Fik et tilbud fra Gabriel (Murermester…
Fik et tilbud fra Gabriel (Murermester GK Aps) via 3byggetilbud.dk. Han var hurtig med tilbuddet og havde tid til jobbet hurtigt. Jobbet: Opsætning af fliser i køkkenet i sildebens mønster. Jeg havde selv købt fliserne.
Han starter mandag 08.00. Efter at have sat en halv væg op, kan jeg og min kone konstatere at fliserne er meget skæve (hælder mod den side). Hvilket han anerkender, da vi siger det til ham.
Han begynder derfor på den anden væg i stedet og går hjem kl.13.00. Vi skrev en sms til ham og spurgte til hans erfaring. Han forsikrer os om at han har gjort det mange gange og vil rette væggen tirsdag. (Første søvnløse nat).
Tirsdag: Han får så revet fliserne ned og starter forfra med et fint resultat. Super fint. MEEEN
Om Onsdagen påbegynder han den anden væg - trods at jeg er hjemme og har påpeget at det skal være lige, så hidkalder han mig ikke én gang, så at spørge om jeg er tilfreds med hans arbejde.
Da han så er færdig med næsten hele væggen - hælder fliser ca. 2 min i bunden fra ene ende til anden. (Anden søvnløse nat.) Han går kl.13.00.
Torsdag morgen orker vi ikke stoppe samarbejdet med ham, da vi bare vil have væggene færdige. Her fortæller mig så, at med de fliser jeg har købt, kan det aldrig blive lige????..... Det burde han have sagt på dag 1.!!!!
Han er først helt færdig om lørdagen og det viser også efterfølgende at han også lavet et lille hul i vores køkkenbord, som lige er sat op ugen før.
Han er ellers en flink fyr. Men jeg vil/kan IKKE anbefale ham som Murer.
(Der kommer en klage til byggerietsankenævn)