Megascope Reviews 48

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er 5 i familien,som har brugt biograffen meget.Skole bio,ALLE 5,Hver for sig,med kæresten,mor og far.Børne film og voksen film. Biograf billetter med GUF,telia tirsdag,for premier,Alm bi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som handicappet er parkering lidt svært. Desuden er der uendeligt mange reklamer! Ud over det synes jeg generelt Megascope er en rigtig god biograf. Billede og lyd har aldrig skuffet mig, ligesom... See more

Company details

1. Cinema

Information provided by various external sources

THX-godkendt biograf med 6 sale, 999 pladser (største sal har 405 pladser og 125 m2 lærred), 150 forestillinger pr. uge, VIP-sal med lædersæder og serveringsborde samt kæmpe slikbutik. SPOON - ny trendy café/restaurant med panoramaudsigt over midtbyen og Bygholm Å. Gode parkeringsmuligheder og bussen går lige til hoveddøren.

2.8

3-star
2-star
1-star

Manglende rengøring bla

Der er beskidt på armlænene, rundt om holderen til sodavand, sig mig hvor tit vasker i armlæn og "borde" mellem sæderne...der var fedtfingre overalt, så klamt, ligesom toiletterne er ikke særlig lækre...vi så den første film, så der har jo ikke været gjort rent fra aftenen før!! Kiggede rundt på vejen ud af salen og der var fedtet overalt...virkelig klamt...Bland selv slik til 17 kr pr 100 g...så forventer man i det mindste at der er fyldt op i slik afdelingen og ikke mange tomme bøtter med halv gammelt tørt slik...

16 February 2026

Alt for lidt p-muligheder

Hej alle her inde
Kommer ind og skal se en bio film som man glæder sig til og alle p er optaget og i forvejen ikke særlig mange p pladser i forvejen og skal så bruge 20 min for at finde en p plads du kun må holde 2 timer så du skal gå før filmen er færdig for ikke at få en p bøde som vil være vanvittigt træls.
Håber denne giver info til andre som måtte lide samme skæbne.
Så generelt alt for lidt p plader for dem som skal i bio, med for fornuftigt p regler.
Forsat god dag der ude.

22 July 2025

Dejlig biograf

Vi elsker, at alle sale har de gode sofasæder, der kan lænes tilbage og med fodstøtte. Billetterne er måske lidt dyrere af den grund, men vi synes det er det værd.

Parkeringspladsen er nogle gange for lille til antal af gæster.

Generelt har vi altid en god oplevelse her og ungerne elsker også at komme med.

28 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god oplevelse i forbindelse…

Tak for en god oplevelse i forbindelse med billet køb i dag. Jeg havde booket Minecraft filmen på engelsk, men den søde unge dame i billetten gjorde mig opmærksom på, at den netop startede i en dansk udgave.

15 April 2025

Var i dag i Megascope

Var i dag i Megascope - havde to fribilletter inkl sodavand og popkorn, men da jeg ikke er vild med popkorn, spurgte jeg om jeg kunne vælge noget andet. Men nej det kunne jeg ikke - så der scorede de lige 38 kr - rigtig dårlig kundeservice

14 April 2025

Virkelig dårlig oplevelse.

Megascope, more like megastank. Mig og min søde veninde Karen skulle ind og se Spermageddon med hendes skønne søn Solralf. Det viste sig så at filmen først gik d. 6 marts. Det gjorde Solralf meget ked af det, men det er ikke det værste. Manden, der betjente os var først og fremmet virkelig flabet mod søde Solralf, han sagde, at det var et "Bubonic ahh navn". Vi er ikke sikker på hvad det betyder, men det lød helt sikkert ikke sødt. Men da han løftede armen for at pege på de andre film, der kørte, kom der en uimodståelig stank, altså vi snakker mother therese type beat. Solralf kunne ikke modstå det og spurtede ud af døren, men faldte uheldigvis ned af den lange og ekstremt farlige trappe. Han udgav et hjerteskærende støn ved hvert trin han ramte. Til sidst lå Solralft hjælpeløst nede ved bunden af trappen hvor Druski pludselig kom og got sturdy med Kai Cenat. Men det var dog ikke alt, Karen fortalte mig også om en rigtig ubehagelig oplevelse på toilettet. Der var simpelthen nogen der havde lavet et glory hole i væggen, hvor der stod "Insert for gratis popcorn". Det er simpelthen for upassende. Men selvom alt det skete, valgte vi stadig at tage ind og se Captain America. Alt var fint, og filmen var godt indtil der pludselig kom en sort mand på skærmen, ham kunne Solralf ikke lide. På tværs af hans vilde styrt på trappen, kunne han stadig komme rigtig hurtigt ud af salen, hvor han valgte at gå på toilet. Ude på toilettet fandt Solralf så det glory hole Karen fortalte mig om. Da han kom ind med en kæmpe spand popcorn, spurgte vi ham for han havde fået den fra. Han forklarede os at han stak "den" ind og fik en noget så unik oplevelse. Det er yderst klamt og jeg accepterer det simpelthen ikke. Solralf er stadig traumatiseret den dag idag. Han er bare ikke den samme søde Solralf længere, vi kan virkelig mærke på ham at denne oplevelse har ændret ham meget. Han har endda vist tegn for stofmisbrug, vi prøver at tackle det, men det virker næsten håbløst. Vi har mistet vores Solralf til dæmonerne...

22 February 2025

Manglende kundeservice

Kan ikke anbefale denne biograf . Vi bruger fremover lido i Vejle . Megascope har stor mangel på helt Alm kundeservice. Derudover sælger de gammelt,hårdt , bland selv slik

28 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor i al verden viser i en film som…

Hvorfor i al verden viser i en film som Demon Slayer, sælger den som en ny film når det meste af filmen bare er en gammel episode? Tror der var 20-25 minutter af nye scener, men det var 22 minutter af bare snak. At tage 110kr Per billet for en genudsendelse er til grin

25 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Megascope viser den nye film Demon…

Megascope viser den nye film Demon Slayer og de tager 110kr pr billet. Filmen er 80% genudsendelse af hvad der skete i de sidste sæsoner og film. Det var omkring 1 time det tog at se hvad der var sket. Resten af filmen var der bare snak også stoppede den. Det giver ingen mening at vise denne film og tage så mange penge for den. Megascope burde kvalitetstjekke de film de viser så de ikke snyder deres kunder

25 February 2024

Nye stole er geniale

Fantastiske stole som kan indstilles på flere forskellige måder. Rummeligt og masser af plads - det kan ikke blive bedre.

Fremover kører vi fra Skanderborg til Horsens hvor hele programmet kan nydes i gode stole (stor konkurrent til IMAX hvor programmet er begrænset).

5 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker sal med kæmpe stole

Virkelig lækker sal med kæmpe stole, den kan lænes tilbage og med nakke- og benstøtte. Masser af plads - virkelig en hyggelig oplevelse!
Vi vælger nu kun Horsens indtil de andre er kommet med på beatet ❤️

4 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Mega mega dårlig kundeservice for…

Mega mega dårlig kunde service for personale i Horsens ringede og ville rykke mine billetter to timer så jeg kunne se en film før på dagen men det kunne man ikke uden man skulle refundere og købe nye, så jeg valgte at beholde dem jeg havde men et minut efter var mine billetter refunderet og jeg ringede og var sur og er nu bortvist og må ikke komme i megascoop Horsens eller nogen af deres steder på grund af en fejl deres personale laver

24 March 2023

Dårligt luft i salen

Var inde at se Avatar til kl 19 forestillingen, der må have være noget galt med udluftningen, for luften blev tykkere og fugtig og lugtede grimt og til sidst var der også så varmt, at selv bare tæer og arme ikke var nok til at køle ned.
Toiletterne var beskidte og et af dem manglede toiletpapir. Giver alligevel 2 stjerner, fordi tidligere oplevelser har været ok.

21 January 2023

Manglende vedligehold

Vi kommer ofte i Megascope, både til film, foredrag og opera. Desværre oplever vi, at biografen langsomt forfalder. Eksempler: Tøjkroge på toiletdørene er væk og bliver ikke erstattet; rengøringstandarden på toiletterne er uhørt, der lugter som på et gammelt offentligt pissoir. Nedslidt møblement på første sal erstattes ikke og der foretages ikke reparationer efter skader.
Vi synes, det er ærgerligt, at en biograf, der engang var lækker og velholdt nu fremstår luvslidt og beskidt.

5 January 2023

Is this your company?