Logistiekdirect.be Reviews 4

1. Wholesaler
  2. Logistics service
  3. Packaging Supply Shop

Written by the company

Logistiekdirect is dé totaalleverancier voor de logistiek. Met een productassortiment van meer dan 15.000 artikelen op het gebied van magazijn en transport en meer dan 50.000 (zakelijke) klanten is zij marktleider op het gebied van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Je vindt in onze shop bijvoorbeeld vervoersdocumenten, spanbanden, palletten, verpakkingen, truck- en trailerparts, magazijnartikelen, labels & etiketten, verzegelingen en hijswerktuig. Als leverancier helpen we klanten hun logistieke proces in stand te houden door continue bevoorrading. Dat doen we al sinds 2015 vanuit onze passie voor logistiek. Productspecialisten adviseren en informeren en komen indien wenselijk op locatie. Alles om te zorgen dat de business van onze klant up and running blijft! We voelen de noodzaak om duurzame keuzes te (blijven) maken, zodat we de wereld ook op lange termijn draaiend houden. Daarom kiezen we bewust voor minder plastic in ons assortiment en gaan we gereserveerd om met het gebruik hiervan in onze eigen logistiek. Onze leveranciers worden om het jaar door ons geauditeerd op o.a. discriminatie, kinderarbeid, mensenrechten en arbeidsomstandigheden. Zo weten onze klanten met zekerheid dat ze zakendoen met een bedrijf dat aandacht heeft voor respect, integriteit en verantwoordelijkheid. Logistiekdirect is trots onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl en voert haar eigen merk 'Mattral' op.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Defect product ontvangen, retour wordt niet terugbetaald

Het product dat ik ontving was defect, en dus niet bruikbaar. Op verzoek van bedrijf direct terug naar leverancier gestuurd, zonder omweg via bedrijf. De terugbetaling van product en verzendkosten werd beloofd. Ondertussen is product al twee weken geleden retour afgeleverd bij leverancier, maar deze "heeft dit nog niet bevestigd" bij bedrijf, en dus wordt terugbetaling niet verwerkt. Bedroevend !

21 April 2026

Dag Hans,

Goed dat je ons dit laat weten. Houd moed, want we lossen het op! Ik heb je bericht doorgezet naar de betreffende afdeling en deze heeft meteen de terugbetaling verwerkt. Je zult het bedrag dus snel op je rekening zien. Als je deze week nog geen terugbetaling hebt ontvangen, kun je altijd contact opnemen met onze klantendienst.

Ik wens je nog een fijne, zonnige dag toe!

Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Erg tevreden

2 August 2024

Hi Bert,

We hebben sinds kort pas ons Trustpilot-profiel geclaimd, omdat we onze reviews verzamelen via een ander platform. Vandaar dat we nu pas kunnen reageren.

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! We helpen je graag de volgende keer weer vooruit.

Artikel retour gestuurd

Artikel retour gestuurd. 2 weken later nog steeds niet terugbetaald. Wanneer je een mail stuurt dan zeggen ze dat ze het druk hebben. Wanneer je dan een week later opnieuw een mail stuurt antwoorden ze exact hetzelfde. Dit bedrijf handelt niet eerlijk. Koop hier niets !

9 April 2024

Hi,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze service! Gelukkig hebben we het druk, maar dat mag nooit de reden zijn om jou te laten wachten op een terugbetaling. Omdat de review al zolang geleden is geplaatst, gaan we ervan uit dat het momenteel is opgelost. Als dat niet zo is, helpen we je alsnog graag vooruit.

Rated 1 out of 5 stars

ik snap niet dat zulke bedrijven…

ik snap niet dat zulke bedrijven blijven bestaan. Zeer slechte ervaringen. Mensen, koop hier niet want ze zijn zeer misleidend!!!

27 February 2023

Hi Jason,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze service! Welke slechte ervaringen heb je precies? We herkennen ons niet in wat je schrijft. Je mag altijd contact opnemen met onze klantendienst; zij helpt je graag verder!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look