Niek Roos BV Reviews 407

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf de offerte to montage verliep alles heel soepel. Wij zijn ontzettend blij met de mooie Lichtstraat. Administratief was prima goed geregeld en afspraken waren duidelijk. Petje af voor Bart die de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tegen de vervanging van mijn lichtstraatje zag ik jaren tegenop. Vanaf mijn eerste bezoek & gesprek bij de Niek Roos en zijn team voelde alles gelijk goed. Het goede gevoel is alleen... See more

Company details

1. Construction company
  2. Architect
  3. Glass Industry
  4. Manufacturer

Written by the company

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Written by the company

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Afspraak is afspraak in combinatie met…

Afspraak is afspraak in combinatie met een goed en mooi product
Kim & Tom

1 April 2026

Beste Tom & Kim,

Dank voor de mooie complimenten. Veen woonplezier gewenst met jullie nieuwe houten zadeldak lichtstraat.

Fantastisch maatwerk

Fantastisch maatwerk, snelle oplevering en echt vakmanschap!

27 March 2026

Beste Krista,

Dank voor de mooie complimenten! Veel woonplezier toegewenst met jullie nieuwe veranda met lichtstraat.

Rated 4 out of 5 stars

Goede communicatie.

Goede communicatie.
Netjes afgewerkt, zijn er blij mee.

5 March 2026

Beste Jasper,

Dank voor de mooie complimenten! Fijn dat de communicatie goed is bevallen en de lichtstraat naar wens is. We wensen jullie veel woonplezier met het nieuwe houten zadeldak toe.

Product + Service top

Goede intake, hulp bij het zoeken van een goede en de prijstechnisch beste oplossing.
Heldere communicatie in voortraject en afgeleverd volgens afspraak.
Zeer mooi product

24 February 2026

Beste Ray,

Dank voor de mooie complimenten! Fijn dat jullie het hele traject positief hebben ervaren.
Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe houten zadeldak lichtstraat.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige veranda van Niek Roos!

Tijdens ons bezoek in de showroom zijn wij gastvrij ontvangen door Niek en Luuk. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en alles goed besproken. Daarna is alles volgens planning uitgevoerd. Goede communicatie, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

20 January 2026

Beste fam. van Assouw,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie het gehele proces zo fijn hebben ervaren. We zijn trots op de mooie veranda met frameless lichtstraat die we hebben mogen opleveren. Veel woonplezier gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Topkwaliteit met oog voor details

Bij ons is een prachtige veranda met lichtstraat geplaatst. Supermooi afgewerkt met oog voor detail. Zeer tevreden ook over de werknemers. We gaan jullie zeker aanbevelen,

12 December 2025
Unprompted review

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten en de mooie opdracht. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe veranda met lichtstraat.

Heel tevreden!

Goede, vlotte communicatie en service.
Ondanks een lastige plaatsing op bestaande structuur is er goed werk geleverd en zelfs voor de vervanging van beschadigd glas is er steeds correct gecommuniceerd en gehandeld.
We zijn heel tevreden van het resultaat, dankjulliewel!

7 July 2025

Beste Tomas en Pouchka,

Dank voor de mooie complimenten en de mooie opdracht. We vinden het resultaat van de renovatie van dit grote zadeldak ook mooi geworden.
Veel succes gewenst met de verdere verbouwing en veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Kwaliteit

Goed bereikbaar, denken mee, komen afspraken na en leveren kwaliteit.

10 November 2025

Beste Wenny,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie tevreden zijn met zowel het proces als het resultaat.
Veel woon plezier gewenst met de nieuwe lichtstraat in jullie veranda.

Erg fijne ervaring

Erg fijne ervaring. Goede en prettige communicatie. Doen precies wat ze beloofd hebben. Ook de installatie en plaatsing ging vlekkeloos.
Complimenten aan deze organisatie.

30 October 2025

Vakkundig bedrijf

Niek Roos is voor vragen telefonisch goed bereikbaar.
Er wordt met je meegedacht en tips gegeven. Ze zorgen ervoor dat je als klant na oplevering tevreden bent.
Het plaatsen van de lichtstraat is netjes gedaan door vriendelijke
werknemers van Niek Roos.
De huiskamer werd netjes afgeschermd voor rommel en stof.
Voor ons was het een positieve ervaring. Ik kan het iedereen aanraden wanneer je op zoek bent naar vervanging van je lichtstraat.

31 October 2025

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de lichtstraat naar wens hebben kunnen vervangen. Dat horen we graag.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe houten lessenaar.

Vakmensen

Vakmensen, top gedaan mannen.

27 October 2025

Goedemorgen Johan,

Dank voor de mooie complimenten! Fijn dat we de lessenaar lichtstraat en gehele dakbedekking naar wens hebben mogen vervangen.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Rated 5 out of 5 stars

Lichtstraat vervangen. Mooi afgewerkt!

De voorbereiding op de klus; offerte en het inmeten was heel deskundig en volledig.
Het vervangen van de lichtstraat was geheel volgens planning en offerte.
Aardige kundige vakmensen. Heel mooi en strak afgewerkt. We zijn erg tevreden.

24 October 2025

Best Mariel,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de lichtstraat geheel naar wens vervangen is. Veel woonplezier gewenst met de nieuwe lichtstraat.

Lichtstraat

In november 2024 lichtstraat door hen geplaatst. Na meer dan 10 jaar met zogenaamde lichtstraat specialisten te hebben gewerkt was het een verademing dat ik de fa Roos vond. Het is droog! Geen lekkages meer. Perfecte uitvoering.

6 November 2024
Unprompted review

Beste Hans,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat na al die jaren de lichtstraat nu vervangen is voor een lichtstraat die wel lekkage vrij is. Mooi ook dat je hiervoor een jaar na plaatsing nog bij ons terugkomt met de complimenten. Veel woonplezier nog gewenst met de houten lessenaar lichtstraat.

Rated 5 out of 5 stars

Hoge kwaliteit, fijne communicatie en top vakmanschap

Na 30 jaar moest onze oude volledige glazen serre met schuifdak vervangen worden. Na een uitgebreide landelijke oriëntatie kwamen we bij Niek Roos BV uit. Eyecatcher van onze nieuwe Serre moest een moderne maar toch sierlijke lichtstraat van hoge kwaliteit worden. Vanwege de intrinsieke kwaliteit die het bedrijf Niek Roos BV uitstraalde hebben we Niek Roos gevraagd om ons een compleet nieuwe Serre te leveren. Tijdens de selectie van toe te passen lichtstraat en glazen puien werden we uitgebreid geadviseerd. Bij de materiaal selectie, de voorbereiding en realisatie hebben we Niek en zoon Luuk leren kennen als vakkundige, fijne en rustige mensen van weinig woorden. Er is heel goed en prettig mee te communiceren: adviezen zijn breed, antwoorden zijn kort en helder, afspraken worden stipt nagekomen. De kwaliteit van wat ze doen en (gaan) leveren staat centraal. Dat hebben we in de praktijk, tijdens en na realisatie ook volledig mogen ervaren. Kwaliteit zit voor wat wij hebben mogen ervaren in het DNA van het bedrijf en hun medewerkers. Zowel ten aanzien van hun producten, levering en bouw als in de communicatie en realisatie. De medewerkers van het bedrijf hebben wij mogen ervaren als even prettige als zeer ervaren vaklui, waarmede het ook erg prettig communiceren is. De externe partijen waarmee ze samenwerken voor de dakafwerking en het stucwerk sluiten daar volmaakt op aan. Voor mijzelf mag ik deze vaklui rangschikken tot de besten die ik, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de Nederlandse technische aannemerij, heb mogen ervaren. Waarbij opgemerkt dat ik nogal precies en detaillistisch kan zijn.
Tenslotte: ook ten aanzien van prijsstelling zijn we tevreden: Kwaliteit kost geld, daar kies je voor, maar het hoeft niet steeds "de hoofdprijs" te zijn.
Het mag dan ook geen verwondering zijn dat wij uiterst tevreden zijn over de door Niek Roos Bv gerealiseerde Tuinkamer ( het begrip Serre is voor ons niet meer van toepassing), waaronder de kwaliteit van de geleverde puien, lichtstraat, bouw en afwerking. Natuurlijk is er tijdens de bouw altijd wel iets, maar op vraag, verzoek of aanwijzing werd altijd kordaat en scherp gereageerd.
Dat in aanmerking genomen komen wij tot een zeer hoge beoordeling van Niek Roos Bv, een 9+. (onder het motto: er moet altijd ruimte blijven om te verbeteren)

20 October 2025

Beste Patrick,

Dank voor de mooie complimenten. Erg goed te horen dat het proces en resultaat goed zijn bevallen. We wensen je nog veel woonplezier toe met de nieuwe tuinkamer/serre met stalen zadeldak.

Mooi product

Mooi product, flexibel en afspraken nakomen

10 October 2025

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten! Fijn dat het stalen zadeldak naar wens geleverd is. Veel woonplezier gewenst in de nieuw verbouwde woning.

Zeer tevreden !

Goede communicatie en duidelijke afspraken. vanaf tekenwerk tot montage. zeer tevreden!

2 October 2025

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat we de verwachtingen goed hebben kunnen waarmaken. Wellicht tot een volgend project weer.

Rated 5 out of 5 stars

De afspraken werden goed nagekomen

De afspraken werden goed nagekomen. opties in het werk werden op tijd voorgelegd. Alles werd netjes opgeruimd

27 August 2025

Beste René,

Dank voor de mooie complimenten.
Fijn dat we de lichtstraat naar tevredenheid hebben kunnen ontvangen. We wensen je nog veel woonplezier toe met de nieuwe lichtstraat.

Beste Anja,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat je zo blij bent met het nieuwe houten zadeldak.
Veel woonplezier toegewenst.

Beste Iris,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat het aankoopproces van de lichtstraat goed bevallen is!
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe frameless lichtstraat.

Veranda van Niek Roos BV

Deskundig personeel en snelle service.

14 August 2025

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe veranda met lichtstraat.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look