Bestelling geplaatst na telefonisch overleg, waarbij ook meteen gekeken werd of het bestelde bij de leverancier voorradig was. Ook in het afleverproces meegedacht om het bestelde snel te leveren. Ee... See more
Company replied
Company replied
Wij hebben onze airco bij mr-airco gekocht, dit hebben wij online geregeld en Udo Joosten heeft ons hier heel goed mee geholpen, geen vraag was te veel en kregen op alle vragen snel en duidelijk a... See more
Welkom bij ons jonge en dynamische airco bedrijf in Epe! Bij ons vindt u niet alleen deskundige installateurs, maar ook een handige webshop waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft om uw huis of bedrijfspand te koelen en te verwarmen. Onze installateurs zijn experts op het gebied van airconditioning, en hebben jarenlange ervaring met het installeren van verschillende soorten systemen. Of u nu op zoek bent naar een split-unit airco voor uw slaapkamer, of een complex systeem voor uw kantoorpand, wij staan klaar om u te helpen. Maar we zijn niet alleen installateurs - we zijn ook gepassioneerde techneuten die altijd op zoek zijn naar de nieuwste en beste oplossingen voor onze klanten. Daarom bieden we ook een uitgebreid assortiment aan producten in onze webshop, waaronder airconditioners, ventilatiesystemen, warmtepompen en meer. Of u nu een doe-het-zelver bent die graag zelf aan de slag gaat, of een professional die op zoek is naar de beste materialen voor een project, onze webshop biedt alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. We hebben een groot assortiment aan producten van topmerken, en we zijn altijd beschikbaar om advies te geven of vragen te beantwoorden. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op, of breng een bezoek aan onze webshop om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!
Kweekweg 24, 8161PG, Epe, Netherlands
Ook in het afleverproces meegedacht om het bestelde snel te leveren.
Een stukje inzet wat je niet vaak tegenkomt.

Goede communicatie.
Alles wordt goed geregeld
Meneer staat meteen klaar voor actie
Ook al is het niet goed gegaan met
De vervoerder.
Echt super!!
De Cree machine is een aanrader.
Ik heb vaak tosot bij deze site besteld. Het Is Heel goed En snel lievering
Mr Airco is snel en duidelijk in de communicatie en hij luisterde goed naar onze wensen. De monteurs hebben ook vakwerk afgeleverd en dachten goed mee en lette op de kleine details. Zeer prettige ervaring met Mr Airco

Reply from Mr Airco
Contact was erg fijn en snel. Meedenkend en behulpzaam. Voor mij zeker weten een betrouwbaar bedrijf die ik iedereen kan aanraden
Snel en prettig contact, snel offerte en na opdracht binnen een week keurig geplaatst door twee bekwame en super aardige monteurs. Wat wil je nog meer? Toen we na opdrachtverlening nog van gedachten veranderde en een ander systeem wilden, was dat geen enkel probleem. Ook nog eens flexibel dus! Ik kan Mr. Airco dan ook van harte aanbevelen.
Wij hebben onze airco bij mr-airco gekocht, dit hebben wij online geregeld en Udo Joosten heeft ons hier heel goed mee geholpen, geen vraag was te veel en kregen op alle vragen snel en duidelijk antwoord.
Ook is onze airco super netjes geplaatst door 2 medewerkers Eddie & Sevim die er duidelijk verstand van hebben, ze zijn echt op elkaar ingespeeld, ze weten allebij perfect wat ze moeten doen.
Alles in overleg en voor vragen nemen ze ook alle tijd.
Super gedaan.
Ik heb veel pech gehad met het nieuwste model van Gree Airy. Maar de service was top. Werd kosten noch moeite gespaard om probleem op te lossen.en ook zo snel mogelijk. Heb nu inmiddels Mitsubishi hangen en daar ben ik zeer tevreden over.
Dus uiteindelijk prima opgelost👍
Heel snel geregeld. Bestelling tot thuisbrengen heeft maar 2 dagen geduurd. En de chauffeur heeft zelfs nog heel attent geholpen om het voor mij op een veilige plek te zetten zodat het niet weggehaald kon worden.

Reply from Mr Airco
Prima leverancier van split unit airco’s. Snelle levering, duidelijke communicatie door Ugo over leverdatum en voorraad. Bestel hier vaker airco’s van Tosot die niet bij de reguliere groothandel te verkrijgen zijn.

Reply from Mr Airco
De airconditioning is snel geleverd en goed verpakt aangekomen. Mr. Airco heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
Goede ervaring met nette montage door Ed en Richard. Het telefonisch contact met Ugo verliep uitstekend. Uitleg van de werking gekregen en er meegedacht voor het ophangen. Extra een kabelgootje gemonteerd. Prima bedrijf.
Gekozen voor mr airco omdat het contact met Ugo heel soepel ging, de prijs prima, en de reacties op de verschillende sites heel goed was.
En dat alles is wel gebleken, ook de montage door twee zeer vriendelijke monteurs ging ook weer heel soepel.
Ik raad mr airco dan ook zeker aan!

Reply from Mr Airco
Learn more about other kinds of reviews.