Loodgieter antwerpen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Zonder te zeggen dat een offerte…

Zonder te zeggen dat een offerte betalend was werd er eentje opgemaakt met kost prijs van 95€. Dit ging er afgetrokken worden bij het plaatsen door hen. Maar wat beter is ik vroeg een factuur en het staat er niet eens op vermeld die 95€. Alsook geen type boiler en materiy gewoon naam en werkuren en kraan 1653€

2 March 2026

thermostatische kranen regelbaar via WIFI

Belde hem op met vraag om thermostatische kranen te laten installeren bedienbaar via WIFI (met app). Heeft me tijdens gesprek van 20 minuten uitgelegd dat dat niet kon (ik woon in appgebouw met 1 centrale ketel) EN ik begrijp ook waarom het niet mogelijk is. Enkel thermostatische kraan waarop je temperatuur kan instellen is mogelijk (zonder WIFI) en hij legde uit waarom dat dat eigenlijk zinloos is voor mij. Geweldig, hij had dat laatste makkelijk kunnen plaatsen doch legt me uit dat dat niet helpt voor mij (gezien centrale ketel leidend is). Dat dat vandaag nog bestaat, een gratis degelijk advies. Zeer vriendelijk en bekwaam en vooral geduldig. Die bel ik opnieuw op indien ik een probleem heb en er echt iemand moet komen.

15 November 2024

TOP kerel!!

TOP kerel!!! Ik had al een paar dagen een foutmelding op onze ketel en besloot deze loodgieter te bellen. In plaats van langs te komen, belde hij me meteen via WhatsApp video en gaf me een simpele uitleg zodat ik het het zelf kon oplossen... Echt een vakman met kennis van zaken, supervriendelijk, rustig en recht door zee. Voelt heel vertrouwd en eerlijk. Ik heb mijn nieuwe vaste loodgieter gevonden!

2 October 2024

Ongelofelijke service

Ongelofelijke service! Probleem onmiddellijk gedetecteerd en telefonisch begeleid om dit op te lossen!
Super vriendelijk!!
Zeer grote aanrader, geen reden meer om je zorgen te maken als je eens zonder warm water zit. Een plezier om mee te werken.

22 May 2021

loodgieter antwerpen

5 sterren voor loodgieter antwerpen !!! super bedankt mannen :-) ik had verschillende loodgieters gebeld die 24h op hun website hadden staan en niemand nam de tel op om 23h s'avonds, alleen loodgieter antwerpen !
ze hebben me uitgeled wat ik moest doen met de waterlek zodat ik toch een rustige nacht had en stonden om 8h bij mij om de lek te maken.
nogmaals super bedankt voor jullie service.

5 January 2016

zeer goed

de mannen werken zeer snel en vooral zeer proper , ik belde op Dinsdag en woensdag hebben ze mijn waterketel komen vervangen.

26 December 2015
Rated 5 out of 5 stars

Afvoerlek badkamer snel en perfect hersteld

Een waterlek in de afvoer van uw badkamer is nooit leuk; enkele dagen zonder douche en bad doet je eens te meer beseffen wat voor luxe-beestjes we eigenlijk zijn!
De mensen van Limano hebben ons asap uit de nood geholpen en het dient gezegd dat ze niet enkel snel waren maar ook eersteklas arbeid geleverd hebben!

13 October 2015

The Trustpilot Experience