Written by the company
Malerfirmaet Fyhn v/Kim Fyhn udfører alle former for malerarbejde både for privat og erhverv, vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma med mere end 22 års erfaring, og engagerer os altid 100% i enhver opgave og kvalitet er vores kerneværdi. Når vi udfører en maleropgave for dig, sørger vi altid for, at du fra start til slut både får professionel rådgivning og vejledning. Det kunne f.eks. være, hvilken type maling/Produkter der passer bedst til den opgave, du skal have udført. Vi har flere års erfaring inden for malerfaget, så vi ved, hvad der fungerer bedst. Vores råd og vejledning stemmer altid overens med de ønsker og behov, du har, så du ender ud med et tilfredsstillende resultat. Hvis du leder efter et professionelt malerfirma i Vejen, Kolding, Esbjerg, Fredericia, Vejle og resten af Jylland, kan du trygt kontakte os. Har du nogle spørgsmål til vores priser, arbejde eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.
Nygade 17, 6670, Holsted, Denmark
- fyhnmaleren@gmail.com
- www.malerfirmaetfyhn.dk
No recent history of asking for reviews
Virkelig professionel og dygtig maler
Vi har generelt været rigtig glade for samarbejdet med Kim Fyhn fra Malerfirmaet Fyhn.
Selve malerarbejdet er udført i en virkelig flot kvalitet, og resultatet har fået masser af ros fra både familie, venner og andre håndværkere, der har været forbi. Man kan tydeligt se, at Kim går op i sit håndværk og leverer et flot stykke arbejde.
Derudover blev alle aftaler overholdt under selve projektet, og samarbejdet fungerede rigtig godt. Derfor havde denne anmeldelse uden tvivl været på 5 stjerner, hvis historien var sluttet der.
Desværre mangler der stadig lidt finish-arbejde, som vi har ventet på siden februar. Vi har rykket flere gange undervejs, og vi har forståelse for, at Kim både har været fraværende af private årsaget og haft travlt. Men vi er nu nået til juni, og de sidste detaljer er stadig ikke blevet færdiggjort.
Det ændrer ikke på, at kvaliteten af arbejdet er rigtig høj, men når en opgave ikke er helt afsluttet efter flere måneders ventetid, trækker det desværre en stjerne ned.
Mit råd til andre er derfor: Vent med at betale den sidste faktura, til alle de sidste detaljer og afsluttende opgaver er helt på plads.
Alt i alt har vi haft en god oplevelse, og hvis det sidste bliver afsluttet som aftalt, vil jeg ikke tøve med at opdatere anmeldelsen til 5 stjerner.

Reply from Malerfirmaet Fyhn v/Kim Fyhn
Flot arbejde til aftalt tid og pris.
Flot arbejde til aftalt tid og pris.
Fin afdækning så vi havde mindst mulig gene.
Behagelig menneske at arbejde med.
Den bedste maler til dato
Utrolig behagelig at være i dialog med. Kim siger tingene som de er, og kommer med gode ind spark til projektet.
Kunne jeg give 6 x ⭐️ havde han fået det.
Indvendig maling
Virkelig fint stykke arbejde .
Han har malet hele huset indvendigt.
Sat væg op
Samlet work in closet
Sat panel væge op
Fint og veludført malerarbejde
Fint og veludført malerarbejde, som vi gerne vil benytte os af en anden gang.
Vi har haft malerfirma Fyhn til at male…
Vi har haft malerfirma Fyhn til at male vores vinduer.
Fantastisk flot og gennemført arbejde.
Aftalerne er blevet overholdt.
Og der er givet gode råd og vejledning undervejs.
Kan klart anbefale malerfirma Fyhn til at udføre arbejdet hvis du ønsker et flot og tilfredsstillende resultat.
Stor tilfredshed
Kim Fyhn responderede hurtigt med en SMS efter, at jeg havde indsendt et ønske om et malertilbud på 3byggetilbud.dk. Han kom som aftalt, og han sendte sit tilbud i løbet af meget kort tid. Jobbet blev udført på et tidspunkt, der passede mig. Jeg vil bruge Kim Fyhn en anden gang og til enhver tid anbefale ham.
Lavede en forespørgsel til 3byggetilbud…
Lavede en forespørgsel til 3byggetilbud - straks kontaktede Kim Fyhn mig og spurgte nærmere ind til opgaven. Flere dage foran de 2 andre, så vi valgte Malerfirmaet Fyhn, som også påbegyndte opgaven i kommende weekend.
God stil, god arbejdsindsats og god vejledning til os.
De skal nu også lave andre opgaver for os.
Vi har haft en super god oplevelse med…
Vi har haft en super god oplevelse med Kim. Har overholdt vores aftaler 100 procent og priserne holder som aftalt.
Vh. Lisa og Bent Klockmann,Niels Skovgaardsvej 3,6600 Vejen
KAN KUN ANBEFALES 😁😁
Har fået malet mit sommerhus
Har fået malet mit sommerhus, som nu stråler af glæde,
(Hvilket jeg også gør).
Pris, kvalitet og levering top.
Tak til Kim og Erik for deres positive måde at være på.