Lindved El Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god service hele vejen igennem. En stor hjælp, også selvom jeg ikke forstår de begreber de bruger.😅 absolut tilfreds og flinke mennesker!

Rated 5 out of 5 stars

Det bliver ikke billigere og mere kompetent. Har købt nye hvidevarer og fået dem installeret. Er der den mindste fejl eller noget man undrer sig over, kommer de straks. Uanset kundens detaljeri... See more

4.7

1-star

Kvalitet!

25 March 2025

Reply from Lindved El

Hej Madi, tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord🌟🙂 Det er fedt når tingene lykkes og dejligt med en glad kunde🙏 God dag til dig🙂 De bedste hilsner, Lena

Super service ..

Min mors opvaskemaskine smed vand ud og hun var klar til at købe en ny. Vi ringede til Lindved El for lige at høre om det evt. kunne repareres og blev så guidet i telefonen til selv at kunne løse problemet, og nu virker det perfekt, ingen vand hvor det ikke bør være. Det er super service og burde have mindst 6 stjerner. Varm anbefaling herfra.

22 January 2025

Reply from Lindved El

Kære Maibritt, tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner⭐ Det er dejligt at vi kunne hjælpe med et lille fif eller 2 til opvaskemaskinen😃 Du ringer bare en anden gang👌 De bedste hilsner fra hele Lindved El

Rated 5 out of 5 stars

En arm i min opvaskemaskine fløj af. Prøvede at sætte den på uden held. Ringer til Lindved El - SIKKE en service. Han fandt modellen frem, fortalte om reservedelspriser m.v. Overbeviste mig om, at den bare skulle klikkes på igen, så jeg gav den et par forsøg mere. VUPTI, nu virker den ind til videre. Jeg ved godt, hvor jeg skal henvende mig, næste gang nogen hvidevarer går i stykker. TAK.

2 February 2024

Reply from Lindved El

Kære Joanna, tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner⭐ Det er dejligt at vi kunne hjælpe med et lille fif eller 2😃 Du ringer bare en anden gang👌 De bedste hilsner fra Lena, Lindved El

Det findes ikke bedre

Det bliver ikke billigere og mere kompetent.
Har købt nye hvidevarer og fået dem installeret.
Er der den mindste fejl eller noget man undrer sig over, kommer de straks.
Uanset kundens detaljerigdom bliver det ordnet af super dedikere medarbejdere.
Har en Miele ovn, hvor varmelegemet gik i stykker. De anbefalede et nyt legeme. Langt billigere end en ny ovn.
Få dage efter var det ordnet. Mange penge sparet.

Fantastisk service.

10 August 2023

Reply from Lindved El

Hej Ole, tusind tak for den meget fine anmeldelse og de 5 stjerner⭐ Dem er vi meget glade for😀 Vi er glade for at kunne hjælpe dig og at din ovn kører igen - du ringer bare🤞🙂 Mvh Lena, Lindved El

Kan klart anbefales

Virkelig god service og super venligt personale. Levere som aftalt, og montere på trods af jeg ikke bestilte montage før i sidste øjeblik.

20 January 2023

Reply from Lindved El

Kære Michael, tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord🌟🙂 Det er fedt når tingene falder i hak og vi har en glad kunde🙏 God dag til dig🙂 De bedste hilsner, Lena

Rated 5 out of 5 stars

Helt utrolig god service både i…

Helt utrolig god service både i butikken og når der skal monteres

13 August 2022

Kære Jytte
Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord✨😀 Det er skønt at du har fået en god oplevelse hos os - vi glæder os til at handle med dig igen🙂
De bedste hilsner fra Lena, Lindved El

Rated 5 out of 5 stars

Lindved EL får 5 stjerner.

Lindved EL får 5 stjerner for fantastisk rådgivning i butikken, af hvilken opvasker jeg skulle vælge til mit budget.

Jeg købte en Siemens opvasker med levering og montering.
Den kom ugen efter som aftalt

De sendte deres hvidevare montør ud.
Mener han hed Jimmy.
Han fortjener især os 5 stjerne, for hans arbejde, samt kundevenlig.
Da han var færdig forklarede han mig hvordan den virkede, og tog alt affald med sig, der var ikke et eneste stykke pap eller flamingo da han kørte.
Mange firmaer kunne lære noget af Lindved el medarbejder.

En dejlig oplevelse som kunde. Så vil helt klart anbefale Lindved el. Jeg kommer helt sikkert igen.

16 October 2020

Fremragende service

Fremragende service. Jeg bestilte et Liebherr køleskab over telefonen. Jeg bor et sted hvor fragtbiller ikke kan komme frem, men det var imidlertid ikke et problem for Lindved El. 2 dygtige, professionelle og servicemindede medarbejdere kommer til aftalt tid med en bil det passer til forholdene, og installerer det aftalte produkt. Ingen slinger i valsen. Lindved El går den ekstra mil for kunden, og yder en service man alt for sjældent ser.

7 October 2020
Rated 5 out of 5 stars

Som altid hurtig udrykning og super…

Som altid hurtig udrykning og super godt arbejde. Det er simpelthen en fornøjelse at se en dygtig elektriker skille et amerikaner-køleskab ad i hoveddelene - finde fejlen og fixe det.

Så blot et godt råd - ring til Lindved El når uheldet er ude, jeg var sikker på, at køleskabet var færdigt men nej :-)

Godt nytår til Tom og tak for indsatsen

27 December 2019

Helt igennem perfekt

Helt igennem perfekt; flink sælger, dygtig installatør, godt produkt.
Som privatkunde kan jeg absolut anbefale Lindved El.
Jeg er glad for jeg ringede til dem.

4 November 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi har mange gange brugt Lindved El.

Vi har mange gange brugt Lindved El.
Det er blevet til mange hvidevarer i årenes løb.
Og til en hel del el installationer.
Altid gode priser, og super perfekt kundeservice.
Ærgerligt man kun kan give fem stjerner, de fortjener allesammen hos Lindved el flere end de fem stjerner.

7 October 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi har endnu engang købt hvidevarer til…

Vi har endnu engang købt hvidevarer til vores hjem fra Lindved El og med samme høje og fleksibel service som for 14 år siden. Vi handlede af flere omgange og både montør og sælger hjalp tålmodigt til, også selv om de skulle besøge os af flere omgange. Vi oplevede en høj grad af prismatch i forhold til pricerunner, men samtidig også en kvalificeret rådgivning i forhold til funktioner og ikke at købe for billigt, fx i forhold til støj, kølefunktion, garanti, holdbarhed. Meget tilfreds og kan varmt anbefales.

15 January 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service og hjælpsomhed i …

Fremragende service og hjælpsomhed i forbindelse med udskiftning af Voss forsænket induktionsplade, hvor den der if. importøren skulle erstatte den gamle alligevel ikke passer i hullet, og hvor montøren fra Lindved El finder en god erstatning herfor og får det monteret uden problemer.
M.Holm, Egå

15 December 2017
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte fryser og køleskab onsdag aften. Fremme på Sjælland fredag morgen kl 0900 - vognmanden ringede 30 mim før og "trillede" varerne helt ind i carporten til trods for, at der var anført "levering til kantstenen".
Fremragende service via telefonen, til trods for at varerne var bestilt via nettet.
Kan kun anbefales - og vi handler der igen!!

8 October 2017
Rated 1 out of 5 stars

Pas på du ikke køber Katten i sækken.

Deres artikel på nettet.
GRUNDIG Gezm47001 Indbygningsovn.
Bemærk udstillings model. Ovnen er med pyrolyse og 2 niveau udtræk.

Kontakter dem så telefonisk og spørg om det er en model Gezm47001B.
eller Gezm47001BP. da B.eren ikke er integreret med Pyrolyse med derimod så er BP. eren og som de selv skriver på nettet, så skulle den være med Pyrolyse :-( sælgeren fortæller at han lige ringer tilbage, som han også gør, men vil ikke fortælle om den er med eller uden, men vil kun fortælle den desværre er solgt.
Jeg fatter så bare ikke hvorfor den så stadig er på deres hjemmeside og ikke er blevet fjernet endnu??
Så pas på du ikke køber katten i sækken.

30 December 2016

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse :)

Det er selvfølgelig ikke ok at du ikke har kunne få de informationer du har søgt efter. Men der har været tale om en udgået ovn, som ikke lige har været så nem at finde specifikationer på. Sælgeren du har talt med, har taget kontakt til Grundig, men har ikke kunne få besvaret de spørgsmål som du havde et ønske om. Vi er kede af at du har fået følelsen af at vi ikke ville hjælpe dig, men vi har simpelthen været begrænset med info på den ovn. Vi sikrer os selvfølgelig at vores kunder får lige præcis det de køber på vores shop.

Rated 5 out of 5 stars

Endnu engang en rigtig god oplevelse

Fik endnu engang brug for elektriker med kort varsel. Vat ikke i tvivl om, at det skulle være Lindved El - igen.
Kom som lovet. Utrolig venlig person. Hurtig og omhyggelig. Altid klar med råd og anbefalinger. Prisen var rimelig.
Kan varmt anbefales.

3 December 2016
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en vaskemaskine, men fik tilbudt en anden til samme pris. Henvendte mig til dem da den ikke ankom som lovet og der blev reageret med det samme og sendt svar til mig om hvad der var sket. super god service.

28 November 2016

Take a closer look