtaget yderst venligt og imødekommende, fik synet bilen uden forudgående tidsbestilling. Hurtigt og effektivt, men samtidig var der tid til rådgivning vedr. bremserne, og til at justere en lygte. God service i behagelig atmosfære - jeg kommer tilbage.
Falkevej bilsyn glad og behagelig ny…
Falkevej bilsyn glad og behagelig ny ejer. hvor man får god betjening og vejledning kommer ikke til at syne mine biler andre steder nu. Og dejligt at se en synsmand der har respekt for din bil. Servicen er i top.
Larsen Bilsyn
Larsen Bilsyn, som nu har fået ny ejer og ændret navn til Falkevej Bilsyn. Indrømmet, jeg var meget i tvivl, for jeg prøvede den tidligere ejer og det var bestemt ikke nogen succes - tværtimod, var det yderst lemfældigt det der foregik. Godt jeg tog chancen. Her mødte jeg en yderst venlig og imødekommende ejer, som var yderst serviceorienteret. Han fandt relevante fejl på min Mercedes. Kaldte mig ind under bilen og forklarede mig grundigt, professionelt og venligt hvad der skulle foretages for at få bilen godkendt. Her kommer jeg fremadrettet. De dårlige skal sorteres fra, men de gode må bakkes op. Kan klart anbefales. Dbh. Dan B. Mortensen
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse, hurtig ekspedition.
Viser og forklarer, god service. Jeg skulle have et om syn, det blev klaret hurtigt og punktvis efter listen (og han går ikke med kompromis, alt skal være i orden).
Havde en tryk følelse da jeg kørte igen
Ingen respons, ingen tidsbestilling
De svarer ikke på mail og deres tidsbestillingssystem på deres website virker ikke. Jeg tænker ikke at de er interesseret i at have kunder...
Kørte forgæves til et tidsbestilt syn i Hillerød
Kørte forgæves til et tidsbestilt syn i dag, hvor jeg tillige havde modtaget Kvittering pr. Mail og pr. SMS. Lokalerne var låst og synshallen stod tom, da jeg ankom. Jeg ventede 15 minutter uden resultat. Det er for ringe at der ikke gives besked om at der er lukket ned, spild af min arbejdsdag og hertil 40 km kørsel frem og retur, uden at få synet bilen. Der bør stilles nogen skrappe krav til Denne synsvirksomhed.
Ny ejer med store startvanskeligheder
Fik huske-SMS i går og skulle have synet bilen hos Larsen i morges. Ankom til tiden, men der var lukket og låst. Ringede til det angivne nummer men fik kun en telefonsvarer og lagde besked om, at jeg var kommet. 5 minutter efter kom en mand ud og meddelte, at han lige skulle have opdateret systemerne; om jeg kunne vente en time? Det kunne jeg ikke lige, så jeg kunne komme igen ved 15-tiden. Var der 14.40 - lukket og låst. Ringede til nummeret og fik igen telefonsvareren, lagde ny besked. Medarbejder fra Larsen Biler kom forbi og oplyste, at der er kommet ny ejer hos Larsen Bilsyn. Blev indtil 15.10 - stadig ikke et øje, og adskillige andre biler kørte forgæves, medens jeg holdt der. Ringede endnu en gang og meddelte svareren, at jeg betragtede aftalen som ophævet. Top-uprofessionelt. Alle kan løbe ind i problemer, men så må man erkende det og ringe til kunderne og aflyse i god tid. Totalt talentløst. Har ellers fået synet biler hos Larsen Bilsyn mange gange, men det er slut nu. NB! Anmeldelsen gælder Larsen Bilsyn - jeg har absolut intet at udsætte på Larsen Biler på den anden side af Falkevej, som altid har behandlet mig godt :-).
Brug aldrig denne virksomhed!
Brug aldrig denne virksomhed!
Den 2/7-20 var jeg oppe og få synet min bil. En Kia Rio, hvor der i forruden lå et handicap skilt.
Alt gik fint med syn, det var nemt, gik hurtigt og der var god betjening.
Jeg kørte direkte op til Danske Bank, og holdte på deres handicap parkeringsplads, hvor jeg lægger mærke til at mit handicap skilt er væk.
Det er ikke et skilt der nogensinde er blevet "væk", faldet ud, eller lign.
Jeg er 100% sikker på det er blevet taget af ham der synede min bil. Han sagde selv han havde "lagt mærke" til det lå i forruden da han drejede.
Bilen er blevet kigget igennem af 2-3 forskellige personer, og det ligger ikke i bilen.
Derudover, så virker det meget besynderligt, at han efter 2 minutter blot siger "du bestiller bare et nyt, så betaler jeg".
Hvis man ved med garanti, at man ikke har taget det handicap kort, så ville man aldrig nogensinde tilbyde den løsning.
Det er rigtigt, jeg bestiller bare et nyt. Men tanken om at der er en der kører rundt med mit handicap kort, hvor der er mit billed på, mine personlige info/data - det er ikke særlig fedt.
Gentagende gode
Jeg har været til syn 5 gange de sidste halve år, med trailer, bil, m.m.
Jeg har kun oplevet meget kompetente medarbejdere.
Pas på og kontroller deres arbejde.
Pas på og kontroller deres arbejde.
Vores bil er i starten af 2019 til periodisk syn. Synet bliver foretaget og der er et forbehold for noget slør i trækkrog. Det er såmænd fint.
Der hvor problemet opstår er at der nu bliver registreret forkert km-stand i motorregisteret.
Jeg ringer og reklamere over at der nu er angivet en lavere km-stand (20000) end det bilen har kørt (80000).
Det kan Larsen bilsyn vitterligt ikke forstå er et problem, for når bilen omsynes kan de jo bare sørge for den korrekte km-stand registreres.
Problemet ved den løsning er, at der nu ved et evt. salg af bilen står en km-stand der er lavere ved 2. syn end ved det 1.
Så alt i alt har Larsen bilsyn altså fået det til at se ud som at jeg har pillet ved mit speedometer.
Jeg fortæller dem at det naturligvis er et problem. Igen kan de ikke forstå problemet. Jeg fortæller at færdselsstyrelsen oplyser mig at synsvirksomheden kan lave ændringer til deres synsrapport.
Det kan Larsen bilsyn ikke, for de har tilfældigvis skiftet CVR nr dagen før - er altså svaret fra Larsen bilsyn.
Jeg må indrømme at jeg overordnet er tilfreds med deres priser, men den kommer altså også med en mulighed for sjusk og dårlige forklaringer.
Bliver vores biler synet der fremad, nej.
Skulle hurtigt have synet bilen og de…
Skulle hurtigt have synet bilen og de hjalp os uden problemer.
Venlig og professionel service.
Venlig og professionel service.
Justerede forlygterne.