Morchfitness

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det har generelt været klasse at have Søren som coach, så tusind tak for forløbet! Synes virkelig det har lært mig en masse, især omkring styringen af ens kost og kalorier i løbet af en cut & bulk.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vælg Søren som din coach 🤩 Søren har styr på sit arbejde , han siger tingene som det er, retter din plan til som du vil ha den - er min motivation eller lyst nede jamen så hop ind og se hans reels,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altså hvis i vil bygge muskelmasse/tape fedt så skal i helt klart tag kontakt til den flotte rød håret som er i Thailand Søren fkn Mørch vil i ikke være i jeres livs form inden sommeren øhm jo så smid... See more

Written by the company

Jeg hjælper folk med, at opbygge mere muskelmasse, tabe fedt og leve en sundere livsstil gennem 1-1 coaching samt kost-og træningsplaner.

Rated 1 out of 5 stars

Det er en dårlig coach har kun haft…

Det er en dårlig coach har kun haft dårlig oplevelser med det de lytter ikke til en når man skriver og prøver at snyde med forløb tid og svare aldrig tilbage på ens beskeder så lad vær med at bruge dem hvis du vil spare dine penge så holde dig væk er ikke pengene værd

7 March 2025

Hej Nikolaj!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg tager din feedback meget alvorligt. Det er vigtigt for mig, at alle mine klienter føler sig hørt og får den støtte, de har brug for.

Jeg kan se, at der har været noget miskommunikation i forbindelse med din situation, og det er selvfølgelig rigtig ærgerligt. Jeg bestræber mig altid på at besvare beskeder hurtigst muligt, men jeg beklager, hvis du har oplevet det anderledes.

Jeg har kontaktet dig privat med mit telefonnummer, og jeg sidder klar til at ringe dig op, så vi kan finde en løsning sammen. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Med venlig hilsen,
Søren Mørch
Mørchfitness

5/5 forløb

Søren tager sin tid til at forklare formålet med ændringerne i programmet, så man som kunde forstår hvad det er man arbejder mod, som giver ekstra motivation til at gøre det godt.

3 March 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Søren, og jeg kan varmt anbefale ham. Træningen er altid tilpasset mine behov, og der er stor fokus på både disciplin og motivation. Han skaber et fantastisk miljø, hvor man føler sig både udfordret og støttet. Jeg har allerede set mærkbare resultater, og det er helt klart takket være hans ekspertise og dedikation. Hvis du søger en passioneret og kompetent coach, så er Søren et sikkert valg!

31 January 2025

Vælg Søren som din coach 🤩

Vælg Søren som din coach 🤩
Søren har styr på sit arbejde , han siger tingene som det er, retter din plan til som du vil ha den - er min motivation eller lyst nede jamen så hop ind og se hans reels, det burde være svar nok 😍 så bare vælg Søren

13 February 2025

Søren Mørch 💪🏼

Hvis du har brug for en coach som siger tingene som de er, som virkelig ønsker at se dig klarer sig godt, og som samtidig rent faktisk ér mega hamrende dygtig og helt vildt motiverende at snakke med. Så er det Søren du har brug for!
Gode mad og trænings planer som tager hensyn til dig og eventuelle skader/udfordringer.

Totalt sprød oplevelse at have med Søren at gøre, hele vejen igennem 💪🏼

16 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Søren er en træner som virkelig går op…

Søren er en træner som virkelig går op i at folk skal yde det bedste af det bedste. Han får 5 stjerner af mig og det gør han fordi han tager alt seriøst. Mig og Søren var ikke et matche som man siger men det han gør er virkelig godt. Håber alt god vind frem over.

7 November 2024

God struktur og planlægning

Han har styr på sine ting, når det gælder og ligge madplan og træningsplan. App systemet fungere rigtig fint. Jeg var glad for mit forløb. Jeg nåede ikke mit mål. Men det meget tydeligt for mig at vide at det skyldes min egen insats. Jeg var der måske kun 90% i stedet for 110%.
Alt i alt en god oplevelse :))

3 November 2024

Varm anbefaling

Søren har sgu styr på sine ting. God og motiverende coach! Ikke kun omkring træning, men også ens sundhed og ens mindset kan han bidrage nyttigt til. Søvncoaching er også en egenskab man kan forvente med Søren.
Og så pakker han ikke tingene ind, det har man som klient ofte brug for!
Varm anbefaling herfra.

30 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Noget af det bedste i forhold til…

Noget af det bedste i forhold til fitness verdenen, han laver alt til dig med punkt og prikke, han ændrer i planen hvis i begge synes der skal ændres. Startede hos ham for 7-8 måneder siden og har taget 10 kg ren muskelmasse på. Det har ændret mig som person, kan kun sige gode ord for Søren her.

1 February 2024

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra! Søren har styr på sin viden og der er ingen slinger i valsen. Han laver en skræddersyet plan der passer dig kostmæssigt og træningsmæssigt.

Tak for denne gang bror

18 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det rene bondefangeri

Jeg skriver denne anmeldelse grundet en træls oplevelse....

Jeg ville opsige mit samarbejde da jeg simpelthen ikke har tid i hverdagen med arbejde. Kontaktede derfor coachen for at finde en løsning, dog var den eneste løsning han kunne tilbyde var at lade mit abonnement køre så jeg skal betale 1500 pr måned indtil mit forløb var slut da jeg var "juridisk" bundet? #bondefangeri

Det lyder bare for godt til at være sandt så jeg har forhørt mig hos andre coaches som bruger zenfit. Der informere mig om det ikke hænger sammen, man kan stoppe fra dag til dag. Det lader til at han er mere fokuseret på sine penge end tilfredse kunder..

28 June 2024

Kære Emil,

Jeg er desværre forvirret over situationen. Før du tilmeldte dig forløbet, forklarede jeg tydeligt, at der er en minimumsperiode på X måneder. Desuden sendte jeg et skriftligt tilbud til dig, hvor det klart fremgår, at du kan opsige forløbet efter denne periode.

For at tilmelde dig, var du nødt til at acceptere disse betingelser ved at krydse en boks af. Dette bekræftede du også med MitID, hvilket sikrer, at vi undgår misforståelser.

Jeg håber, dette hjælper med at afklare situationen.

Med venlig hilsen,

Søren Mørch

Oplevelse af forløb og Søren

Hvis du mangler selvtillid og styr på kost og træning. Så er Søren 100% en kæmpe anbefaling. Han har styr på alt hvad indgår træningsplan og kost, og skræddersyger alting til dine behov.

Jeg har virkelig nydt at have forløb hos Søren.

Kæmpe positiv herfra!🤗

10 July 2024

Tak min ven 🙏🏼🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Søren er en helt fantastisk træner

Søren er en helt fantastisk træner, han tager sit arbejde meget seriøst, han er hurtig til at svare og så ved han lige hvad han skal sige og gøre for at motivere folk, at være klient hos ham er sindsygt personligt og du mærker ikke at det er hans arbejde da han engagerer sig mere i din udvikling end du selv gør, kan varmt anbefales!

10 July 2024

Tak gamle!!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Har tabt omkring 18 kg fedt på 18 uger, søren er mega inspirerende og utrolig dygtigt!

28 June 2024

Reply from Morchfitness

Det var en Fornæjelse ven! Alt held og lykke fremover!!

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Har netop afsluttet et fuldstændig fantastisk forløb hos Søren. Jeg lavede henvendelsen klokken 18 om aftenen, og så ringede han 5 minutter efter hvor vi havde en hyggelig snak om mine mål, min hverdag og hvad der skal til for at nå det mål. Ikke lang tid efter havde jeg en perfekt træningplan og madplan som var tilpasset til mig. Det ugentlige check-in har været ugens højdepunkt de sidste par måneder, og er du gal en vild transformation vi har lavet🤯 Jeg tabte mig 10kg på 3 måneder og jeg kan for første gang i mit liv se mine mavemuskler. Kan kun anbefales herfra, Søren vil uden tvivl være min go-to når jeg skal begynde på en seriøs lean-bulk!

27 June 2024

Tusind tak Christian! God vind fremover! 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været super tilfreds…

Jeg har været super tilfreds og positivt overrasket over min oplevelse hos Søren, MorchFitness. Servicen har været langt over mine forventninger. Motivationen og støtten har været fantastisk, hvilket har gjort det muligt for mig at holde mig til min kost- og træningsplan, selv på dage eller uger, hvor mit humør og min motivation var i bund.

Træneren har virkelig været inspirerende og har spillet en afgørende rolle i at holde mig engageret og konsekvent. Derudover har de resultater, jeg opnåede, været bedre end jeg havde forventet, hvilket har gjort denne rejse endnu mere givende. Jeg kan varmt anbefale Morchfitness til alle, der ønsker at nå deres fitnessmål med fremragende støtte og vejledning.

F***ing fedt forløb!

13 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop afsluttet et forløb med…

Jeg har netop afsluttet et forløb med Søren, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med både processen og resultatet! Søren er ikke kun utrolig kompetent inden for sit felt, men han er også en mega fed fyr, som gør hele oplevelsen meget mere behagelig og motiverende.

Jeg kan varmt anbefale Søren til alle, der leder efter en dygtig og dedikeret coach. Hans kompetence og personlighed gør ham til det perfekte valg for enhver, der ønsker at forbedre deres livsstil. En kæmpe tak til Søren for en fantastisk oplevelse!

7 June 2024

Take a closer look