See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jammer dat de bestelde speelgoedkeuken drie dagen onderweg was, anders waren het vijf sterren geweest. Gelukkig had ik het keukentje op tijd besteld. Het in elkaar zetten leverde geen probleem op,... See more

Company details

1. Childrens Toy Store

Written by the company

Maxxshop.nl is de webwinkel voor al uw tweewieler beveiliging, houten kinderspeelgoed, tuinmeubelhoezen en outdoor artikelen. Wij bieden dit compleet aan voor een scherpe prijs.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Heb een op woensdag keuken besteld…

Heb een op woensdag keuken besteld voor de verjaardag van me dochter ze hadden me keuken niet meer die zo dinsdag weer op voorraad zijn. Na een belletje op vrijdag dat ik de keuken niet heb ontvangen heb we telefonisch samen een andere besteld die eerst de volgende dag geleverd. Me dochter super blij met de keuken en wij dat het zo netjes is opgelost. Super tevreden met de service 👍🏻😀

14 November 2025
Rated 4 out of 5 stars

Geen vijf, maar vier sterren.

Gelukkig had ik het keukentje op tijd besteld.
Het in elkaar zetten leverde geen probleem op, alhoewel ik sommige tekeningen iets anders had gemaakt. De schroeven e.d. waren goed en overzichtelijk verpakt.
Vandaag is mijn achterkleindochter jarig, maar morgen wordt het gevierd en ik verheug me nu al op haar blijde gezicht.

23 October 2025

Goed opgelost

Er was eerst een klein probleem met de levering,maar is snel en goed opgelost,waar mensen werken kan iets niet altijd goed gaan,maar ik ben alsnog heel tevreden en goed behandeld
A.Leenders

13 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super bezorging van een zwaar bureau!

Vanmiddag heeft de chaufeur 2 zeer zware dozen met daarin een hoekbureau gebracht, ik woon in een senioren complex en niet dichtbij de parkeerplaats, de superaardige chaufeur heeft de pakketten met een steekkar tot bij mijn voordeur gebracht! Wat een service!! De beste man kwam helemaal uit Oldenzaal, petje af voor deze service!

18 April 2025

Maxshop

Airfryer gekocht (met dubbele mand type TT-AF118) voldoet aan de verwachting,super snel geleverd voor een spot prijs.

20 December 2024

Art 4 slot gekocht via bol

Art 4 slot gekocht via bol, was helaas niet helemaal zoals ik wilde. Daarom retour gedaan was per ongeluk sleutels erbij te doen. Klantenservice gevraagd voor een eventuele oplossing. Waren heel snel en kwamen snel aan een oplossing. Echt een top bedrijf !!

12 December 2024

Art 4 slot

Art 4 slot gekocht, ging na 3 maanden waarschijnlijk door het vriezen buiten, niet meer open. Situatie uitgelegd en kosteloos een nieuw slot mogen ontvangen! Het team reageert snel en is erg vriendelijk. Bedankt!

2 December 2024

Super Service

Fietsslot besteld bij Maxxshop. Werd snel geleverd, helaas deed 1 sleutel het niet. Gebeld met Maxxshop en kreeg per ommegaande een nieuw slot opgestuurd. Super service!

4 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer

Nu inmiddels 6 dagen geleden besteld, een fietshoes die ik nodig had. Was op vakantie in Nederland, vandaag weer vertrokken en nog niets binnen. Email word niet op gereageerd. En dan zeggen ze voor 16 uur besteld is de volgende dag in huis. Mooi k.. het zal nu wel een keer op het vakantie adres aankomen. Maar ik kan het niet meer in ontvangst nemen. Nooit meer bij maxxshop jullie zijn gewaarschuwd.

8 July 2024

Beste Judith,

Bedankt voor het schrijven van deze eerlijke review.

Wat vervelend om te lezen dat u het product nog niet in ontvangst heeft mogen nemen. Dit is uiteraard niet zoals het hoort en ik kijk dan ook graag met u mee om dit uit te zoeken.

Het pakket is door ons op 08-07-2024 verwerkt een meegegeven met de pakketvervoerder. Sindsdien staat de track and trace stil en zijn er geen nieuwe meldingen zichtbaar over het pakket.

Op 13-07-2024 (zaterdag) neemt u voor het eerst contact met ons op en maakt u duidelijk dat u het pakket nog altijd niet heeft mogen ontvangen. Helaas zijn wij op zaterdag niet aan het werk en kunnen we u dus niet direct te woord staan. Vandaag 15-07 staan wij direct voor u klaar.

Tijdens het bestelproces gaf u aan het pakket dringend nodig te hebben. Ons advies is dan ook om vroegtijdig kenbaar te maken dat het pakket nog niet is ontvangen.

Dan zijn wij nog in de mogelijkheid om te schakelen met de pakketvervoerder en waar nodig een geheel nieuwe zending op te sturen zodat u het product alsnog ontvangt.

Wij worden als bedrijf nu beoordeeld op zaken waar wij geen invloed meer op hebben. Dit is jammer omdat dit zeker mogelijk was als we hiervan op de hoogte waren.

Wij begrijpen dat u het pakket niet meer in ontvangst kan nemen omdat u niet meer aanwezig bent op het vakantieadres. We zullen daarom het aankoopbedrag terugstorten en samen met de pakketvervoerder kijken naar waar het pakket zich nu bevind.

Team Maxxshop.nl

Rated 2 out of 5 stars

Groots aangekondigd dat er binnen 24…

Groots aangekondigd dat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Op donderdag besteld en op maandag pas binnen. Gezien het een cadeautje was ook nog eens iets anders moeten kopen om niet met lege handen aan te komen. Erg jammer.

10 July 2023

Reply from Maxxshop.nl

Beste Teun, wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is binnen gekomen. Wij doen altijd ons best om alle bestellingen op de afgesproken dag te laten bezorgen. Helaas kan het zich soms voordoen dat wegens drukte bij ons of bij de postbezorger dat er een bestelling niet op tijd binnen komt. Onze wel gemende excuses voor het voorval. Wij hopen in de toekomst u nog een keer van dienst te kunnen zijn en uw bestelling wel op de gewenste dag te leveren.

Vriendelijke groet,

Ties, Maxxshop.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle en vriendelijke service!

Onlangs een super mooi speelkeukentje besteld bij Maxxshop! Bij het uitpakken bleek een onderdeel beschadigd te zijn. En er was mij iets onduidelijk over het in elkaar zetten van een onderdeel. Via WhatsApp fijn en snel contact gehad en de volgende dag had ik ook een vervangend onderdeel in huis. Ik kan alleen maar zeggen, geweldige service!

3 March 2023

Reply from Maxxshop.nl

Hey P, wat fijn dat u tevreden bent over het speelkeukentje! Wij proberen altijd de beste service te verlenen voor een optimale ervaring. Wij waarderen de review en de 5 sterren dan ook enorm. Hopelijk mogen wij u in de toekomst vaker van dienst zijn!

Ties, Team Maxxshop.nl

Prachtig houten speelgoed

Prachtig houten speelgoed, snel geleverd voor een prima prijs!

12 January 2023

Reply from Maxxshop.nl

Hoi miriam! Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Rated 5 out of 5 stars

Past perfect op urban arrow met regenhuif

Ik had eerst een goedkope die te groot was en die waaide steeds weg. Deze past perfect op de urban arrow met regenhuif. En de klikgesp aan de onderzijde is ook ideaal.

Reply from Maxxshop.nl

Hoi Roger! Goed om te horen dat uw hoes perfect past en droog blijft! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Snelle en probleemloze levering

Snelle en probleemloze levering. Veel keuze, goede kwaliteit.

2 February 2023

Reply from Maxxshop.nl

Goedendag, Fijn dat uw pakketje snel is geleverd en u tevreden bent. Bedankt voor uw bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Goed artikel

Goed artikel. Gebruiksvriendelijk, mooi afgewerkt. Doet wat het beloofd.

Reply from Maxxshop.nl

Hoi Georgette, Fijn dat u tevreden met uw bestelling bent! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Motorslot en muuranker

Het slot was een dag eerder dan de track and trace had voorspeld. Erg precies is dat niet te noemen. Het slot en muuranker zijn erg zwaar uigevoerd en ziet er degelijk uit. Gelukkig heb ik het dieven gilde nog niet met het slot in de weer gezien om mijn motor te stelen.

22 January 2023

Reply from Maxxshop.nl

Hallo Ton, Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop en uw motor goed beschermd en vast staat! Bedankt en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snel geleverd!!

Reply from Maxxshop.nl

Hoi Rob, Fijn dat uw bestelling snel binnen is. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke website met gegevens die…

Duidelijke website met gegevens die klopte zoals maten en de info👍🏻

Reply from Maxxshop.nl

Hoi Jaap, Fijn dat u alles via de website heeft kunnen vinden. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Maxxshop.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look