Company details

1. Construction Machinery and Equipment

Written by the company

Bij MeesterTools.nl vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardig bouwgereedschap en apparatuur voor professionals en doe-het-zelvers in Nederland en België. Van elektrisch gereedschap tot handgereedschap en accessoires, wij bieden alles wat je nodig hebt voor bouw- en klusprojecten. Bestel veilig en snel online en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Ontdek de kracht van vakmanschap met MeesterTools!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

opgelicht

opgelicht, voor € 490 een festool product, veel app contact en beloftes en nu is de website niet meer bereikbaar. als iemand een ingang heeft hoe hij zijn geld heeft terug gekregen dan houd ik mij aanbevolen, ik ga wel aangifte doen van oplichting

6 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nog maar een keer…….TRAP ER NIET…

Nog maar een keer…….TRAP ER NIET IN!!!!! smoesje op smoesje en je geld ben je kwijt. Aangifte gedaan bij zowel Mollie als Politie. TIP. Als je aangifte doet bij Mollie word hun rekening opgeheven, en wil Mollie daar geen zaken meer mee doen.

22 February 2024

GELD VAN REKENING MAAR GEEN GOEDEREN

Op 24/02/24 heb ik een klopboor/schroefmachine aan 184.59 euro van Makita bij Meestertools.nl besteld. Na de betaling kreeg ik zoals gewoonte een mail met de bevestiging van de bestelling en dat ze me gingen verwittigen van zodra de bestelling verzonden zou zijn.
In tegenstelling tot gewoonlijk kreeg ik de daarop volgende dagen geen enkele reaktie meer op m’n mails met m’n vraag wanneer de machine zou geleverd worden.
Donderdag 29/02/24 om 8.24 heb ik hen proberen te contacteren met Whatsapp om te vragen wanneer de machine nu eindelijk zou geleverd worden en dat ik klacht had ingediend voor oplichterij.
En daar raar maar waar een reaktie kwam er om 12.24
« Goede middag waarmee kan ik u van dienst zijn » Meestertools.nl
« Goede middag ik heb een bestelling bij jullie geplaatst op 24/02 en sindsdien geen enkele reaktie meer » IK
« Hebt un een bestelnummer » Meestertools.nl
« 10079 » ik + pdf bestand orderbevestiging
« Ik ga uw bestelstarus opvragen bij de desbetreffende afdeling zodra ik terugkoppeling ontvang zal ik deze met u delen » Meestertools.nl
Vrijdag om 14.31 krijg ik te weten dat de bestelling vandaag 04/03/24 tussen 20.00 en 21.15 door hun eigen leverdienst Inhouse zou geleverd worden.
Ik stuur en bericht met de opmerking dat het raar is dat ze nog zo laat leveren.
Vandaag maandag 04/03/24 om 21.15 is er nog altijd niets geleverd.
Jullie zullen merken dat ze op geen enkele manier reageren dat ik klacht tegen hen heb ingediend.
Ook moet ik bemerken dat ze enkel ‘s namiddag reageren (waarschijnlijk vanuit het buitenland)
IK BEN DUS WEL DEGELIJK OPGELICHT DE POSITIVE REACTIES HIER ZIJN FAKE
MEESTERTOOLS.NL ZIJN WEL DEGELIJK OPLICHTERS

4 March 2024

Its a scam!!

Its a scam!!
Genakt logo en die prijzen zijn onmogelijk. Jongens bestel bij een goeie oprechte webwinkel zoals MASTERTOOLS! Zij bieden echt scherpe prijzen en dan krijg je wel echt wat je besteld hebt!
Beetje ander mans logo nakken

22 February 2024

Hartstikke fake

Hartstikke fake. Naam en logo gekopieerd van Mastertools.nl en prijzen die onmogelijk zijn. Ook de super goedkope invalzaag is een val. Ze zijn geen Festool dealer. Pas op, je word belazerd!

16 February 2024

Trap er niet in

Trap er niet in. Fake site. De prijzen zijn te goed, niemand biedt deze producten aan voor deze prijs. Geen OFFICIËLE Festool dealer, dus geen garantie. Doe de check op de site van Festool en zie dat dit geen dealer is.

16 February 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look