Advokatfirmaet MachenhauerNielsen Reviews 34

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik hjælp af Flemming Rasmussen og hans sekretær Ann-Karina i en sag om opholdstilladelse. Rådgivningen var yderst brugbar, og vi følte os trygge igennem hele forløbet. Udfaldet var også til vor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Flemming har givet os en virkelig god og hjælpsom advokat behandling. Sagsøgte forsøgte med at vride og vende sandheden, men Flemming har med sin stærke baggrund, også i andet end advokatsager, kunnet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Denne advokat (Stig Nielsen) er dømt ved Advokatnævnet (Sagsnr. 2019-2778) for at handle i strid med god advokatskik og pålagt en bøde på 10.000 kr. Vores afdøde far havde Stig Nielsen som væ... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fagligt god, samt personlig rådgivning

Rådgivningen var yderst brugbar, og vi følte os trygge igennem hele forløbet.

Udfaldet var også til vores fordel, så det faglige kan der heller ikke sættes en finger på.

27 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og professionel rådgivning!

Fantastisk og professionel rådgivning!
"Jeg har været utrolig glad for den hjælp, jeg har modtaget fra Flemming. Fra start til slut har de været yderst professionelle, lyttende og meget kompetente. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og resultatet blev bedre, end jeg havde håbet på. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for juridisk bistand."🙏🙏

11 January 2026

Super rådgivning!

Super god, fair og hurtig service. Flemming var virkelig hjælpsom med mit spørgsmål og har givet mig rigtig god rådgivning jeg kan bruge videre i forhold til en inkassosag for mit firma.
Jeg kan varmt anbefale Flemming som rådgiver da man får hurtige, konkrete og forståelige svar :)

1 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Medhold i Advokatnævnet efter salærklage overAdvokat xxx hos Advokatfirmaet MachenhauerNielsen

Opdateres anmeldelse!
Oprindelige opslag, fra år 2023, blev slettet efter begæring af den omhandlende advokat hos Advokatfirmaet MachenhauerNielsen, som ønsker at være anonym.

—-

Jeg har fået lavet ægtepagt og testamente hos Advokatfirmaet MachenhauerNielsen, hos Advokat (anonym).
Forinden påbegyndelsen af opgaven, havde jeg telefonisk fået oplyst, at salæret for opgaven var ca. 10.000 kr, men i hvertfald ikke 15.000 kr., som advokaten udtrykte det.
Efter udførelsen af opgaven fik jeg en regning på 22.1000 kr.
Trods indsigelser over salæret, til Advokat (anonym) hos Advokatfirmaet MachenhauerNielsen fastholdte advokaten salæret.
Jeg bad derfor om en opgørelse over opgaven dvs. dato, tidsforbrug og oplyst om det er advokat eller advokatsekretær, der har udført opgaven.
I opgørelsen fremgår det, at advokaten blandt andet har faktureret for to møder af en times varighed.
Vi har afholdt to møder, men til begge var advokaten forsinket og til det sidste var vi færdige 20 min før, således at vi reelt har afholdt:
1 møde på 50 min., og det sidste på 30 min. Men de er, som nævnt, faktureret for 2 x 1 time. Til en timepris på 3125 kr. er dette ikke uvæsentligt.
Inden det andet møde modtog jeg en mail fra sekretæren hos advokatfirmaet om at indbetale 7000 kr. i depositum - fristen var inden afholdelse af det andet møde.
4 dage FØR afholdelse af mødet ringede sekretæren med påmindelse om at betale pengene. Dette havde jeg også i sinde at gøre, men havde jo egentlig god tid til en bankoverførsel.
Dette opkald er der faktureret 250 kr. for i opgørelsen…!
Ligeledes er der faktureret samme takst når jeg telefonisk har lagt en besked til advokaten.
Nå ja, så advokaten også taget penge for at behandle mine indsigelser over salæret!
Jeg valgte derfor at indgive en klage til Advokatnævnet over Advokat (anonym) fra Advokatfirmaet MachenhauerNielsen, både over salær og adfærd.
I Advokatnævnet fik vi medhold i salærklagen!
Advokatnævnet har fastsat, hvad de finder en rimelig pris, på 15.000 kr. for opgaven. De har besluttet, at Advokat (anonym) fra Advokatfirmaet MachenhauerNielsen skal tilbagebetale differencen til det oprindelig opkrævede bekøb, 22.100 kr., + Nationalbankens udlånsrente + 8 procent i rente fra jeg indbetalte beløbet i april 2023.
Sagen er derfor nu endelig afsluttet og Advokat (anonym) fra Advokatfirmet MachenhauerNielsen har måtte tilbagebetale.
Jeg finder helt sikkert en anden advokat næste gang jeg får brug for advokatbistand.

Det skal bemærkes, at Advokat (anonym) fra Advokatfirmaet MachenhauerNielsen jf høringssvaret til Advokatnævnet, (selvfølgelig) har en anden oplevelse af forløbet.

28 June 2025

Hold jer langt væk fra Advokatfirmaet MachenhauerNielsen og Advodan Holbæk

Jeg skal indledningsvis sige at både advokaten fra advokatfirmaet MachenhauerNielsen og fra Advodan Holbæk har bedt om at få deres navne fjernet fra denne meget dårlige anmeldelse. Måske fordi de begge er dømt ved Advokatnævnet for at handle i strid med god advokatskik og pålagt en bøder. Jeg vil derfor fraråde alle at bruge disse firmaer!

Hold jer langt væk fra dette advokathus, da man kan træffe at få en af deres partnere, som er dømt ved Advokatnævnet (Sagsnr. 2019-2778) for at handle i strid med god advokatskik og pålagt en bøde på 10.000 kr. Vores afdøde far havde ham som værge. Vi var meget utilfredse, da vi syntes han ikke overholdt aftaler og svarede tilbage på henvendelser. Det endte med at vi klagede til statsforvaltningen, som desværre ikke gav os medhold. Mange måneder efter fars død havde bobestyrer endnu ikke modtaget regnskabet fra denne advokat, så boet kunne afsluttes. Vi klagede derfor til Advokatnævnet som gav os medhold. I kendelse af 27. maj 2020 blev han derfor pålagt en bøde på 10.000 kr. efter retsplejelovens § 126 stk. 1. "Advokatnævnet finder, at advokat "Navn må ikke nævnes" har handlet i strid med god advokatskik..." Denne advokat har desuden hævet rigtig mange ekstraordinære salærer som værge (ca. 50.000 kr. ), som han ikke ønskede at fremsende dokumentation for at måtte hæve. Familieretshuset skal nemlig godkende alle ekstraordinære salærer en værge hæver. At plukke en dement gammel mand, som kun havde folkepension som indtægt er f..... ulækkert! Det seneste nye i sagen (september 2022) er at bobestyrer (Partner hos Advodan - Holbæk) efter at være blevet PÅLAGT, af skifteretten i Holbæk, halvhjertet har rykket denne advokat for at afregne korrekt med boet. Det kom der ikke noget ud af, hvorfor vi klagede til Advokatnævnet, som desværre mente, at vi ikke havde retslig interesse i advokatens manglende svar og afregning med boet og derfor afviste klagen. Advokater som ham ved om nogen hvor udueligt Familieretshuset og retssystemet er generelt og derfor udnyttet det til fulde. Man skal jo ikke glemme, at det er Skifteretten der udpeger værger og bobestyrer, de lever sammen i en fin symbiose. Det virker som om bobestyrer fra Advodan ikke har haft den store interesse i advokaten og tidligere værge skulle afregne med Boet. Advokatnævnet påpeger i hvert fald "at advokat og bobestyrer i hvert fald fra september 2019 var bekendt med boets potentielle mellemværende med afdødes tidligere værge". Som en lille opmuntring har Advokatnævnet på baggrund af dette fundet at Advokat og bobestyrer har tilsidesat god advokatskik og idømt en bøde på 20.000 kr. "Advokatnævnet finder, at advokat "navn må ikke nævnes" har tilsidesat god advokatskik, jf. retsplejelovens S 125, stk. 1, ved uanset mange henvendelser fra MH (mig) advokat ikke at have foretaget de nødvendige skridt i forhold til det eventuelt mellemværende med værgen." HUSK når I har med denne typer mennesker at gøre, at få alting på skrift og lav lydoptagelse af møder. Alt skal kunne dokumenteres ellers løber de fra aftaler, hvis det er til egen fordel. Det sidste råd er helt at fravælge advokater fra Advokatfirmaet MachenhauerNielsen og Advodan, så man ikke render ind i de to advokater, når Skifteretten forsøger at udpege dem til værge eller bobestyrer (eller i det hele taget). Skifteretten spørger om man kender, eller har relation til den person, de nævner. Svarer man ja finder de en anden, så simpelt er det. Man kan desværre ikke give 0 stjerner i anmeldelser.

25 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Smidt af, midt i Øresund af egen advokat ?

Desværre bruger trust pilot ikke minus stjerner.

Jeg indgik samarbejde med machenhauernielsen i Holbæk 29/11-22.
Advokaten udtrykte at vi havde en meget god sag mod Holbæk kommune, for en byggetilladelse der var ansvars behæftende.
Forundersøgelser der tog et år ? Kostede 42.000,- før forsikringen tog over, det i sig selv virkede voldsomt.
Strategien blev gået igennem på et møde d 23/4-24 med en af medejerne og advokaten.
Da jeg havde udtrykt undren over kravsbeløbet 60.000,- da vi talte om en mill.
De sagde at de ville kræve syn og skøn, så ville beløbet rejse sig enormt. Deres grund var retsafgiften, jeg sku blot læne mig tilbage.
Op til sagen, udtrykte jeg undren over syn og skøn ikke fremgik ?
3 md før retsmøde, indkalder han til møde. Jeg tror jeg skal blive informeret men nej; grundet mine spørgsmål til syn og skøn, vælger advokaten (som jeg ikke må nævne navn på) at straks udtræde? Det skal siges at mødet var i venlig tone, dog var han meget insisterende.
Han udtrykker at, jeg sagtens kan finde anden advokat, hvilket sku vise sig,IKKE er tilfældet.
Ingen advokater vil tage sagen så langt i processen samt, de undrer sig over at advokaten udtræder fra en civil sag, så tæt på retsmøde ?
Det havde ingen af advokaterne hørt om før (25 forskellige advokater)
Mig stadigt en gåde hvorfor firmaet behandlede mig sådan ?

Resultat; hele sagen (2 års arbejde) falder.
Jeg skal blot betale alt 20.000 til modbart. Advokaten har den frækhed at kræve 40.000,- af min forsikringen.

Brug aldrig machenhauernielsen, at blive slagtet af sin egen advokat må være toppen af uetisk advokat behandling, fordi han ikke kan leve op til sine egne lovninger.
Så 100.000 lige ned i skraldespanden ?
+ den stensikre erstatning.

Jeg går naturligtvis til advokat nævnet.

Jeg står gerne til rådighed for dem der måtte kunne bruge det, blot kontakt mig.

19 June 2025

Tyveknægte i jakkesæt

Boede ved dem i Kalundborg. Den korte historie er, at de snyder hvor de kan. Nægter at udskifte gamle køleskabe og rådne køkkenborde og fralægger sig ansvaret. Stig forsøgte at bilde huslejenævnet ind at køkkenet havde lidt under "hård brug" af mig og mine børn, for at komme udenom.
Vi havde boet der i under 6 måneder.
Dernæst begynder renovering af bad 2 uger efter jeg flyttede ind, så vi ikke kunne bade i et år, fordi ingen tager ansvar for det projekt heller. Jeg måtte til sidst selv træde til som tovholder og ringe til 3 forskellige håndværkere og sætte møder op.

De snyder og bedrager og tager alt, hvad de kan få. Tyveknægte i jakkesæt.

9 January 2024

Rystende ringe og grådige

Rystende ringe. Hold jer langt væk fra dette advokat-firma, der kun er ude på at trække tiden i langdrag og tjene på dig.
I 2020 fik jeg - dengang meget blåøjet - en samtale med Stig Nielsen, som gerne ville være min advokat (efter mundtlig aftale). Han var god til at overtale mig om det urimelige i min situation (køb af sommerhus med ikke fungerende faskine/ afløb) og han virkede effektiv og hurtig.
Da sagen så skulle igangsættes stod jeg lige pludselig med en helt anden advokat fra firmaet, Flemming Rasmussen, der var langsom, omstændelig, dårlig til at formidle og forklare strategien overfor mig (hvis der var nogen). Han talte uafbrudt om Thailand og sprog og familie-retssager, som intet havde med min sag at gøre.
Han nærmest hyggede sig, når han kom forbi med al god tid i verden, og han snakkede løst og fast om alle mulige andre forhold end min sag.
Da sagen lakkede mod enden, (som skulle have mundet ud i retssag, der skulle føres mod tidligere ejere) fik jeg lige pludselig en monster-regning fra advokaterne, der langt oversteg al rimelighed, alle aftaler, og desuden langt større end det tab, jeg havde lidt ved sommerhuskøbet.
Jeg blev rasende - og heldigvis belærte mit dygtige forsikringsselskab advokat-vampyrerne om, at sådan spiller klaveret ikke. Advokaterne kom ikke afsted med deres ulovlige krav. Tænk at ens forsikringsselskab skal redde én fra den advokat, der er sat i verden for at hjælpe klienten. Jeg fik siden hen at vide af synsmanden (der så på faskine/ afløb), at jeg ville have vundet sagen mod tidligere ejere, det kunne han først fortælle mig efterfølgende. På grund af de elendige advokaters grovhed, var det umuligt at fortsætte sagen, tilliden var smadret. Og jeg fik kun tab på tab ud af det på grund af de såkaldte advokaters elendighed og ligegyldighed over for mig som kunde og klient. Vælg dem ikke!

9 October 2023

Stor tak

Stor tak til Flemming R. og hans team ifm. min sag. Deres professionalisme og engagement gjorde en stor forskel, og jeg følte mig godt informeret og støttet hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!"

30 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Lige meget hvor mange gange man ringer…

Lige meget hvor mange gange man ringer skriver til advokaten får man ingen tilbagemelding når de endelig svare påstår de at de ikke har modtaget dokumenter vel og menende dokumenter der er reflekteret på tidligere i sagen. Det er dårlig advokat skik og kan ikke anbefale dette firma til administrative behandlinger af eks. Salg af andelsboliger

14 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meget ringe og dyr sagsbehandling

Meget ringe sagsbehandling. Gjorde en simpel sag unødig kompliceret og tidskrævende.
Mødte for sent til møder, var uforberedt, havde ikke styr på tingene, samme fejl i flere referater, som kom mere end 2 måneder efter mødets afholdelse.
Indkaldte til unødvendige møder, anvendte ikke korrekte paragraffer. Vi blev truet med strafrenter på en ikke godkendt aftale/forlig.
Vi hyrede en advokat, hvilket betød at sagen blev afsluttet med et meget anderledes resultat end bobestyrers forligsforslag.
Betaling og ydelse passer ikke sammen, arvinger endte med 0 kr. og bobestyrer med ca. 156.000 kr.

18 March 2024

100% ringe service fra dem

Opdateret anmeldelse!
Oprindelige opslag, fra år 2023, blev slettet efter begæring af den omhandlende sekretær hos Advokatfirmaet MachenhauerNielsen, som ønsker at være anonym.

Viser i øvrigt meget fint deres engagement, når de først 2 år efter oprindelig anmeldelse brokker sig 🥱
———

100% ringe service fra dem.
Er igang med en depositums tilbagebetaling sag fra et udlejnings firma der gik konkurs.
Sekretæren der står for sagen, informerer ikke om sagens gang, svarer ikke på mails, ringer aldrig tilbage.
Hold jer væk fra dem.

13 October 2023