3.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geldwolven

Bizar dure gym voor wat je krijgt...
Vreemde afspraken/voorwaarden voor ziekte/inhaallessen/vakantie, etc... Doe het niet! Je kan het beste naar een reguliere gym gaan!
Communicatie is zeker een verbeterpunt.
Toen mijn coach stopte, heb ik bij haar aangegeven ook te willen stoppen, dat was helemaal prima.
Maar ze bleven facturen! 2x gemaild en pas na een week reactie. Nee dit is echt mijn eigen schuld omdat ik geen uitschrijfformulier heb ingevuld... Nee, die heb ik niet ontvangen, coach had er niets over gezegd dus ik dacht het is prima zo! Zo lang daar gesport, al mn geld er doorheen, en dan zo omgaan met je klanten... Geen enkele tegemoetkoming, coulance, excuses, niets! Nou dat zegt wat mij betreft genoeg over hun 'missie en visie'...

21 November 2025

slechte communicatie

Bij binnenkomst een prettig gesprek gehad, alles goed uitgelegd. Helaas bleek de pers. trainer waaraan ik gekoppeld was er al heel snel, binnen 1mnd mee op te houden. Daarbij weinig communicatie, geen reactie op vraag over voeding. Dus het dagelijks contact met je trainer zoals beloofd is er niet. Ik ben al snel (met 2 weken) door alle miscommunicatie gestopt. De proefperiode liep nog. Aan het einde van de maand een factuur gekregen terwijl er 2 weken een gratis try out afgesproken was. Na gemaild te hebben is deze gecrediteerd. Maar ook hier geen reactie van de leidinggevende van de locatie. Al met al vind ik Maxfit geen aanrader. Inmiddels train ik ergens anders, met juiste begeleiding, mensen die echt betrokken zijn en waar gecommuniceerd wordt. En... nog eens een stuk vriendelijker voor mijn portemonee

31 January 2026

4 februari 2025 bij Maxfit begonnen

4 februari 2025 bij Maxfit begonnen. Ik kwam na een fikse schouderblessure bij Maxfit waar ze je ook daarmee prima kunnen begeleiden / rekening houden met wat jij aangeeft!!
Doel was 30 kg te verliezen.
Ik hoor het ze nog zeggen....als jij doet wat wij zeggen.....dan komt het allemaal goed.
Daar is geen woord aan gelogen!!
Denk dan niet alleen aan de 2 x per week trainen, maar ook aan de hoeveelheid water die de coach adviseerde aan het begin van het traject. Ook denken aan dagelijks het aantal stappen zetten wat ze adviseren ( heb je veel zittend werk.....ga dan gewoon zelf een goede wandeling maken bijvoorbeeld na het avondeten .Vaak hoor je mensen zeggen daar heb ik geen tijd voor.
Toch heb ik zelf ervaren dat ik daar zelf tijd voor gemaakt hebt ( prioritijten stellen hoorde hier zeker bij!!Dagelijks contact met je coach en daarbij eerlijk blijven over gewicht en voeding .uiteindelijk had ik veel eerder als de geschatte datum.mijn doel bereikt!!daarna doel bijgesteld naar 40 kg afvallen. Dit was op 4 augustus 2025
Bij het behalen van dat doel begonnen met calorie inname weer omhoog te schroeven, tijdens die periode ging er nog 6 kg af.
Ik ben jaren niet zo fit geweest als nu!!!
Wil je graag afvallen met de bekende stok achter de deur , dan kan ik Maxfit zeker aanraden.

9 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik had meer van Maxfit verwacht mede…

Ik had meer van Maxfit verwacht mede door de positieve reviews. Deze lijken misleidend, ik zag een aantal reviews van medewerkers. Er werken natuurlijk best wel wat mensen op de verschillende vestigingen en als die het allemaal positief invullen.. Daarnaast zie ik dat er veel reviews van jaren geleden zijn. Wellicht dat het toen natuurlijk nog heel anders was.

Toen ik eenmaal klant werd voelde ik mij eigenlijk al snel wel een nummertje. Ik kreeg een verkeerd voedingsschema, van een ander persoon, met naam en toenaam. Dit kan natuurlijk gebeuren maar toen ik dit aangaf kon er geen excuses vanaf. Er wordt verder aangegeven dat je elke dag contact hebt met je coach dit is niet waar. Vaak als ik contact zocht werd er niet of heel laat op appjes gereageerd. Juist dat persoonlijke is wat ik nodig had en waar ik voor gekozen had. Daarnaast wordt er erg veel druk opgelegd, afvallen is natuurlijk een proces en elk lichaam is anders. Elke dag wegen, ik snap dat dat hen concept is en met een reden maar dit kan ook averechts en als obsessie gaan werken. Daarnaast moet je bij vakantie doorbetalen en lessen inhalen, wat met een volle agenda niet realistisch is en niet werkt voor de lange termijn. Klantvriendelijkheid ontbreekt.

Door al deze punten besloten met een ander traject verder te gaan. Tot overmate van ramp bleef er gefactureerd worden. Ik heb hier meerdere malen over geappt met m’n coach en een andere coach gezien hij op vakantie was, dit zou opgepakt worden maar ik moest er elke keer achteraan en bleef herinneringen krijgen. Op een gegeven moment hoorde ik niets meer dus ging ik ervanuit dat het opgelost was.

Ik schrijf na 4 maanden een review omdat het mij toch niet lekker zat en ik mensen voor Maxfit wil behoeden, kies goed wat bij je past gezien je er fors voor betaald! Toen na het geven van 1 ster kon ik wel na 1 dag gebeld en geappt worden. Tot overmate van ramp werd er by the way aangegeven dat de factuur nog steeds openstond! Dit terwijl het volgens de mevrouw aan de telefoon 1 druk op de knop was?! 1 druk op de knop en ik ben er al maanden mee bezig!!! Dit lijkt wel een verdienmodel. Als je klant wil worden, kan er van alles gebeuren. Maar als je al klant bent krijg je niet de aandacht zoals gesuggereerd wordt en als je wil stoppen duurt het dus al helemaal maanden voordat een kwestie opgelost kan worden en pakt niemand zijn verantwoordelijkheid! Dus denk goed na voordat je voor Maxfit kiest!

Ik heb inmiddels de reactie ontvangen met een oplossing om 3 maanden gratis een traject te volgen. Echter, ik ben het vertrouwen verloren (logisch) en ben inmiddels met een ander traject gestart. Deze oplossing komt voor mij over als een gebaar voor de schijn.

Na moeite is er ook een oplossing geboden om 14 dagen gratis te krijgen, maar dit is voor mij geen extra compensatie, aangezien op de website duidelijk wordt aangegeven dat je 14 dagen GRATIS kunt proberen. Dit zou dus sowieso teruggegeven moeten worden.
Ik ben echter veel meer kosten kwijtgeraakt, en ik zou graag de gemaakte kosten vergoed willen krijgen. Dit zou ook in lijn moeten zijn met de belofte op de website: ‘Resultaat gegarandeerd. Anders geld terug’. Voor mij lijkt dit dan ook duidelijk, zeker door alles wat er gebeurd is en er zogenaamd wordt aangegeven dat het betreurd wordt, maar er wordt hier erg moeilijk over gedaan. Dit terwijl ik al langer dan twee weken met deze kwestie bezig ben!

28 August 2025

Sterker geworden.

Sport nu 2 1/2 jaar in Arnhem. Mijn doel was weer fitter, sterker worden en weer kunnen hardlopen. Beide is gelukt ik loop weer hard en voel mij sterker. Voor mij werkt de kleinschaligheid ze kennen je en stimuleren je om wat extra te doen.

16 August 2025
Rated 4 out of 5 stars

Ik was niet tevreden met mezelf en en…

Ik was niet tevreden met mezelf en en heb de stap gezet naar #Maxfit Huissen# daar is bij de intake goed naar me geluisterd, uitvraag gedaan wat zijn je valkuilen waarom wil je dit gaan doen en wat is je doel. Ik heb een aantal maanden samen met Chinsey getraind, wat een geweldige vakvrouw. Ze heeft me begeleid in de voedingsschema's iedere dag ! En op de training was zij de motivatie en stimulans om iedere keer een stap verder te gaan. Ik was op zoek naar een manier om op een gezonde manier af te vallen en fitter te worden. Chinsey de trainster heeft me een persoonlijk voedingsschema gegeven en we hebben samen getraind. Ik voelde me meteen op mijn gemak en de trainer was erg motiverend. Ik heb inmiddels afgevallen en voel me veel fitter. De sfeer bij Maxfit Huissen is ook top, ik kom er graag. Ik zou Maxfit zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke aanpak bij het sporten en afvallen."

23 June 2025

Max fit is top

Max fit is top! Sporten was nooit mijn ding... en als ik ging sporten dan met tegenzin...
Bij max fit wordt je leuk ontvangen en goed begeleid. Ik voel me op mijn gemak als ik binnen kom.ga nooit meer met tegenzin naar de sportschool! Sporten en afvallen en het nog leuk vinden ook! Je wordt gemotiveerd om door te zetten en ook belangrijk je wordt gezien! Er is altijd tijd voor een praatje. Mijn trainer lindo zorgt ervoor dat ik wil komen sporten met zijn positieve instelling! Reageert altijd op mijn berichten .beste trainer ever!

Gr M

5 July 2024

Aanrader

Iets minder dan een jaar geleden heb ik een van de beste beslissingen in mijn leven genomen: Ik heb toen Max Fit benaderd voor een oriënterend gesprek, om te kijken of hun aanpak wel bij mij past. Hun nuchtere aanpak: een gezond voedingsschema op maat in combinatie met (in mijn geval) 2 keer per week fitnesstrainingen van 1 uur in hun gym, onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Eigenlijk is fitness niks voor mij, maar ik wist dat ik met alleen gezond eten mijn doel (30 kilo afvallen) niet zou bereiken. En aangezien ze toen al ruim 3.000 mensen met succes van hun overgewicht hadden afgeholpen, had ik vertrouwen in hun aanpak. Ook al kon ik mij niet voorstellen dat hun inschatting, dat ik binnen 1 jaar 30 kilo kwijt zou zijn, ook echt op die korte termijn werkelijkheid zou worden.

Ik ben nu een klein jaar verder, en wat ik mij eerst niet kon voorstellen is toch gebeurd: ik ben 32 kilo lichter (ja, 2 kilo meer dan mijn oorspronkelijke doel 😉). En dat niet alleen: Ik zie er ineens ook sportief uit, omdat een jaar training onder begeleiding van een personal trainer ervoor heeft gezorgd dat ik gespierder ben geworden. Mijn personal trainer stond 24/7 voor mij klaar. Het traject moet je trouwens alleen doen als je er echt 100% voor wil gaan, want het vereist wel discipline en doorzettingsvermogen. Maar voor mij dubbel en dwars de moeite waard!

Wat ik bovendien prettig vind, is dat er bij Max Fit een fijne sfeer hangt. Iedereen die daar komt heeft hetzelfde doel: weer fit op een gezond gewicht komen. En zonder pillen en dat soort dingen, gewoon op de "traditionele" manier: gezond voedingspatroon en genoeg (en op de juiste manier!) bewegen. En door de 1 op 1 begeleiding van een personal trainer, hoef je alleen maar zijn of haar adviezen op te volgen en dan weet je gewoon dat je jouw doel gaat behalen. Als ik 32 kilo binnen een jaar kwijt kan raken, dan kan iedereen het. Als je het maar oprecht wil. 😊

24 December 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look