Markus Verbeek Praehep Reviews 61

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Professionele organisatie met docenten uit het vak. De lessen zijn leerzaam en de communicatie rondom je modules en verdere afhandeling van zaken vind ik ook netjes. Ook met een probleem denken ze met... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb de PDL-opleiding als ontzettend prettig en waardevol ervaren. De studie was goed te combineren met mijn fulltime baan en jonge gezin, wat voor mij een groot pluspunt was. De lesstof was direct... See more

Rated 2 out of 5 stars

Eerste lesdag i.v.m. ziekte docent uitgevallen en daar geen bericht van ontvangen. Ook geen enkele reactie vanuit Verbeek n.a.v. een mailtje van mij hierover. Enthousiaste docent maar deze module/lesb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kon me geen betere instructie wensen Het nieuwe pensioenstelsel is een complex onderwerp en de stof is omvangrijk. Onlangs ben ik begonnen als consultant op een klus bij pensioenen. Ik had dus een en... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

De titel e-learning onwaardig, begin er niet aan

Deze opleiding is de titel e-learning onwaardig. Het is met afstand de slechtste opleiding die ik ooit heb mogen volgen. Daarvoor zijn vele redenen, ik noem de meest frustrerende drie:

1. Het is niet één opleiding
Er zijn tientallen verschillende pagina's en portalen en die zijn niet gelinkt, dus je bent de helft van de tijd aan het zoeken en dan werkt het ook nog eens de helft van de tijd. Je moet eerst inloggen op de ene site en dan op de andere en dan linken naar de ene: je bent meer tijd kwijt met leren hoe het werkt, dan met daadwerkelijk leren waarvoor je komt.

2. Gebrekkige kwaliteit
De idiote en verschrikkelijke ICT uit de vorige eeuw (mogelijk eerder) noemde ik al bij het eerste punt en dat zorgt er óók voor dat je gefrustreerd raakt over dat je een e-learning krijgt waarin staat "maak de opdracht uit het boek" en waarbij je dan een Excel krijgt met grootboekrekeningen, dat niet werkt, en alles wat je ergens moet invullen vervolgens zelf moet nakijken. Bovendien moet je steeds blijven nadenken: klopt het antwoord of is dit wéér een fout? Soms is het logisch - in de opgave staat ING, in het antwoord wordt Rabo geboekt, dat gaat mis - maar soms (1550 i.p.v. 1500) vraag je je af of je iets gemist hebt.

3. Niets om te leren
Je kunt zes oefententamens maken. En de opdrachten uit het boek. En op een andere site weer een ander oefenexamen. Dat is best duur. Als je nu daadwerkelijk enige vorm van uitleg zou kunnen krijgen, of een overzicht, of geclusterde oefeningen, dan zou het misschien zelfs twee sterren waard zijn geweest, maar dit is gebakken lucht. Die al is afgekoeld en dan pas naar je toe wordt gestuurd, in rommelige stukjes waar je de weg van kwijt raakt. Toen ik daarover opmerkingen had, kreeg ik van de begeleider te horen dat ik maar een klassikale opleiding moest gaan volgen - waarmee deze opleiding die e-learning wordt genoemd helemáál als geldklopperij bestempeld kan worden.

Na alles te hebben doorlopen heb ik me nog nooit zo slecht voorbereid gevoeld voor een examen, maar had ik ook de indruk dat het niet beter ging worden. Hopelijk was dit goed genoeg, maar uiteindelijk ga je zelf analyseren en leren hoe het gaat in plaats van dat het je ergens geleerd wordt.

Ik ben blij dat ik ervan af ben, maar ik gun het iedereen om hier nooit aan te beginnen. Als je boekhouden wilt leren, ga dan naar een andere opleider. Het kan niet erger zijn.

15 December 2024

Beste Dennis,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met onze e-learning opleiding. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn geweest. Jouw opmerkingen over de structuur, kwaliteit en inhoud van de opleiding nemen we zeer serieus.

We zullen je feedback gebruiken om onze programma's te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige cursisten een betere ervaring hebben. Mocht je nog verdere details willen delen of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

SPD 1

Het afgelopen jaar heb ik SPD 1 gevolgd en met succes afgerond. De opleiding is interessant en sluit goed aan op de praktijk. De docenten zijn heel vakkundig en koppelen tijdens de interactieve lessen eigen praktijkervaring goed aan het theoretische studiegedeelte. De genoemde studiebelasting van 5-7 uur p/w is erg krap ingeschat, het is eerder 10-14 uur p/u, wat best pittig kan zijn indien je daarnaast ook een drukke baan hebt.

10 January 2025

Beste Irena,

Bedankt voor je positieve review en gefeliciteerd met het succesvol afronden van SPD 1! We zijn blij te horen dat je de opleiding interessant vond en dat deze goed aansloot op de praktijk. Het is fijn om te weten dat onze vakkundige docenten en hun praktijkervaring een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan jouw leerervaring.

We begrijpen dat de studiebelasting hoger kan uitvallen dan verwacht, vooral in combinatie met een drukke baan. We waarderen je eerlijkheid hierover en zullen deze feedback meenemen om toekomstige studenten beter te informeren.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we wensen je veel succes in je verdere carrière.

Rated 3 out of 5 stars

Review positief over docent, minder positief over persoonlijke aandacht

Dit bedrijf is erg goed in het verwerven van docenten die ook echt kennis hebben van het vak. Wat ik persoonlijk minder goed vind is dat er zo weinig aandacht is voor de student. Er wordt gestimuleerd om zoveel mogelijk online te werken, maar er wordt niet gecompenseerd met extra begeleiding en daardoor voelt het alsof je het echt alleen moet doen.

19 December 2024

Beste,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de kennis en kwaliteit van onze docenten. We begrijpen echter dat de persoonlijke aandacht en begeleiding net zo belangrijk zijn voor een goede leerervaring.

We zullen je opmerkingen intern bespreken om te kijken hoe we onze begeleiding kunnen verbeteren, vooral in een online omgeving. Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en beter aan te sluiten bij de behoeften van onze studenten.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om je een betere ervaring te bieden.

Een goede ervaring

Een goede ervaring gehad. erg duidelijk allemaal, zeer informatief maar dit werd veelal luchtig overgebracht.
de leraar bracht het ook goed over.

Als nieuwe medewerker in een nieuw team vond ik dit wel leuk om samen te doen.
Bedankt

29 November 2024

Beste Jim,

Wat fijn om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad! Het is geweldig dat de training niet alleen leerzaam was, maar ook heeft bijgedragen aan een hechter team. Het is altijd waardevol om elkaar beter te leren kennen, vooral met nieuwe teamleden erbij.

We zijn blij dat de leraar de sessie op een leuke en luchtige manier heeft gebracht. Dit draagt zeker bij aan een positieve leeromgeving. We hopen dat je nog veel meer van dit soort waardevolle ervaringen zult hebben.

Hartelijke groet,

De leermethode is fijn.

De leermethode is fijn.

28 November 2024

Beste Sylvia,

Bedankt voor je positieve feedback over de leermethode. We zijn blij om te horen dat je de leermethode fijn vindt!

Mocht je nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, dan horen we dat graag. We streven er altijd naar om onze cursussen en methoden te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je bericht en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Markus Verbeek Praehep.

Rated 4 out of 5 stars

Prima opzet van de training en de…

Prima opzet van de training en de manier van training geven met een online classroom. Alleen de informatie op je eigen site is af en toe lastig te vinden.

1 November 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de opzet van de training en de online classroom. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om informatie op onze site te vinden. We zullen dit intern bespreken om de navigatie en toegankelijkheid te verbeteren. Mocht je nog verdere suggesties of opmerkingen hebben, horen we dat graag!

Rated 4 out of 5 stars

prettig contact gehad met de mensen

prettig contact gehad met de mensen. locaties zijn prima en goed verzorgt. in de planning ging wel iets mis maar werd voor zover het kon zo goed mogelijk opgelost.

23 October 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je feedback, Gerrit! We zijn blij te horen dat je prettig contact hebt gehad met onze medewerkers en dat je tevreden bent met de locaties en verzorging. Het spijt ons te horen dat er iets misging in de planning, maar we zijn blij dat het zo goed mogelijk is opgelost. We blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren. Veel succes met je verdere ontwikkeling!

Rated 3 out of 5 stars

Contact met studieadviseur is goed

Contact met studieadviseur is goed. Echter is het heel moeilijk gebleken om oude en afgeronde opleiding te verwijderen uit de student omgeving.

3 October 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je het contact met je studieadviseur als goed hebt ervaren. We streven ernaar om onze studenten zo goed mogelijk te ondersteunen.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn dat het verwijderen van oude en afgeronde opleidingen uit de studentenomgeving moeilijk gaat. We nemen je opmerking serieus en zullen kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Praktijkgericht

Goede uitleg met sprekende voorbeelden uit praktijk.

28 September 2024

Beste Sander,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je de training als praktijkgericht hebt ervaren en dat de uitleg met sprekende voorbeelden uit de praktijk je heeft geholpen.

Bij Markus Verbeek Praehep streven we ernaar om onze trainingen zo relevant en toepasbaar mogelijk te maken, zodat je het geleerde direct kunt inzetten in je eigen werkomgeving.

Als je nog meer opmerkingen of vragen hebt, horen we dat graag. We hopen je in de toekomst weer te verwelkomen bij een van onze opleidingen!

Rated 4 out of 5 stars

De organisatie was prima geregeld

De organisatie was prima geregeld, alle stukken vooraf klaargezet.

28 September 2024

Beste Anton,

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je de organisatie van de training als prima hebt ervaren en dat alle stukken vooraf goed waren klaargezet.

Bij Markus Verbeek Praehep vinden we het belangrijk om een soepele en gestructureerde ervaring te bieden, zodat je je volledig kunt richten op de inhoud van de training.

Als je nog verdere opmerkingen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te verwelkomen bij een van onze opleidingen!

Goede ondersteuning

Goede ondersteuning

Bij MVP zijn ze goed in staat om gedurende de praktijkopleiding goede ondersteuning te bieden. Regelmatig heb ik contact gehad met Ilse over voortgang van de studie en ontwikkelingen die gaande zijn. Ook de studiebijeenkomsten zijn over het algemeen van hoog niveau, en vooral de contactdagen heb ik als plezier ervaren.

29 August 2024

Beste Rick,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de ondersteuning tijdens je praktijkopleiding bij Markus Verbeek Praehep als uitstekend hebt ervaren. Het is geweldig om te weten dat de contactdagen en studiebijeenkomsten waardevol voor je zijn geweest en dat je regelmatig goede communicatie hebt gehad met Ilse.

Jouw feedback motiveert ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. We wensen je veel succes in je verdere carrière en staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Heel goede docent

Heel goede docent, wel confronterend om op te moeten schrijven hoe het managementsysteem bij mijn bedrijf werkt (en vooral niet werkt). ik heb erg veel geleerd van deze module.

23 August 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor het achterlaten van je review, Mariëlle. Blij om terug te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis en hopen je nog eens terug te zien in de klas!

Met vriendelijke groeten,

Prima cursus

Prima cursus, Alleen ze maken je lekker met een locatie en datum, De locatie van mijn keuze is het niet geworden.

30 July 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je feedback, Nicole! We hopen dat je desondanks de cursus als leerzaam hebt ervaren.

Rated 2 out of 5 stars

€3.489 betalen of zelf veel goedkoper aanleren?!

€3.489 betalen voor de opleiding PDB, terwijl ik als Financieel Administratief medewerker bij een bedrijf specifiekere materie in 3 weken aangeleerd gekregen heb en nog betaald ook!

Dan kan je beter nog gewoon zelf van de opleiding BKB de lesboeken kopen en leren en dan zelf 2 a 3 online boekhoudprogramma's (zoals Exact) kopen/huren en mee gaan oefenen.

Dan ben je veel goedkoper uit en raak je veel beter getraind en gewild door bedrijven.
Waardoor je ook echt wat kunt ipv de gebakken lucht die je hier aangeleerd krijgt.

Jij bent bij MVP hun voornaamste Debiteurenpost;)

Maar ze hebben het natuurlijk allemaal heel aardig, chic en mooi verpakt om je te laten happen..

Vergelijk het met een broodje gezond voor €10 op een terrasje in hartje Amsterdam kopen of er zelf 5 maken voor dezelfde prijs met ingredienten uit je
plaatselijke supermarkt.

13 July 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Leo! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Review

E-connect werkt prima en de kwaliteit van docenten is over het algemeen goed.

Wat ik wel jammer vond is dat bij aanvang van de opleiding wordt vermeld dat er diverse opleidingslocaties zijn. Eindhoven is voor mij het dichtst bij, echter locatie Eindhoven was nooit beschikbaar. Ik moest altijd of naar Utrecht of naar Rotterdam.

Ik snap dat als er te weinig studenten zijn dat dan zoveel mogelijk wordt samengevoegd op een andere locatie, maar op deze manier wordt gesuggereerd dat in Eindhoven les wordt gegeven, terwijl dat in werkelijkheid bij mij nooit mogelijk is geweest.
Tip: Vermeld bij de betreffende locatie "mits bij voldoende aanmeldingen".

12 June 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je uitgebreide review, Twan! Goed dat je dit aangeeft en we gaan je feedback intern met ons meenemen. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Rated 2 out of 5 stars

Niet gehoord of geholpen voelen door geen vast contactpersoon

Voor mijn gevoel ging bijna alles fout wat fout kon gaan. Van foutieve opleidingsinformatie tot schriftelijke bevestiging dat met 1 keer inleveren van een dyslectie verklaring altijd juiste examen klaar staat. Helaas heb ik ieder examen moeten bellen om het juiste examen re krijgen. Zo zijn er nog veel meer dingen…

Wat er beter kan: een vaste studiebegeleider waarmee op een vaste frequentie contact is om de voortgang en problemen mee te bespreken. Te luisteren naar studenten en meldingen serieus nemen en daar ook kritisch naar kijken. Ik heb mij in de afgelopen 7 jaar niet gehoord of gezien gevoelt en koest werkelijk overal achteraan en steeds mijn verhaal weer opnieuw doen!

Feedback: beter luisteren naar de student, een vaste studiebegeleider en frequent contact om problemen of dingen die beter kunnen direct op te kunnen pakken.

18 April 2024

Beste Tim,

Het spijt ons te lezen over je ervaringen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Goed dat je dit aangeeft en we gaan je feedback intern doorzetten aan de desbetreffende afdelingen. Hier krijg je verder geen terugkoppeling van, maar weet dat we dit serieus nemen!. Mocht je verder nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem dan gerust even contact met ons op!

Slechte ervaring

Dit had ik van te voren kunnen weten, maar voor iedere herkansing en inzage moet flink betaald worden. Erg duur allemaal.

Daarnaast heb ik mijn twijfels over de willekeur aan leraren die examens beoordelen. Twee keer in bezwaar moeten gaan (terecht). Het gekke is dat deze weer door dezelfde leraar wordt nagekeken, die zijn eigen fout moet toegeven, waardoor ik mijn terechte bezwaar weer direct terug kreeg en ik bij de commissie moest indienen. Uiteindelijk gelijk gekregen, maar hier zit je als student niet op te wachten. Wanneer je geen gelijk heb, uiteraard weer betalen.

Nog een bijzonder geval is: ik lever een onderzoek in, ik krijg een 4. Ik lever mijn onderzoek als herkansing in, weer betaald en krijg weer een 4. Vervolgens een paar weken verder worden de cijfers klassikaal herzien. En heb ik een 8 ipv een 4? Het geld van de herkansing heb ik dan wel weer teruggekregen.

Pluspunten de lunch en de vakinhoudelijke vakken gericht op finance/ accounting/ consolidatie etc. heb ik les gehad van goede leraren.

18 January 2024

Reply from Markus Verbeek Praehep

Bedankt voor je uitgebreide review, Arne! Goed dat je dit aangeeft en we gaan je feedback intern met ons meenemen. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Geen antwoord …

Examen commissie is niet bereid antwoord te geven op beoordeling. Voor weer een nieuwe cursus moet ik weer alle diploma’s doorsturen terwijl ik datverleden jaar al gedaan heb. Geen antwoord op mijn email ontvangen.

12 December 2023

Beste Marielle,

Wat jammer om te lezen dat het nog niet is gelukt om in contact te komen met onze organisatie. We helpen je graag verder. Wil je met ons contact opnemen via een van onze Social Media kanalen?

Rated 1 out of 5 stars

Komen afspraken niet na, fouten in boeken

Ik volgde de module Arbeidsrecht en sociale zekerheid PDL Flexibel Online. Op 29 maart 2023 heb ik een mail ontvangen waarin wordt aangegeven dat de docent 4 werkdagen heeft om te reageren op een ingeleverde opdracht. Op 11 april had ik mijn eerste opdracht ingeleverd. Op 26 april heb ik contact opgenomen met Markus Verbeek Praehep, omdat de docent de opdracht nog niet had nagekeken. Naar aanleiding hiervan is contact opgenomen met de docent. De docent heeft toen op 1 mei de ingeleverde opdrachten nagekeken. Op 2 mei heb ik weer een opdracht ingeleverd, maar deze is nog steeds niet nagekeken. De docent houdt zich weer niet aan de gemaakte afspraken. Ook wordt op de website bij deze module aangegeven dat je de mogelijkheid hebt om met studenten te discussiëren. Op 11 april heb ik een digitale groepsopdracht ingeleverd. Bij deze opdracht wordt aangegeven dat de andere studenten hier ook hun uitwerking plaatsen, zodat je erover kan discussiëren. Behalve ik heeft niemand een uitwerking van die opdracht geplaatst. Ook staat bij deelnemers in aNewSpring alleen mijn naam weergegeven. Het lijkt alsof ik de enige ben die deze module volgt. Dan het lesmateriaal. In zowel het theorieboek als het opgavenboek staan fouten. Toen ik hierover contact opnam werd aangegeven dat ik al deze fouten op de mail moest zetten, zodat hiernaar gekeken kon worden. Toen heb ik besloten om de docent een mail te sturen, omdat hij inhoudelijke kennis heeft. In het antwoord van de docent staan 3 fouten. Hij verwijst zelfs naar een bepaalde paragraaf van de kleine gids waarop het juiste antwoord staat aangegeven. Door alles wat er is gebeurd, heb ik geen vertrouwen meer in deze module/docent/deze opleider.

10 May 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look