Lunds Catering leverede den lækreste tapas til vores fest. Hele vejen igennem havde vi indflydelse på hvordan det skulle være og med kyndig vejledning, meget professionelt. Og så smagte det hele ba... See more
Company replied
Fik leveret og tilberedt (grillet) et helt lam i anledning af min 50 års fødselsdag. Alt fungerede fuldstændig perfekt fra start til slut. Mega sød grillmester der havde alt udstyr med og grillede lam... See more
Jeg skulle fejrer min 60 års fødselsdag, drømte om en havefest incl. grillbuffet. Søren ringede og sagde du kan godt få maden, men efter som jeg var sent ude skulle jeg selv stå for at grille ma... See more
Company replied
Vi havde Lunds catering ude til en konfirmation en solskinsdag i april. Hele konceptet var rigtig tjekket, rettidigt og maden var superlækker. Prisen var god og alt var lækkert lavet og anrettet. En... See more
Uanset hvad du planægger, kan Lunds Catering hjælpe dig med at gøre dit arrangement vellykket og lækkert. Hos Lunds Catering har vi mere end 15 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at dit grillevent er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.
Rådhus Allé 25, 5610, Assens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Fantastisk mad, fantastisk service. Kan på det varmeste anbefale Lunds Catering.
Vi har med stor velbehag spist ved Lundscatering Både ved forskellige arrangementer og en stor fødselsdagsfest. Fem stjerner herfra.
Virkelig lækker og spændende mad de laver 🤩
Har holdt brunch hvor Lunds stod for det hele - det var utrolig lækkert! Super mad, dejligt personale - der var ikke en finger at sætte! Jeg havde selv et par ønsker til menuen og det var intet problem.
Der ud over har Lunds stået for alt til min fars 70 års fødselsdag med 110 gæster. Menuen var ekstremt lækker og ikke bare en alm buffet! Personalet var så søde og venligt - alt var perfekt!
Vi fik fantastisk mad og service med helstegt lam og tilbehør.
Har her på Assens Camping fået en gang helstegt pattegris med lækkert tilbehør fra Lunds catering. Meget veltilberedt pattegris, og en lækker hjemmelavet kartoffelsalat og en lige så lækker broccolisalat. Kun sølle 150,- og det var kæmpe portioner. 5 stjerner herfra.