Ville ønske jeg kunne give 7 stjerner
Vi har nu igennem længere tid købt sushi hos Moon Sushi, Virum, og hver gang har vi nydt at sushien altid er klar til tiden, og det smager rigtig, rigtig godt. 7 stjerner fra vores familie!
Sorgenfri Torv 9, 2830, Virum, Denmark
Lækker og god sushi. Det er altid hyggeligt at besøge den japanske familie. God og imødekommende. Jeg kommer tit og spiser. Jeg kan kun give fem stjerner
Det er bare som det skal være :-)
Meget venlige mennesker.
Atter fået den mest velsmagende og frisklavede sushi. For Søren hvor var det godt.
Min ven havde aldrig smagt så god sushi.
2. Juledag 2023 bestilte jeg til 13 personer samme sted fra. Det var lige så fantastisk som ved to personer i aftes.
Bedste anbefalinger herfra.
Bedste hilsner AS
Vidunderlig god og meget velsmagende sushi. Rigtig god balance i indhold. Frisk og dejlig og i tilpas store stykker. Meget venlige og imødekommende når man henter takeaway. Har kun 100meter, men er absolut en længere køretur værd.
Håber at flere vil anmelde Moon Sushi, da de fortjener det.
Har bestilt flere gange. Altid velsmagende og lækker. God service
Super Sushi til fornuftige priser..
Altid god service med et smil.
Allerbedste kundeservice i verden!
Linda og hendes familie er altid glade og søde. Maden er fantastisk og altid frisk.
Elsker alt ved dette sted.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.