” LITO BYG A/S har for os netop opført en udestue i tilslutning til vores parcelhus. Et stor tak til LITO og Anders Heide. Resultatet er blevet endog meget godt, og er lige, hvad vi havde ønsket os.... See more
See what reviewers are saying
God service og kommunikation hele vejen igennem processen. Produktet er i god kvalitet, og er blevet over alle forventninger. Er ovenud tilfreds med produktet og servicen.
Vi fandt Litobyg via Solarlux som vi havde fundet da de havde mange lækre ting som vi kunne forestille os i vores sommerhus-udbygning. Efter møde med Anders Heide fra Litobyg, hvor Anders i den grad v... See more
LitoByg har til fulde opfyldt vores drømme om at få integreret et skur i vores nybyggede hus. Udover skuret der skulle bygges ind i det eksisterende valmtag ønskede vi også at der kom en integreret ov... See more
Information provided by various external sources
Lito Byg A/S - Bedste kvalitet i udestuer, vinterhaver, carporte, garager og tilbygninger samt boligforbedring.
Frejasvej 35, 4100, Ringsted, Denmark
- info@litobyg.dk
- www.litobyg.dk
People also looked at
Køb af vinterhave hos Lito
Køb af vinterhave hos Lito
Vi har købt en dejlig vinterhave hvor alt er leveret og udført i henhold til aftale. Dejlige materialer. Har lige haft besøg af firmaet der har rettet nogle små ting. Vi har haft en meget dygtig håndværker fra firmaet. Tømrer
Der har lavet fint arbejde.
t
Dobbelt carport
Kan kun anbefale Logo Byg. de har bygget en flot dobbelt carport hos os.til aftalt pris.og passet den ind i tids plan med vores brolægger.De stod for ansøgning hos kommunen som skulle i nabohøring. Tak for flot løsning
Topkvalitet og præcision i en klasse helt for sig selv...
Forventningerne var store til vores nye SOLARLUX vinterhave i glas på 18 kvadratmeter opført af LITO BYG A/S. Byggeriet er nu afsluttet til vores 100 % tilfredshed, og det færdige resultat overstiger langt vores forventninger.
SOLARLUX vinterhaven blev præfabrikeret i aluminium og glas på fabrikken i Tyskland, pakket i kasser og samlet på stedet. Der er tale om en kvalitet og en præcision i en klasse helt for sig selv. Man kan ikke lade være med at tænke på toppen af tysk bilindustri. Alt er gennemtænkt i mindste detaljer og intet er overladt til tilfældighederne. SOLARLUX er et ekstremt innovativt firma, som har udviklet unikke løsninger til den perfekte udestue. Et godt eksempel er foldedørene, som nemt og elegant glider på skinner og forvandler udestuen til åben eller lukket. Man tror det ikke, før man har set og prøvet det.
LITO BYG A/S har dygtige og engagerede montører og håndværkere som kender SOLARLUX helt igennem. De har et rigtigt godt teamarbejde. Der kan være lidt problemer med underleverandører og med at holde tidsplanen for LITO BYG A/S, men det ændrer ikke ved min klare anbefaling af firmaet og tildeling af 5 stjerner*****.
Verdensklasse Service.
I ca. 6 mdr. har vi sammen med Lito Byg planlagt byggeriet af vores Veranda.
I denne uge er den nu færdigbygget og taget i brug - den overgår LANGT de høje forventninger vi havde til det endelige resultat.
Jeg driver en seriøs forretning og omgiver os kun med kvalitet.
I +20 år har vi både privat og professionel gennemført mange til og ombygninger.
Den service vi har fået hos Lito Byg på alle fronter er med sikkerhed i en klasse for sig.
Jeg vil til enhver tid anbefale Lito Byg.
Martin Hildebrandt
Ejer Sokkelund Cafe & Brasserie - Frederiksberg.
Super service og flot resultat
Vi har netop afsluttet projekt med 23 kvm udestue fra Litobyg (Solarlux).
Hele forløbet har været en fornøjelse, fra rådgivning omkring valg af produkt og "udstyr", til assistance med byggetilladelse og senest med selve byggeriet.
Anders og Kresten har lyttet tålmodigt til alle vores spørgsmål og ønsker undervejs og alt er blevet lavet som vi har bedt om. Vi har også fået mange god råd i forløbet og småændringer er blevet indført, som virkelig har løftet det samlede resultat.
Nu står den her så - udestuen - og i torsdags bestod den sin første prøve, med regnstorm, uden et dryp eller et knirk! Det er jo lige før man glæder sig til at det bliver koldt igen :-) Alt i alt en 5 stjernet oplevelse og vores varmeste anbefalinger af Litobyg.
Drømme tilbygning
"Tak" Lito Byg!
I mange år har vi drømt om en tilbygning (soveværelse, ekstra stue og soveværelse) på vores lille hus på Amager.
Vi har været i kontakt med Anders fra Lito Byg i 3 år. Vi vil gerne sige tak til ham for alt det arbejde som er blevet leveret i disse år (tegninger, idéer, beregninger, materialevalg... osv) og tak for hans tålmodighed…
Nu er projektet færdigt og alle vores forventninger er blevet opfyldt - vores stor drøm er blevet opfyldt!
Tilbygningsprojekt på 55 kvm er blevet leveret til tiden, inden for budgettet, og til den aftalte kvalitet.
Resultatet er fantastisk!
Lito Byg kan styre en totalentreprise, og kan levere god service igennem hele byggeproces. Det har de vist her hos os.
Læs det med småt og det der føjes til i hånden - før du skriver under på noget fra Lito-byg
Det er sjældent, jeg direkte fraråder at handle med et bestemt firma, men dette er en undtagelse.
Jeg lavede en købsaftale med Lito-byg og var venlig, da jeg i kontrakten accepterde at give et beløb såfremt projektet ikke blev gennemført (fx hvis jeg valgte en anden leverandør på et tidspunkt hvor Lito-byg havde haft udgifter til udformning af et byggeprojekt med tegninger, beregninger mm.)
Lito byg fremsendte nogle skitser til kommunen og bad dem om at godkende et byggeprokekt på den baggrund, hvilket ikke blev godkendt. - Nu forventer Lito-Byg at kunne høste gevindsten for en dårlig skitse og et "udvalgt ordvalg" i kontrakten.
Så pas på ikke at skrive under på en konttrakt med Lito byg uden at have god juridisk bistand.

Reply from Litobyg
Flot udestue
Vores udestue er smuk og velfungerende. Det med forsinkelser hos underleverandører var vi også udsat for. De startede i december og tømreren gjorde det sidste færdigt i april. Vi havde regnet med januar ;-)
Alligevel er vi godt tilfredse med udestuen, men vi gjorde også klart fra begyndelsen, at vi hellere ville have at det bliver udført ordentligt end at det blev færdigt hurtigt.
Anders har været god til at holde et fast greb i de håndværkere, som var lidt svære at styre. Et projekt vurderes efter vores mening på pris, tid og kvalitet. Prisen holdt, der var intet fnidder med ekstra udgifter, tidsrammernes var ikke fastsat på forhånd, så vores forventninger var ikke noget, der var aftalt. Kvaliteten er så god at flere har nævnt udestuen positivt uden at vi har påbegyndt emnet, selvom vi absolut ikke er interesserede i at blive brugt som eksempel i reklamer mv.
Anders lavede også evaluering efter at det hele var færdigt, for at høre om der var fejl eller mangler og det viser efter vores mening en suveræn styring af projektet samt evne til at blive dygtigere.
Respekt gives fra vores side.
Mange hilsner
Claus og Mette fra Ringsted
foreløbig er gået 9 mdr. for færdiggørelse af Madeira havestuen
Jeg er så træt af at høre på "dårlige" undskyldninger fra Lito Byg.
Vi skrev kontrakt marts 2012, og havestuen er stadig ikke gjort færdig.
Håndværkerne kommer og går, lover at komme men udebliver uden at
meddele det. osv. 9 mdr er foreløbig gået.
Rykke for sidste beløb 28.ooo kr + ekstra regning på 10.000 kr er de hurtige
med at forlange.
Venter spændt på, hvornår de bliver færdige, med at rette div. fejl og mangler,
ellers ender det med en byggesagkyndig undersøgelse, jeg gider ikke mere,
og vil absolut ikke anbefale Lito Byg til andre. Jeg kunne ha fået bygget et helt hus på denne tid. venligst Bente Hedengran
Forsinkelser på forsinkelser.
Hej
Jeg ved ikke om det er en professionel virksomhed.
Først betaler du forud ved en overførsel på en håndskreven ordreseddel. Normal er det fakturaen ?? det blev send på email, som røg i spamfilteret. derfor sender de ikke nogle varer... Faktura modtager du først senere med varerne. Rart at se hvad man nøjagtig bestiller tilskåret .
ved leveringen modtog jeg så ikke alle pakker. Den sidste pakke blev ved leveringen afleveret et andet sted i værløse??? Heldigvis var det en ærlig sjæl, som senere i weekenden kom og afleverede den til mig.
Plader var så ikke skåret til som bestilt, kunne det gjort for hvis jeg venter en uge... (svaret var jo at alle håndværker selv tilskærer deres plader i længe og bredden)
Hvorfor reklammerer de så med gratis tilskæring når de ikke bruger dette..
Hm. vil så modtage en kreditnota på 140 kr som tilskæringen af 12 plader i længde og bredde koster..fordi de anderkender fejlen??
Gad vide hvilken håndværker der tilskærer alle sine plader selv, når man får det gjort gratis, så de bare skal lægges på istedet for de andre plader.