Vi bestilte Mhanna special. Det var utroligt velsmagende og der var rigeligt mad. Meget lækker mad med stor variation. Venlig og hurtig betjening - alt var meget fint.
See what reviewers are saying
Virkelig god mad. Venligt personale. Stedet ser ikke ud af meget men vinder ved nærmere bekendtskab. Kan anbefales.
Smagte udmærket, meen 70 kr for en durum falafel Synes jeg er for dyrt. Vælger at købe min falafel et andet sted hvor prisen er den halve.
Super god mad.
Super god mad.
Super god betjening.
Det var dejligt at se at børn også får en god oplevelse, de var godt nok ikke vores, men skønt at se at de også er velkomne og de får en masse opmærksomhed.
Maden blev bestilt online
Maden blev bestilt online . Leveringen kom næsten 1 time for sent .
Maden var kold. Vi bestilte en mega mix til 4-6 personer . Syntes ikke maden var det værd til en prisen . Der var mere tilbehør end selve hovedretten . Risene var meget kedelige .
Vi bestilte Mhanna special
Smagte udmærket
Maden var rigtig god og de var flinke
Maden var rigtig god og de var flinke
Det er godt nok den meste kedlige mad…
Det er godt nok den meste kedlige mad jeg har fået nogen sinde!!!
I reklamere med flammegrill kylling!!!
Det er mere kogt og friturestegt klamt kylling!!!!!
Skam jer
Selv min hund gad ikke og ha det (han er normal ikke så kræsen)
Vil aldrig bestille hos jer igen!!!
Det værste Grillmad ..meget tør og…
Det værste Grillmad ..meget tør og smagløs…
Meget dårlige oplevelse som Ikke anbefales til nogen…
Købte en kylling
Købte en kylling - den var tør. De bruger - efter min smag - alt for meget olie - ofte svømmer det i olie
Forkert og kold mad
Vi bestilte mad til 300kr og fik noget helt andet end det vi havde bestilt. Maden var kold og kom 30min forsent end aftalt.
Dybt skuffet over hvordan kvaliteten af…
Dybt skuffet over hvordan kvaliteten af maden er blevet virkelig dårlig.
Og
Man får ikke det man bestiller.
Server koldt mad
Fik leveret min mad med insekter i
Fik leveret min mad med insekter i. De havde ikke ligefrem travlt med, at få leveret noget nyt mad til mig. Næsten én time senere og undskyldningen var “ham der leverer er ikke kommet tilbage endnu”.
Virkelig god mad. Venligt personale
Virkelig god mad. Venligt personale.
Stedet ser ikke ud af meget men vinder ved nærmere bekendtskab.
Kan anbefales.
Helt ekstremt dårlig oplevelse
Både maden og servicen er helt i bund.
Bestilte to to-go boxe, en børnepizza og en pita med Kafta til udbringning fra deres hjemmeside, og fik en leveringstid på 60 min. Der skulle dog gå næsten 2 timer inden vi fik maden, efter at have ringet og rykket for den 2 gange!!
Maden vi fik var kold, tør, brændt i ovnen og forkert: Pita'en var med falaffel og ikke kafta som bestilt, hvilket også var brændt til ukendelighed.
Ville ALDRIG anbefale dette sted til nogen!
Friturekylling og bløde kartofler
Bestilte en halv flammegrillet grillkylling og en burger og fik at vide at det ville tage 30 minutter. 30 minutter senere var kyllingen friturestegt og kartoflerne var kolde og bløde efter at de tydeligvis havde stået i 10 minutter. Har bestilt mad dernede en gang i mellem siden de åbnede. Maden er god - når den er ordentlig lavet. Men service er helt til rotterne.
Dårlig mave, mærkeligt tilbehør og ringe service
Tilbehøret på pizzaen stemte ikke overens med der der stod på menuen. Oksekødet var langt fra oksekød, smagte underligt og var meget tørt. De såkaldte cocktail pølser havde forskellige farver og smagte ikke af det. Hele pizzaen manglede generelt smag. Dertil fik vi verdens mest kedelige pomfritter (en lille håndfuld på en stor tallerken) som ovenikøbet var blevet glemt i bestillingen og først kom senere. Nu sidder vi to veninder med tynd mave og kvalme. Jeg kommer IKKE igen!!
super spydmix
god restaurant med masser af spændende og relativt sunde ting på menuen
Elendigt.
Det er den ringeste pizza og durum jeg længe har fået.
smager ikke af noget samt kedeligt/tørt brød.. manglende salat i durumen.