Noorderzon Campers Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Hobbies & Crafts

Information provided by various external sources

Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop van jonge, nette campers.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Waardeloze klantbehandeling

Waardeloos hoe je als klant wordt behandeld. 2 jaar geleden een camper aangeschaft goed geholpen. Nu 2 jaar later de inbegrepen vochtmeting gehad en bleek dat er bij de garagedeur en de maxxfan een vochtprobleem zit. Hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt. Vervolgens worden we gebeld dat de deur niet op voorraad is. Factuur is al wel binnen bij het bedrijf, dus waarschijnlijk komt de deur de volgende dag of dag erna binnen. Hiervan zouden wij op de hoogte worden gehouden en zouden wij die woensdag of vrijdag erop een nieuwe afspraak hebben. Hierop hebben wij die 2 dagen vrijgehouden (genomen) Na 5 dagen nog niks gehoord dus dinsdags gebeld blijkt dat de deur al gewoon binnen was. Maar woensdag of vrijdag ging niet meer lukken, moest de maandag erop maar. Wij aangegeven dit kan niet ivm werk/afspraken. Dat was niet hun probleem of die datum of 2 weken later kregen we als antwoord van Jannie. Hierop een mail gestuurd of iemand anders ons kon helpen omdat we er met Jannie niet uitkwamen. Werden we gebeld door Jannie dat als Geert van deze mail zou weten we op de ZWARTE LIJST zouden komen. En dat we nog van geluk mochten spreken dat ze onze afspraak niet gewoon 2 weken later zou inplannen. Zo wordt er dus met klanten omgegaan daar als je een afspraak met de werkplaats moet hebben. Niet meedenken in oplossingen, maar gewoon voor het blok worden gezet.

7 July 2026

Superservice

We hebben 2 jaar geleden een nieuwe buscamper gekocht bij Noorderzon Campers. Het aankoopproces en de aftersales verliepen uitstekend. Ook het onderhoud verliep vlekkenloos.
We hadden een jaar geleden een probleem met hordeur die direct werd vervangen. Nu liep die hordeur niet lekker. We konden direct langskomen en het probleem werd keurig zonder kosten opgelost. Superservice! En wat ook prettig is dat ze na 2 jaar je voornaam nog kennen. Dat voelt goed. Kortom, een mooi en fijn bedrijf!

30 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Noorderzon gaat net een stap verder dan wat je verwacht. TOP wij zijn heel blij dat we kennis hebben gemaakt met Noorderzon en hun service hebben ondervonden en deze zomer weer zullen ervaren!

Bij Noorderzon😃 huren we voor de derde keer een camper, ik raad het iedereen aan. Sinds we daar huren gaan we compleet zorgeloos op reis en hebben we op basis van de ervaren klantvriendelijkheid er alle vertrouwen in dat mocht er wat zijn het goed wordt opgelost. Dus een bedrijf dat ontzorgt, meedenkt en met name klantvriendelijk is. Van dit soort bedrijven zijn er niet zoveel meer van.

17 May 2026

Ervaring van 10 jaar verhuur

Al 10 jaar verhuren wij onze camper via Noorderzon. Van een handvol particuliere verhuurders is het bedrijf gegroeid naar ruim 150 euro eigenaren die hun camper aan dit bedrijf toevertrouwen.
Ze werken zeer professioneel. Als verhuurder wordt je volledig ontzorgd.
Om huurders te trekken houden ze meerdaagse shows. Daarnaast zijn er voor huurders vaak aantrekkelijke kortingen.
Je kunt bij Noorderzon ook terecht voor reparaties. En wil je je camper verkopen, dan kunnen ze ook voor je bemiddelen.
Tenslotte het belangrijkste: het personeel handelt professioneel maar is ook zeer vriendelijk.

27 January 2025

Top bedrijf

Wij verhuren onze camper al jaren via Noorderzon. Heldere voorwaarden en afspraken die ook goed nagekomen worden. Ook financiele afwikkeling op tijd en correct.
Kortom een top bedrijf met vriendelijke en ervaren medewerkers

1 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mooi bedrijf waar eerlijkheid en…

Mooi bedrijf waar eerlijkheid en oprechtheid voorop staat. Veel keuze in nieuwe campers en jong gebruikt. We zijn heel blij met onze camper, enkele kleine garantiepunten zijn keurig opgelost. Zo hoort service te zijn.

Aanrader om hier een camper te kopen!

9 January 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Afspraak = afspraak. Onze camper is hier al jaren in onderhoud. Transparante werkwijze en aardige medewerkers met verstand van zaken.

21 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het juiste adres om een camper te huren!

Super goed geholpen bij het kiezen van een huurcamper. Veel keuze en jonge campers. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

18 January 2024

Reply from Noorderzon Campers

Bedankt voor je positieve review, Alwin

Super service

Mooi bedrijf met vriendelijke medewerkers. Hier wordt je keurig geholpen, en garantiezaken worden snel en vakkundig opgelost.

23 November 2023

Reply from Noorderzon Campers

Bedankt voor de positieve review Peter!

OPGELICHT DOOR NOORDERZON CAMPERS

Afgelopen maart hebben wij een camper gekocht bij Noorderzon, waarbij we binnen 2 weken al te maken kregen met een motorstoring. Omdat we op wereldreis zijn gegaan, zijn we naar diverse Fiat Professional garages gegaan in het buitenland. Deze konden de oorzaak van het probleem niet vinden. Daarna heeft de motorstoring zich non-stop voorgedaan en heeft dat gezorgd voor zeer veel onveilige situaties voor ons gezin, door een noodloop in de bergen. Hierdoor hebben we onze wereldreis moeten afbreken en zijn we naar NL gegaan, om het probleem te verhelpen. Na 11 weken in NL, 7 specialisten, die het onderzocht hebben, blijkt het probleem niet op te lossen. Sterker nog, we ontdekten dat het probleem al ver voor aankoop aanwezig was en dat het moedwillig is verzwegen. Onze wereldreis kan nu niet meer doorgaan en wij zitten nu met een dure camper met een motorstoring. We hebben voor deze reis, ons huis, onze goede baan en ons bedrijf opgegeven. Ook dit wist Noorderzon. Volgens de wet, moeten we ons geld terug krijgen, maar Noorderzon blijft star en wil niet over de brug komen. Wij hebben enorm veel extra kosten gemaakt en hebben veel schade hieronder geleden. Dit terwijl Noorderzon een merkdealer is en een miljoenenbedrijf. Wij hebben helaas teveel vertrouwen gehad in Noorderzon, maar zijn ordinair opgelicht.

Over de reactie van Noorderzon:
Totale leugens over dat ze de motorstoring van tevoren hebben besproken, wij wisten hier helemaal niets vanaf. We hebben duidelijk van tevoren aangegeven dat wij absoluut geen enkel probleem onderweg wilden. Dat is de reden dat je een camper koopt van bijna 60.000 euro en ook nog een grote beurt geeft. Van zo'n bedrag en ook nog bij een merkdealer mag je wel wat verwachten!

De camper is enkel gekocht voor een wereldreis en deze hebben we moeten stoppen, omdat het probleem niet is opgelost.
De motorstoring is gedurende onze reis constant aanwezig geweest.

De campers bij Noorderzon worden alleen bij een plaatselijke garage onderhouden en gerepareerd met namaakonderdelen. Echte professionals worden er niet bijgehaald.

De enige afspraak, die is afgezegd, is het wegschrijven van de storing in de software van de camper door een tuner, waar wij met valse voorwendselen werden heen gestuurd. Onder andere Fiat Professional raadt dit absoluut af.

Motorstoring is niet opgelost, dus zegt de WET, dat de consument geld terug krijgt. Om nog maar te zwijgen over alle extra kosten, die wij hebben gemaakt en al de (emotionele) schade, die wij hieronder hebben geleden.

Als je diverse keren om coulance hebt gevraagd, geen andere camper krijgt aangeboden en uiteindelijk de klant zijn geld niet teruggeeft, nadat blijkt dat de camper niet te repareren valt, dan is star zijn nog zacht uitgedrukt.

Gelukkig staat volgens onze jurist de wet volledig aan onze kant, dus gaat de camper alsnog terug naar Noorderzon.

28 August 2023

Beste Harm en Machteld van Driel,
Allereerst willen we aangeven dat we ook ontzettend balen van het probleem van jullie gekochte camper. En dat jullie geplande reis hierdoor niet gegaan is, zoals jullie graag wilden.
Maar met jullie stelling dat jullie 'ordinair zijn opgelicht' en dat we star zijn en niet over de brug willen komen, zijn we het absoluut niet eens.
1. Jullie hebben een camper gekocht van 7 jaar oud met bij aankoop bijna 130.000 km op de teller. Dat is niet nieuw en het blijft techniek. Er kan dan wel eens een storing optreden.
2. We hebben niet verzwegen dat deze camper eerder al een motorstoring heeft gehad. Voor levering van de camper hebben we dit expliciet besproken. We hebben toen door een garagebedrijf het probleem op laten lossen en waren er echt van overtuigd dat het probleem hiermee was verholpen.
3. Jullie hadden garantie conform de BOVAG-voorwaarden, waarbij de garantiezaken in principe in Wolvega opgelost moeten worden. Omdat jullie op reis waren hebben we ons soepel opgesteld en jullie naar een 2-tal garages in het buitenland laten gaan en de onkosten hiervan per omgaande terugbetaald. Helaas bleek het probleem terug te keren en daarom hebben we de keuze gegeven terug naar Nederland/Wolvega te komen, zodat onze eigen garages er naar konden kijken.
4. Wij hebben toen voor jullie diverse afspraken gepland, maar bij aankomst in Nederland wilden jullie al de reis stopzetten en de vroegen jullie al het aankoopbedrag terug. Wij waren van mening dat wij nog niet een echte kans hadden gehad om het probleem opgelost te krijgen en hebben dit geweigerd. Vervolgens hebben jullie tijd gevraagd om na te denken, en hierdoor zijn afspraken bij garages geannuleerd en dit heeft de doorlooptijd uiteindelijk onnodig veel vertraagd.
5. Nadat jullie uiteindelijk akkoord waren dat we de problemen aan mochten pakken hebben we volgens mij echt ons uiterste best gedaan om het probleem opgelost te krijgen. We hebben kosten nog moeite bespaard en diverse specialisten ingehuurd en jullie zelfs een vervangende camper gegeven, terwijl dit conform de Bovag-garantievoorwaarden zeker niet hoeft.
Nogmaals: we balen van de ontstane situatie. Maar om ons star en niet meedenkend te noemen, omdat we niet akkoord gingen met het terugkopen van de camper voor de aankoopprijs, voordat dat we de kans hadden gehad om het probleem opgelost te krijgen, vinden we veel te ver gaan.

Zoals ook aangegeven willen we best in gesprek over een definitieve oplossing. We hebben geadviseerd om de Bovag in te schakelen als bemiddelende partij. Hierop hebben jullie (nog) geen gehoor gegeven.

Camperbedrijf Noorderzon

De Camper die wij via Noorderzon verhuurde zag er na 1 seizoen niet meer uit. Ook laat het bedrijf m.b.t. het onderhoud steken vallen. Onderhoudsboekje afstandsbediening radio spontaan verdwenen. Drie keer een Camper gehuurd, ging prima. Verhuren of onderhoud van uw eigendom beslist niet doen.

26 May 2020

The Trustpilot Experience